• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jeli testirao netko Ezoic koji navodno podize visestruko?

Colleric kaže:
Ezoic . com
Kako citam u reviewima podize zaradu od adsensa 100%+

Imao sam ja na svom sajtu sa preko 500.000 unikatnih poseta mesečno - zarada opala kada sam ih stavio.

Kao prvo, oni tvrde da njihov servis (kada se podesi kako oni preporučuju - što i jesam) ubrzava sajta - LAŽ! Brzinu svog sajta redovno pratim 10 godina i održavam sajt tako da se učitava ispod 2 sekunde. Njihov bloatware je samo usporio sajt do te mere da mi je bounce rate skočio sa 70 na 85%. Učitavao se veoma sporo čak i uz podešen Cloudflare full cache.

Drugo, tvrde da se zarada povećava kada se uključiš u njihov AdX program - nije tačno. Sve sam uradio kako su oni predložili (imao sam dodeljenog agenta koji mi je sve govorio kako da podesim ne bi li imao najbolje rezultate) i zarada je značajno opala. Govorili su kao da treba vremena da sistem "nauči" gde da postavlja reklame, da se strpim par meseci - čekao sam 6 meseci i bilo je sve gore i gore.

Veoma loša iskustva sa njima, samo im je korisnička podrška dobra. Kada sam odlučio da ih uklonim, zarada se vratila u normalu.

Ljudi pišu o njima lepe stvari na netu jer rade affiliate i imaju procenat od svakog ko se priključi preko njih i procenat od njihove zarade.

Testirao sam ih na par sajtova pre par godina...Tada su mi promenili izgled sajta, bounce rate se znacajno povecao, a zarada minorno povecala da bi me posle par meseci google bacio u ambis.

Svi sajtovi sa ezoicom su mi derangirani drugi sajtovi iste tematike, koji su vise bili napravljeni za korisnike pa tek onda za zaradu mi i dan danas donese novac.

Jedina mozda prednost je sto su tad ispalcivali na payoneer.

Back
Na vrh