Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vendetta kaže:
Sceko kaže:Kad spomenu webmajstori gde sam ja vidio da je ovaj forum mnogo aktivniji, pa u tome kad sam postovao jedanu temu tamo, i dan danas jos nisam dobio niti jedan odgovor, ovde eto barem je neko nesto napisao iako nisu znali resenje, ali barem su pokusali pomoc.
dbomestar kaže:Dali ce se ponovno aktivirat vidjet cemo. Znam samo da mnogi clanovi koji su izbaceni s ovog foruma zavrse tamo, a sumnjam da ce im to puno pomoci u dizanju kvalitete. Iskreno, malo me strah da novi vlasnik ima namjeru dodatno komercijalizirat cijeli projekt pa bi to moglo znacit da ce ici na masovnost a ne na kvalitetu, bilo bi mi zao da se to desi jer webmajstori je forum s dugom tradicijom a u svakom slucaju jos jedan kvalitetan forum koji pokriva ove i slicne tematike bi bio dobrodosao na domacem webu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke