M00nlander
Moćan
- Tu od
- 9 Lis 2008
Mislim da bi bila korisna sekcija JV (joint venture) za one koji su spremni udružiti snage u zajedničkom pothvatu 
Što mislite o tome?
Što mislite o tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dbomestar kaže:Mislim da nije losa ideja. A i JV nema bas veze sa poduzetnistvom, ljudi mogu suradjivati i akonemaju firme/obrte.
Pitanje je samo dali ce biti zainteresiranih za te stvari i jer do sad je netko mogao ponudit u djelu za oglase.
M00nlander kaže:dbomestar kaže:Mislim da nije losa ideja. A i JV nema bas veze sa poduzetnistvom, ljudi mogu suradjivati i akonemaju firme/obrte.
Pitanje je samo dali ce biti zainteresiranih za te stvari i jer do sad je netko mogao ponudit u djelu za oglase.
Slažem se, možda forum mora još rasti da bi se pojavila potreba za tom sekcijom
InFlames20 kaže:Evo i ja sad razmišljam o ovome... evo uskoro stižemo do 5000 članova, mislim da je sve više i više zainteresiranih za rad preko neta. E sad da pitam direktno, ajmo reći mali research, tko bi od vas otvorio temu za JV da se otvori ta sekcija? Ne želim otvorit pa da stoji prazno, a i morat ćemo prevest na naš jezik JV jer ljudi neće skužit, ali mislim da ima potencijala. Jesam li u pravu? Molim komentare.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Joint_venture
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke