• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izbor kljucnih reci za Wordpress sajt i još par stvari o Windows 10

iamkermit94

Član
Tu od
27 Stu 2017
Izbor kljucnih reci pri izradi WordPress sajtova je vazan jer su kljucne reci ideje i teme koje definisu sadrzaj vaseg WordPress sajta!

Izbor kljucnih reci pri izradi WordPress sajtova je vazan jer su kljucne reci veza izmedju onoga sto ljudi pretrazuju na Google pretrazivacu i sadrzaja vaseg WordPress sajta!

Izbor kljucnih reci pri izradi WordPress sajtova?

Sa aspekta SEO optimizacije WordPress sajtova, kljucne reci su termini koje Google ili neki drugi pretrazivac uvrscuje u svoje upite za pretragu.

Kao vlasnik i kreator WordPress sajtova , vi treba da tezite da kljucne reci budu relevantne za ono sto ljudi traze, tako da im omogucite da pronadju vas sadrzaj medju ponudjenim rezultatima pretrage.

Izbor kljucnih reci pri izradi WordPress sajtova – kako odabrati prave kljucne reci?​

Izbor kljucnih reci pri izradi WordPress sajtova?

Vas cilj u rangiranju na internet pretrazivacima (Google , Bing , Yahoo , Yandex) jeste da od strane stranica sa rezultatima pretrage (SERP) usmerite organski saobracaj na vasu stranicu.

Kljucne reci koje odaberete da ciljaju (one koje odaberete da ukljucite u svoj sadrzaj) ce utvrditi kakav sadrzaj imate.

Ako imate sajt za prodaju auto delova za WW, vase kljucne reci za sajt bi trebalo da ciljaju na WW obozavaoce, ljubitelje Golfa2 itd… Ukoliko izaberete pogresne kljucne reci, vas sadrzaj moze privuci nekog koga ne zanima nista o automobilima.

Kljucne reci su isto toliko u vezi sa vasim posetiocima, kao sto su u vezi sa vasim sadrzajem na stranici.

Da biste kreirali sadrzaj koji se dobro organizuje i koji dovodi posetioce na vas sajt morate razumeti potrebe tih posetilaca – jezik koji koriste i vrstu sadrzaja koju traze.

To mozete uciniti razgovorom sa svojim prijateljima, ucescem i diskusijama u Facebook grupama ili istrazivanjem kljucnih reci posebnim alatima.

OSTATAK OVOG TUTORIJALA MOZETE PROCITATI NA MOM BLOGU PC BLOG U TEKSTU

Nadam se da ce ovaj tekst nekome biti od koristi i da nisam prekrsio neka pravila foruma, ako jesam molim administratora da me ispravi ili da obrise ovu temu...

Kako instalirati Windows 10? Kako preuzeti Windows 10 sa Windows sajta? Kako napraviti instalacioni USB? Windows10 instalacija postupak:

Kako instalirati Windows 10?​

instalacija windowsa

Kako instalirati Windows 10? Jednostavno je ! Sve sto vam je potrebno je malo slobodnog vremena i uspecete da postupak instalacije odradite i sami…
Ukoliko nemate slobodnog vremena, SERVIS PC RACUNARA SURCIN ce vam odraditi instalaciju Windowsa po ceni od 20Eura

Da biste instalirali Windows 10, potreban vam je pre svega Windows 10 instalacioni USB, mi cemo vam ga dati potpuno besplatno, ma koliko to kontradiktorno zvucalo…

Da li ste znali da je moguce preuzeti instalaciju Windows 10 direktno sa Microsoft sajta, bez potrebe da ista platite, potpuno besplatno?

Dobro, mozda ne bas tako lako i na jedan klik, ali ukoliko ispratite ovaj Windows tutorijal, videcete da je besplatna instalacija Windows 10 na par klikova od vas…

Kako preuzeti Windows 10 sa Windows sajta?​

Kako preuzeti Windows 10 sa Windows sajta? Jednostavno, pre svega, za ovo cemo koristiti Google pretrazivac, otvorimo Google Chrome, i odemo na link : Download Windows 10

Kako preuzeti Windows 10 sa Windows sajta

Nas cilj je da dodjemo do Windows 10 Download-a, bez da platimo, tako da cemo ovaj download pokupiti iz Source stranice ...

