• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako podići novac sa clickbank-a

19rockybalboa85

Novi član
Tu od
25 Velj 2010
Pozdrav svima!Zanima me kako mogu podići novac sa clickbank-a?Prag mi je 100$, doduše još nemam toliko zarade ali kad bude da znam...
Da li se iznosi zarade prenose iz mjeseca u mjesec, koliko dugo, brišu li se možda nakon nekog vremena?

Hvala

19rockybalboa85 kaže:
Pozdrav svima!Zanima me kako mogu podići novac sa clickbank-a?Prag mi je 100$, doduše još nemam toliko zarade ali kad bude da znam...
Da li se iznosi zarade prenose iz mjeseca u mjesec, koliko dugo, brišu li se možda nakon nekog vremena?

Hvala

http://www.clickbank.com/help/ :smack

Pozdrav

Prag ti je 100, ali ako si tek počo raditi moraš zadovoljiti CRD-Customer Distribution Requirement, pročitaj u helpu što je to. Zarade se NE brišu prenose se iz perioda u period, kada ti završio obračunski period i ako si nakupio 100 naprave ti obračun i ček ti šalju nakon 15 dana, još jedno 10ak dana dok doputuje poštom do tebe (do Osijeka treba 15 dana). E sad opet zavisi koja si banka, ja ih unovčim u Hypo jel tamo imam račun, banka je opet posebna priča (babe na šalteru su totalno izgubljene jel strani ček u životu nisu vidjele, neznaju pročitati iz koje je zemlje ček) , preko 250$ ti ide na provjeru pa onda čekaš još 45 dana, ako je manji onda ti ga odmah pretvore u kune, neznam kako ju u drugim bankama ako neko ima iskustva ne napiše.
Što se tiče CB imaš još stvari tipa THRESHOLD, Allowance itd, SVE ti piše na stranicam odvoji malo vremena pa pročitaj.

Nadam se da sam pomogao.

LP Darko,

Posto nemam mnogo iskustva sa ClickBankom moze li mi neko pojasniti, koliko ja ovde imam para ?

Ne kontam 67$ ili 101$, i ako je 101, kako do isplate.. Unapred hvala na odgovoru. ;)

clickbank2.jpg

clickbank.jpg

james kaže:
Posto nemam mnogo iskustva sa ClickBankom moze li mi neko pojasniti, koliko ja ovde imam para ?
Ne kontam 67$ ili 101$, i ako je 101, kako do isplate.. Unapred hvala na odgovoru. ;)

Ciao,

Imaš ukupno tri prodaje i to je 101, to je tvoja zarada, na Transaction odmah vidiš kad neko nešto kupi. Paycheck ti je nešto drugo, obračin ti ide ovako: u periodu dva tjedna zboje ti se sve prodaje, tjedan dana nakon završetka tog perioda ti ide obračun i još nakon tjedan dana ti pošalju ček.
Znači ovo što vidiš na slici Paycheck, u obzir su uzeli prodaje do 05.01.2011, a onu treću prodaju si imao 07.01, zato ti nije u ukupnoj zaradi.
Sljedeći obračun ti je za period od 05.01 do 19.01, i to će ti biti danas vidljivo, tu ćeš imati svih 101 koliko si zaradio. Ali PAZI opet ti neće poslati ček, u statusu ti stoji CDR, već sam pisao o tome, evo C/P sa stranica ClickBanka što je CDR.

ClickBank will withhold payment of any account balance until the following criteria is met:

* Sales made with 5 or more different credit card numbers; and,
* Sales made with two different payment methods (either Visa, MasterCard, PayPal or European Direct Debit(ELV)). Note: PayPal purchases do not count toward the minimum 5 different credit card numbers.

This requirement is in place to help prevent Affiliates from abusing the ClickBank Affiliate program by using their accounts for the sole purpose of fraudulently collecting rebates and/or discounts on their own purchases.

Once you have met the Customer Distribution Requirement, your account will begin issuing payments normally, in accordance with our Accounting Policy, beginning on the next payment issuing date.

