• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako lako doći do novca na internetu

Voltaire - Candide, super knjiga i mislin da je ta rečenica bila pri kraju knjige (ako se ne varam). :D

U affiliate marketingu san 4 miseca i istina je da nije problem doći do nekih novaca, ali ako oćeš nešto više od slučajne prodaje proizvoda triba se dobro stavit, puno učit i radit. Meni je problem bio šta san prva 3 miseca samo učio, a nisan poduzima nikakve akcije, iako je neuspjeh najbolja lekcija. Najbitnije je poduzet akciju jer analysis paralysis. :D

edvard_munch kaže:
Voltaire - Candide, super knjiga i mislin da je ta rečenica bila pri kraju knjige (ako se ne varam). :D

U affiliate marketingu san 4 miseca i istina je da nije problem doći do nekih novaca, ali ako oćeš nešto više od slučajne prodaje proizvoda triba se dobro stavit, puno učit i radit. Meni je problem bio šta san prva 3 miseca samo učio, a nisan poduzima nikakve akcije, iako je neuspjeh najbolja lekcija. Najbitnije je poduzet akciju jer analysis paralysis. :D

Jedna od meni najdražih :)

Istina i to se puno puta ponovilo na ovom forumu. Većina početnika (i ja sam bio među takvima) previše vremena provede ''učeći'', odnosno čitajući razne forume, blogove, reporte itd. Jedan od razloga je već spomenuti strah od rada, a drugi je strah ili možda želja da se sve od početka napravi baš kako treba. A to je nemoguće dok se ne krene sa konkretnim radnjama.

Nakon početnog upoznavanja sa određenom metodom zarade, ne bi smio proći ni jedan dan bez koknretnog rada.

Primjer - zarada preko niche web stranica. Nakon prikupljanja literature i generalnog upoznavanja sa metodom (što ne bi smjelo trajati više od 2-3 dana), vratimo se na prvu fazu - istraživanje tržišta (generiranje ideja za niche, analiza KW-a, analiza konkurencije, pročitamo sve što si tiče tog dijela i krenemo sa istraživanjem. Ako je potrebno, odvojiti jedan dan za generiranje ideja za niche, jedan dan za KW analizu, jedan dan za analiziranje konkurencije. Nebitno, glavno je da se svaki dan nešto konkretno odradi. Zatim se jedan dan informiramo kako funkcionira zakupljivanje hostinga, domene i postavljanje Wordpress-a i to isti dan odradimo itd.

Tek kada sve što smo pročitali napravimo u praksi možemo dalje tražiti nove informacije i načine kako da unaprijedimo pojedine elemente, vidimo što funckionira, što ne itd. To je onda pravo učenje.

Back
Na vrh