james kaže:
Posto nemam mnogo iskustva sa ClickBankom moze li mi neko pojasniti, koliko ja ovde imam para ?
Ne kontam 67$ ili 101$, i ako je 101, kako do isplate.. Unapred hvala na odgovoru.
Ciao,
Imaš ukupno tri prodaje i to je 101, to je tvoja zarada, na Transaction odmah vidiš kad neko nešto kupi. Paycheck ti je nešto drugo, obračin ti ide ovako: u periodu dva tjedna zboje ti se sve prodaje, tjedan dana nakon završetka tog perioda ti ide obračun i još nakon tjedan dana ti pošalju ček.
Znači ovo što vidiš na slici Paycheck, u obzir su uzeli prodaje do 05.01.2011, a onu treću prodaju si imao 07.01, zato ti nije u ukupnoj zaradi.
Sljedeći obračun ti je za period od 05.01 do 19.01, i to će ti biti danas vidljivo, tu ćeš imati svih 101 koliko si zaradio. Ali PAZI opet ti neće poslati ček, u statusu ti stoji CDR, već sam pisao o tome, evo C/P sa stranica ClickBanka što je CDR.
ClickBank will withhold payment of any account balance until the following criteria is met:
* Sales made with 5 or more different credit card numbers; and,
* Sales made with two different payment methods (either Visa, MasterCard, PayPal or European Direct Debit(ELV)). Note: PayPal purchases do not count toward the minimum 5 different credit card numbers.
This requirement is in place to help prevent Affiliates from abusing the ClickBank Affiliate program by using their accounts for the sole purpose of fraudulently collecting rebates and/or discounts on their own purchases.
Once you have met the Customer Distribution Requirement, your account will begin issuing payments normally, in accordance with our Accounting Policy, beginning on the next payment issuing date.
Piši ako trebaš još pomoći,
BTW, kako reklamiraš prozvode, kad si počeo, kako ide ????
Podjeli malo iskustva s nama..................
LP Darko,