Piši ako trebaš još pomoći,

BTW, kako reklamiraš prozvode, kad si počeo, kako ide ????
Podjeli malo iskustva s nama..................

LP Darko,

James, isto vrijedi ono što je gore napisao DarkOs.
Znači, ovo što ti je na tvojoj slici napisano sitnijim slovima s naslovom "Status Definitions" odnosi se na to da za isplatu moraš zadovoljiti dva uvjeta, bez obzira što si možda prešao prag za isplatu:
1. Prodaje napravljene sa 5 ili više različitih brojeva kreditnih kartica (u principu znači da moraš imati 5 različitih klijenata ali vjerojatno se tu računa i ako jedan klijent kupi više proizvoda a svaki plati drugom kreditnom karticom); I

2. Prodaje napravljene s dvije ili više različite metode plaćanja ( ili Visa, MasterCard, PayPal, European Direct Debit(ELV))
Napomena: PayPal prodaje se ne računaju u onaj prvi uvjet, znači svakako moraš imati prodaju s 5 različitih brojeva kartica

Klikni na crvenim slovima napisano "click here" i onda na link Customer Distribution Requirement za detaljnije objašnjenje.

Edit: Evo sad kad sam napisao vidim da me Darko pretekao, brže tipka :)

19rockybalboa85 kaže:

Hvala

Ovo je upit od prije par mjeseci, ali htio sam se samo osvrnuti na ovaj drugi dio pitanja, ako se možda i netko drugi pita isto.
Dakle: Zarada se prenosi iz mjeseca u mjesec, ne briše se (koliko ja znam-ako netko ima drugi podatak nek napiše) ali,ako u periodu od dva tjedna nema prodaje, naplaćuje se naknada za održavanje računa u iznosu od $1 svaka dva tjedna.

zeever kaže:
19rockybalboa85 kaže:

Hvala

Ovo je upit od prije par mjeseci, ali htio sam se samo osvrnuti na ovaj drugi dio pitanja, ako se možda i netko drugi pita isto.
Dakle: Zarada se prenosi iz mjeseca u mjesec, ne briše se (koliko ja znam-ako netko ima drugi podatak nek napiše) ali,ako u periodu od dva tjedna nema prodaje, naplaćuje se naknada za održavanje računa u iznosu od $1 svaka dva tjedna.

Piše ti u Clickbank pravilima sve, ako se ne varam ja mislim da ako u periodu od 90 dana ne ostvariš prodaju account ti se računa kao "dormant" (neaktivan) i kao takav podliježe tome da ti se oduzima 1$ na kraju svakog obračunskog perioda, a onda nakon nekog vremena se taj iznos od 1$ diže na 5$.

Auu njesra, to u sustini znaci da mogu da dodjem i do 500$ i da ne skupim 5 prodaja sa kartica. Jbg :( Inace radim preko Ebaya. Hvala svima na odgovorima. ;)

E sad koliko se sijecam da mi je jednom netko rekao (Neo) ili sam negdje procitao da se CB proizvodi ne smiju oglasavati na E-bay-u , oglasnicima,..... stoga moj savjet da se malo raspitas oko toga. A mozda netko za IZF-a i zna neki detalj vise o tome pa neka se ukljuci.

:waving

Ne znam, ali jedno 100 ljudi na odredjenom forumu radi bez problema.

Posto ja nemam vise zivaca za clickbank. Ako neko zeli da nastavi sa mojim nalogom da mi isplati 60$ na MoneyBookers, ostalo je njegovo.

Ako ima zainteresovanih nek mi se jave na PP.

Kakvu je karticu potrebno imati da bi mogao dobivati isplatu sa CB direktno na bankovni račun?

