• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izrada mapa za Counter Strike 1.6

novii

Legenda
Tu od
24 Tra 2009
Evo da okačim jedan tutorial sa osnovnim uputstvima za izradu mapa za CS 1.6. Ja sam ga napisao pre dosta vremena, i postavio sam link za njegovo preuzimanje na blogu.

Ali evo sad da ga i ovde okačim. Tutorial sadrži osnovna uputstva i zgodan je recimo ako imate svoj server, možete da otvorite mapu, po zidovima okačite plakate koji reklamiraju vaš server i tako će igrači znati o kom se serveru radi. Viđao sam da se po netu na taj način reklamiraju igraonice.

de_cpl_mill.jpg

Prilozi

• Izrada mape za C.S. 1.6.pdf
    340.8 KB · Pregleda: 857
Koliko sam ja skontao kod CS-a je najbitnije da mapa bude balansirana za countere i teroriste na taj način da nijedan team nije u prednosti zbog terena. Da se smisli neki sistem sem tog "server plakata na mapi" ovo je više manje fremmium način zarade.

Sjećam se još kada je izašao prvi CS kao mod za Half-life i bio je baš "to" što smo svi mi koji se igramo htjeli.

Jedna moja legica je level master (ima i u ovome posla). Pravljenje nivoa za igricu ^^

Hajde da vidimo ko sve sa foruma igra CS. mozda jedan mix organizujemo xD

Evo ja se prijavljujem, ne igram cesto kao prije ali sedmicno barem 1h
Level: Pro!

ja sam nekad bio lvl pro, ne igram vec 4 godine sad ne mogu nista da pogodim xD

skepi91 kaže:
ja sam nekad bio lvl pro, ne igram vec 4 godine sad ne mogu nista da pogodim xD

Ma jbs kanter :D Zarazna igrica , kad pocnem igrat nemogu stat xD

ja sam igrao counter u doba kada je bila popularna mapa : Italy
onda znate kad sam zadnji put igrao :waving

kaj se mape mogu prodavati ili ?

Back
Na vrh