• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IZForum u Bugu

dani

Član
Tu od
10 Lis 2010
Jutros uz kavu čitam novi broj Buga i tema broja je kako zaraditi na internetu i naravno odmah prelistam na temu broja da vidim šta su napisali, kad ono na prvoj stranici slika IZForuma kao izvor korisnog sadržaja na našim prostorima!!

Forum u novom broju bug-a

Hellas kaže:
Sad ce navala novih korisnika.

Cestitke nama :drinking.

prije 20-ak minuta sam otvorio istu temu. Ali evo cestitke svima i ovdje!

Nisam bio svijestan toga. Hvala Vendetta (u drugom threadu) i dani na informaciji.

Moram reci da mi je drago da je forum dobio takvo recimo priznanje, ovo nam je pokazatelj da smo valjda nesto dobro odradili u dosadasnjem radu.

Novi moderatori su tek krenuli, a motivirani su, tako da ce sigurno biti jos i puno bolje na forumu. Ja i moderatori pripremamo jos dosta stvari pa kako budu bile moguce tako cemo ih i odradjivat. Po dosadasnjem dojmu, osobno mislim da je odabir moderatora bio jako dobar tako da cemo skupa nastavit dalje. Sve u svemu, ovo je pokazatelj da bez obzira na "standard" koji obicno vlada na forumima mi se se i dalje trebamo fokusirat na "naš" nacin tj. kvalitetu a ne na kolicinu i zadovljavanje svih.

Inace, i posjeta foruma je porasla. Ovaj drugi mjesec sada je najposjeceniji mjesec do sada za ovaj forum i po unique posjeti i po Google posjeti. Usporedbe radi sa drugim mjesecom 2011-e bounce rate, pages per visit, avg time on site se isto povecao. Sve to unatoc tome sto ja i moderatori brisemo neke sadrzaje (manje tekstova), izbacujemo neke teme, a nama posjeta raste. Samo u 11-om mjesecu sam bio izbrisao 500 threadova.

Ipak, kada se udruzimo, uozbiljimo i jedni drugi pomazemo mozemo svi napredovati.

RE: Forum u novom broju bug-a

Vendetta kaže:
Hellas kaže:
Sad ce navala novih korisnika.

Cestitke nama :drinking.

prije 20-ak minuta sam otvorio istu temu. Ali evo cestitke svima i ovdje!

Ma kad sam otisao na new posts bila njegova na vrhu i kasnije vidim al mi bilo duplo odgovarat.

Ajde nek neko uslika tu stranu i okaci da vidimo kako to izgleda.

[attachment=313]

[attachment=314]

Evo screenshotovi.

Tema je onako orijentirana na pocetnike gdje daje osnovne informacije za razne metode zarade ali bi preporucio clanovima da si kupe ovaj broj casopisa, osobito pocetnicima, jer ima nekih tema koje nisu pokrivene na ovom forumu. Npr. prodaja na nekim websiteovi, natjecaji i tako neke metode koje smo ovdje slabo pokrivali do sada.

p.s. naravno da necemo skenirat cijelu temu casopisa jer je to krsenje autorskih prava.

Prilozi

• IZF-003.jpg
    IZF-003.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 511
  • IZF-005.jpg
    IZF-005.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 542
Wow! Upravo sam u kutku za članove napisao ovu vijest :O

Pretekli ste me...

Ja jedino što nikada neću oprostiti BUG-u je naslov za photoshop : "još jedan loš pokušaj od ADOBE-a"

aleksej kaže:
I to baš IZF a ne Webmajstori. :D :drinking

Moguće da su guglali pojam internet zarada :D a za taj pojam znamo koji je forum #1 ^^

Šta reći osim da se kvalitet izdvaja ;)

Dakle, čime god da se bavite i šta god da radite - odradite to kvalitetno.:smack
Pre ili kasnije naći će se neko ko će umeti to da ceni i ko će Vas preporučiti drugima,
kao što je Bug uradio u ovom slučaju preporučivši IZforum :to_clue

Pridružujem se čestitkama :drinking
Novi sam ovdje, pratim koliko stignem ali i ovo mi je jedan od dokaza da sam "pogodio" pravo mjesto. Poprilično kvalitetan sadržaj, pravila "oštra" za naše prostore, iako meni osobno to odgovara, dosta visoki kriteriji postavljeni za tutorijale i savjete...
Uglavnom zasad sve pet i što bi rekli vani keep a good work!

Svaka čast.Maloprije sam i ja primjetio kada sam čitao.
Još jedan moj komentar je da su novi moderatori izvrsni.

daj spojite ove teme, ima ih pet :D
pohvale naravno, pisace se o NAMA jos :D

Kad spomenu webmajstori gde sam ja vidio da je ovaj forum mnogo aktivniji, pa u tome kad sam postovao jedanu temu tamo, i dan danas jos nisam dobio niti jedan odgovor, ovde eto barem je neko nesto napisao iako nisu znali resenje, ali barem su pokusali pomoc.

