• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JV sekcija :)

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Mislim da bi bila korisna sekcija JV (joint venture) za one koji su spremni udružiti snage u zajedničkom pothvatu :)

Što mislite o tome?

M00nlander kaže:
Mislim da bi bila korisna sekcija JV (joint venture) za one koji su spremni udružiti snage u zajedničkom pothvatu :)

Što mislite o tome?

Lol, cekaj da prvo "isfuramo" poduzetnistvo...

Mislim da nije losa ideja. A i JV nema bas veze sa poduzetnistvom, ljudi mogu suradjivati i akonemaju firme/obrte.
Pitanje je samo dali ce biti zainteresiranih za te stvari i jer do sad je netko mogao ponudit u djelu za oglase.

dbomestar kaže:
Mislim da nije losa ideja. A i JV nema bas veze sa poduzetnistvom, ljudi mogu suradjivati i akonemaju firme/obrte.
Pitanje je samo dali ce biti zainteresiranih za te stvari i jer do sad je netko mogao ponudit u djelu za oglase.

Slažem se, možda forum mora još rasti da bi se pojavila potreba za tom sekcijom

Može bit da bi se moglo i to uvest, evo ja i Petarcro smo udružili snage i sklepali ovaj forum za FB swapanje i trejdanje. Mislim da ima tu ekipe koja je zrela da udvoje ili čak utroje ili četvero izrealizira neke ideje.

Kad ste sami često se dođe do zida koji jedini možete preć ako vam netko ponudi svoja ramena da se preko njih popnete i prebacite na drugu stranu...

Sigurno je da ima zainteresiranih, čak sam i ja zainteresiran za nešto slično. Ali dosta ljudi, pa i ja, koristi ovaj forum samo za učenje. Nemam dovoljno ni iskustva ni znanja da se upustim u neki ozbiljan projekt sa još nekim. A oni koji imaju i znanje i iskustvo radije rade sami jer ne žele dijeliti zaradu. :to_clue

M00nlander kaže:
dbomestar kaže:

Slažem se, možda forum mora još rasti da bi se pojavila potreba za tom sekcijom

Bas sam to mislio. Nisam htio reci da poduzetnisto ima veze sa JV, nego da bi dva nova podforuma u relativno kratkom vremenu mozda bila previse za ovaj forum. A mozda i ne bi. U svakom slucaju, ideja nije losa!

Evo i ja sad razmišljam o ovome... evo uskoro stižemo do 5000 članova, mislim da je sve više i više zainteresiranih za rad preko neta. E sad da pitam direktno, ajmo reći mali research, tko bi od vas otvorio temu za JV da se otvori ta sekcija? Ne želim otvorit pa da stoji prazno, a i morat ćemo prevest na naš jezik JV jer ljudi neće skužit, ali mislim da ima potencijala. Jesam li u pravu? Molim komentare.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Joint_venture

InFlames20 kaže:
Evo i ja sad razmišljam o ovome... evo uskoro stižemo do 5000 članova, mislim da je sve više i više zainteresiranih za rad preko neta. E sad da pitam direktno, ajmo reći mali research, tko bi od vas otvorio temu za JV da se otvori ta sekcija? Ne želim otvorit pa da stoji prazno, a i morat ćemo prevest na naš jezik JV jer ljudi neće skužit, ali mislim da ima potencijala. Jesam li u pravu? Molim komentare.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Joint_venture

Ako netko ovdje gradi email listu, po mogućnosti u IM niche-u, ja otvaram prvi. Naslov: JV email ad swap :)

InFlames20 kaže:
Evo, tu je. Pa da vidimo kako će se razvijati :)

eto, ja prvi uletio... nadam se da nije bad :)

Back
Na vrh