Da bismo to uradili koristicemo “Developer Tools” koji mozemo otvoriti klikom na tri tackice koje se nalaze u gornjem desnom uglu ekrana… “… – more tools – developer tools” ili koristeci dugme F12 na tastaturi…

IZBOR ALATA DEVELOPER TOOLS

Zatim u Toggle device toolbar-u (CTLR+SHIFT+M NA TASTATURI) kao uredjaj izaberemo Ipad PRO! Ukoliko nije na listi udjite na edit i pronadjite ga…

Nakon sto smo izabrali da nam prikaze stranicu kao na Ipad Pro uredjaju, potrebno je da osvezimo stranicu (stisnite F5) , nakon sto smo ovo uradili i osvezili stranicu mozemo i zatvoriti Developer Tools, doblili smo poptpuno drugaciji prozor, gde mozemo kliknuti Download…

OSTATAK TEKSTA MOZETE PROCITATI NA MOM PC BLOG U U CLANKU:

Kako instalirati Windows 10?

Nadam se da ce ovaj tekst nekome biti od koristi i da nisam prekrsio neka pravila foruma, ako jesam molim administratora da me ispravi
Kako sam ti već napisao u PP-u; nemoj pretjerivati. :)
Spojene su ti ove dvije teme, ovo ti baš i nije izgledalo kao Forum friendly style. ;)

Eto vidiš Kermitu, nisu se svima svidjeli tvoji web uratci ni postovi. :D

Molim te Mrgoode, nema potrebe za nervozom, ovo je ipak Forum i moramo jedan drugome biti podrška. 😊 Napiši ovdje ili na onom drugom topicu što po tebi nije dobro kod Kermita, ili nije dovoljno dobro, sve uljudno i kulturno molim. Ako si baš ustrajan, ili možda vidiš nešto što mi ne vidimo, piši slobodno na PP meni ili glavnom Adminu.
A za ban (samoizolaciju) :p je lako, to nije problem nikakav kada je potrebno, ali je ipak ta mjera na posljednjem mjestu. ;)

Također, još bolje, eto kad si tu; pozivam te da otvoriš neki topic (van ove teme), a koji će biti na nivou i stručan (kao što si običavao) ;) pa ćemo postati tamo... vidje'ćeš da još ima i pravih webmajstora ovdje. 👍

Zasto Ban?
Covek se malo vise bacio na pisanje i nista lose ne vidim u tome,
osim kao sto je i Kapetan rekao da ne treba spajati dva topika.

osim kao sto je i Kapetan rekao da ne treba spajati dva topika.
Ne ne, suprotno, ja sam i spojio iz dva u jedan topic baš da ne izgleda da su sve samo topici o jednom te istom. 😜
Tebi Mico hvala na mišljenju, sve je regularno. ;)
Covek se malo vise bacio na pisanje
Malo se je 'zanio'. Mlad je. :D

Mozda sam se pogresno izrazio.
Mislio sam na dva topika koji su pisani jedan ispod drugog.
Valda sam sada rekao kako valja??:):):)

Zasto ne biste pokrenuli , kao pre par godina, takmicenje za najbolju temu? Tako bi sigurno forum dobio na kvaliteti... Jer ovde ima ljudi koji imaju dosta znanja i iskustva, koje mogu preneti posetiocima... A vecinu tih stvari , priznali oni to ili ne su naucili bas sa ovog foruma, i od Davora... Rado cu se potruditi da objavim jos ovakvih tutorijala ovde, da bi bilo forum friendly , ne moraju nositi linkove ka mom sajtu, moze samo "ovaj tekst je preuzet sa PC BLOG -a" ...

Posljednje uređivanje od moderatora:
Back
Na vrh