Sceko kaže:
Kad spomenu webmajstori gde sam ja vidio da je ovaj forum mnogo aktivniji, pa u tome kad sam postovao jedanu temu tamo, i dan danas jos nisam dobio niti jedan odgovor, ovde eto barem je neko nesto napisao iako nisu znali resenje, ali barem su pokusali pomoc.

Jedan nas clan je u prethodnom periodu kupio webmajstori forum pa vjerujem da ce i on radit na tome da ga aktivira. Ali nazalost moram se slozit, jedan prijatelj je bas pricao kako je nekad davno sudjelovao medju pocetnom ekipom na webmajstori forumu kako je tada bilo ful aktivno ali onda su dosle neke promjene, kvalitetna ekipa je otisla i forum je lagano zamro. Osobno i ja kad sam komentirao na forumu sam bio razocaran jer nije bilo kvalitetne rasprave, sto mi je zao jer sam nekad davno i pratio taj forum lagano.

Dali ce se ponovno aktivirat vidjet cemo. Znam samo da mnogi clanovi koji su izbaceni s ovog foruma zavrse tamo, a sumnjam da ce im to puno pomoci u dizanju kvalitete. Iskreno, malo me strah da novi vlasnik ima namjeru dodatno komercijalizirat cijeli projekt pa bi to moglo znacit da ce ici na masovnost a ne na kvalitetu, bilo bi mi zao da se to desi jer webmajstori je forum s dugom tradicijom a u svakom slucaju jos jedan kvalitetan forum koji pokriva ove i slicne tematike bi bio dobrodosao na domacem webu.

Ono sto mi se svidja (a vezano je uz drugu raspravu) ovaj novi portal koji su pokrenuli kao pocetnu stranicu sajta na webmajtorima. Ja nazalost nisam u mogucnosti zasada tako nesto pokrenut u sklopu ovog foruma, ali tko zna mozda u buducnosti bude tako nesto i ovdje napravljeno. Cak je i croportal bio jak forum koji je kasnije prerastao u neku vrstu web 2.0 portala.

Ugl. odo ja malo previse u offtopic opet.

dbomestar kaže:
Dali ce se ponovno aktivirat vidjet cemo. Znam samo da mnogi clanovi koji su izbaceni s ovog foruma zavrse tamo, a sumnjam da ce im to puno pomoci u dizanju kvalitete. Iskreno, malo me strah da novi vlasnik ima namjeru dodatno komercijalizirat cijeli projekt pa bi to moglo znacit da ce ici na masovnost a ne na kvalitetu, bilo bi mi zao da se to desi jer webmajstori je forum s dugom tradicijom a u svakom slucaju jos jedan kvalitetan forum koji pokriva ove i slicne tematike bi bio dobrodosao na domacem webu.

Po meni je dobro imati i jedan masovan forum. Nije nase balkasko trziste toliko veliko da imamo vise foruma orijentiranih na suv kvalitet. Webmajstori je i dalje prilicno solidan forum, ako se omasovi mozda postane Warriorforum (koji inace ne gotivim, al svakako da mnogi u njemu pronalaze vrednost) balkana :)

Jako je lepa stvar sto se IZF nasao u novinama. Sigurno ce biti mnogo novih clanova, nadam se da ce mnogi i da se zadrze i vremenom doprinesu forumu.

Webmajstori su dobar forum ali su daleko od Warriora. Znam da je taj forum promenio vlasnika i nadam se da će SteelMaiden malo srediti Webmajstore, ima tamo super likova koji hoće da pomognu ali brate ima i debila.

Ipak da, IZF se orijentiše na internet zaradu a Webmajstori su malo drugačija priča.

Pridruzujem se cestitkama!!!
S obzirom na rastuci kvalitet foruma, i trud koji iskusniji clanovi ulazu, uopste nisam iznenadjen...
Cak sam ubedjen da ovom forumu trenuci slave tek predstoje :)
Meni licno je bio od velike koristi ...
Sad, sto nisam nesto preterano aktivan s postovima nije zato sto ne mislim da ovaj forum to zasluzuje - naprotiv, nego zato sto se na temama javljaju clanovi koji znaju dosta vise od mene, pa mi nekako bezveze da se upustam u diskusije. Ipak sam ja jos uvek samo amater (ali cenim da ce se i to promeniti u dogledno vreme :) ).
Ovo mi dodje kao pravi trenutak da se zahvalim na svim korisnim stvarima koje sam naucio citajuci ovaj forum, bez vas bi bilo mnogo teze ;) ...
U zdravlje!!! :drinking

Back
Na vrh