Pozdrav

Prag ti je 100, ali ako si tek počo raditi moraš zadovoljiti CRD-Customer Distribution Requirement, pročitaj u helpu što je to. Zarade se NE brišu prenose se iz perioda u period, kada ti završio obračunski period i ako si nakupio 100 naprave ti obračun i ček ti šalju nakon 15 dana, još jedno 10ak dana dok doputuje poštom do tebe (do Osijeka treba 15 dana). E sad opet zavisi koja si banka, ja ih unovčim u Hypo jel tamo imam račun, banka je opet posebna priča (babe na šalteru su totalno izgubljene jel strani ček u životu nisu vidjele, neznaju pročitati iz koje je zemlje ček) , preko 250$ ti ide na provjeru pa onda čekaš još 45 dana, ako je manji onda ti ga odmah pretvore u kune, neznam kako ju u drugim bankama ako neko ima iskustva ne napiše.
Što se tiče CB imaš još stvari tipa THRESHOLD, Allowance itd, SVE ti piše na stranicam odvoji malo vremena pa pročitaj.

Nadam se da sam pomogao.

LP Darko,
bok Darko ja sam iz Osijeka i tek sam otvorio clickbank raćun i neznam kako da krenem zarađivati jel bi mi mogao pomoči sa savjetima jel vidim da ti več nešto kaplje i drago mi je zbog toga isto imam raćun i hypo banci i nisam znao kako sa čekovima di ih unovčiti i dali se mogu nisam znao da ih u hypo banci možeš unovčiti

bok Darko ja sam iz Osijeka i tek sam otvorio clickbank raćun i neznam kako da krenem zarađivati jel bi mi mogao pomoči sa savjetima jel vidim da ti več nešto kaplje i drago mi je zbog toga isto imam raćun i hypo banci i nisam znao kako sa čekovima di ih unovčiti i dali se mogu nisam znao da ih u hypo banci možeš unovčiti
Mozda si trebao sacekati jos koju godinu za ovo pitanje.

Ma baš. Da Darko malo utvrdi gradivo. A možda se je davno i ostavio Clickbanka pa se ni ne sjeća. :)
u pravu ste
i am just another rookie around the block
koji je očajan i nov u ovom svemu
sad tek kužim da su to postovi od 2010g
nisam ni gledo
kreten

Posljednje uređivanje:
i am just another rookie around the block
koji je očajan i nov u ovom svemu
Nemoj se uzbuđivat mnogo Đomla sve je u redu. :)
Prijavio si se u clickbank, jesi li napravio website? Koji su ti planovi?

Nemoj se uzbuđivat mnogo Đomla sve je u redu. :)
Prijavio si se u clickbank, jesi li napravio website? Koji su ti planovi?
da ti budem iskren neznam još u kojem pravcu iči
uzo sam clickbank jer mi je to još ostalo iz 2010 kad sam i prvi put upoznat sa svime tim online zarada sistem
ja sam preko adbrita poćeo al i tu sam bio zapeo jer tada nisam imo karticu na kojoj je bilo moguća uplata pa me nisu mogli platiti tad sam i zaradio nekih 50 dolara al nažalost nisam ih mogo diči jel kažem nisam imo karticu odgovarajuču to je bilo 2010 moji prvi nesuđeni novci tad sam napravio konj pauzu i nisam bio u kontaktu sa svime time 13 godina i došle su nove ideje i novi ljudi u tom svijetu i totalno sam sad izgubljen

da ti budem iskren neznam još u kojem pravcu iči
uzo sam clickbank jer mi je to još ostalo iz 2010 kad sam i prvi put upoznat sa svime tim online zarada sistem
ja sam preko adbrita poćeo al i tu sam bio zapeo jer tada nisam imo karticu na kojoj je bilo moguća uplata pa me nisu mogli platiti tad sam i zaradio nekih 50 dolara al nažalost nisam ih mogo diči jel kažem nisam imo karticu odgovarajuču to je bilo 2010 moji prvi nesuđeni novci tad sam napravio konj pauzu i nisam bio u kontaktu sa svime time 13 godina i došle su nove ideje i novi ljudi u tom svijetu i totalno sam sad izgubljen
mislim da bi išo u pravcu da promoviram druge proizvode tako da ja nemoram napraviti stranicu več pošaljem ljude na njihovu stranicu
tako sam prije radio neznam dal se to još uvijek radi

Back
Na vrh