• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Internet Marketing Knjige

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Search Engine Land
What are some of your favorite internet marketing books? We started a Pinterest board with some of our favorites, and we're looking for more!

http://pinterest.com/sengineland/internet-marketing-books/

Evo SE Land je podjelio svoje omiljene Internet Marketing Knjige. Koliko ste od ovih procitali?
Ja evo sramezljivo priznajem samo dvije.

Kada procitate sve ove knjige i jos mnogo drugih o tome "kako poslovati" i slicno, tek onda ce vam biti jasno, koliko je znanje mocna stvar.

Savjetujem jos jednom, educirajte se jer o tome vam ovisi kvaliteta zivota.

Nisam nijednu , nisam ima vremena ali evo pazariće se koja sad na kindle :)

Momci, preporučujem vam da pročitate From Newbie To Millionaire by Christine Clayfield. Ima na Amazonu hard copy, ali je jednostavnije kupiti je na Warrior forumu.

Vjerujte mi na riječ, koliko god iskusni bili, iz ove knjige ćete naučiti gomilu stvari koje sigurno niste znali! Knjiga ima 500 strana i pokriveno je ama baš sve. Evo quick overview čega sve ima u knjizi:

Quick overview of parts
Acknowledgment and Foreword ................................................................................... 16
Introduction...................................................................................................................... 32
Part 1. Can anybody be an internet marketer? ............................................................. 47
Part 2. Some internet marketing terminology explained ............................................. 56
Part 3. Niche research ...................................................................................................108
Part 4. Keyword research .............................................................................................118
Part 5. Creating your site ...............................................................................................158
Part 6. SEO – Search Engine Optimisation ...............................................................182
Part 7. Creating content for your site ..........................................................................203
Part 8. Monetising your site ..........................................................................................241
Part 9. Things to do before sending traffic ................................................................283
Part 10. Traffic – free traffic .........................................................................................294
Part 11. Traffic – paid traffic ........................................................................................365
Part 12. Ways to make money - no website needed .................................................398
Part 13. Ways to make money - website needed ........................................................414
Part 14. Drop shipping and eCommerce ....................................................................434
Part 15. My success formula explained .......................................................................459
Part 16. Conclusion .......................................................................................................491
Part 17. Make money with this book ..........................................................................499
Part 18. Video tutorials .................................................................................................500
Index ................................................................................................................................503

P.S. Kopirao bih čitav sadržaj, ali ima 14 strana. :D

ogenox kaže:
Momci, preporučujem vam da pročitate From Newbie To Millionaire by Christine Clayfield. Ima na Amazonu hard copy, ali je jednostavnije kupiti je na Warrior forumu.

Vjerujte mi na riječ, koliko god iskusni bili, iz ove knjige ćete naučiti gomilu stvari koje sigurno niste znali! Knjiga ima 500 strana i pokriveno je ama baš sve. ...

Hm, ako je gospođa već tako iskusna, čudim se da ne zna zaštiti ili makar deindexirati 'thank you' stranicu? :taunt
Hint: "thank you for your purchase" ;)

LeonMak kaže:
ogenox kaže:

Vjerujte mi na riječ, koliko god iskusni bili, iz ove knjige ćete naučiti gomilu stvari koje sigurno niste znali! Knjiga ima 500 strana i pokriveno je ama baš sve. ...

Hm, ako je gospođa već tako iskusna, čudim se da ne zna zaštiti ili makar deindexirati 'thank you' stranicu? :taunt
Hint: "thank you for your purchase" ;)

Verovatno si promasio kljucnu rec, pa se cudis :)

ogenox kaže:
Warrior forumu.

Moram priznati da po sadrzaju izgleda da vredi za nove internet marketare. Naravno, sve je te informacije vrlo lako izguglati.

Nisam promašio, naprotiv, lako sam pronašao baš ono što sam tražio ;)

Sviđa mi se njen 'sales letter' na Warrioru, drukčiji je od 99% gurua koji nešto pokušavaju utrapiti. Ako ništa drugo, mene je s ovim nagovorila da pročitam:

There is No 'Automated' Magic System or Short-Cut To Internet Millions and Anyone Who Says Otherwise is Lying to You—No Exceptions.
It’s ridiculous to think that you can actually earn a 6-7 figure income “working just 15 minutes” a day or with your business on “auto-pilot”.
Do you honestly think I could possibly generate nearly 2 million dollars in the past 12 months working just 15 minutes a day? Come on...

Realno, ko išta zna o netu, bez problema može naći načina da je skine free. Nego, protiv je pravila foruma, zato nisam ni davao nikakve hintove ili linkove na tu temu...

Ali, vjerujte mi, pročitao sam knjigu i toliko je stvari u njoj pokriveno, da je najbolja IM knjiga koju sam vidio. A mogu reći da sam vidio većinu onoga što vrijedi. Namjerno naglašavam "vidio", pošto sam 95% njih samo prelistao. Nije da sam sve to platio, ali to nije tema. :secret:

Naravno, ima knjiga koje pružaju više informacija o određenim načinima zarade, ali nijedna knjiga, barem da ja znam za nju, ne pokriva toliko metoda i ne pruža toliko korisnih informacija na jednom mjestu.

Evo detaljnog sadržaja, pa vidite šta je sve pokriveno - http://pastebin(dot)com/ZFAcbZbq

Koje bi knjige vezane za affiliate prodaju vi preporucili? Da su vam pomogle ili ostavile jak utisak na vas.

Meni je Rapid Profit Formula od Matt Carter-a pomogla dosta kada sam pocinjao, mada mislim da je to malo prevazidjen nacin danas. Mada, siguran sam da i dalje ima dobre informacije.

U svakom slucaju, maltene to isto samo skraceno on nudi i dzabe na svom sajtu, kada se prijavis na njegovu mailing listu.

cfire kaže:
Koje bi knjige vezane za affiliate prodaju vi preporucili? Da su vam pomogle ili ostavile jak utisak na vas.

Pa imamo vec dosta tutoriala na forumu za te teme, zapravo cijeli nas forum je poprilicno fokusiran na affiliate prodaju, samo pogledaj malo sticky-e u sekcijama internet marketing, pocetnici i ostalima.

Evo ovdje par dobrih linkova za ucenje:
https://internetzarada.org/korisni-besplatni-tutorijali-t-5570.html

Sto se tice samih knjiga kao knjiga tu ti ne mogu pomoci, ali affiliate prodaja se ne razlikuje od obicne prodaje. Prakticki se affiliate prodaja svodi na:

a) dobijanje posjete tj. publiciteta
Cijeli forum za to: https://internetzarada.org/internet-marketing-f-47.html

b) nacin monetizacije
Cijeli forum za to: https://internetzarada.org/online-zarada-f-19.html

Ono sto hocu reci, moji utisak je da ako si podjelis i organiziras ucenje affiliate prodaje na manje segmente i njih detaljno izucavas da bi puno lakse i bolje mogao naucit affiliate prodaju.

Hvala na detaljnom objasnjenju, procitao sam vec ove teme po par puta, zanimalo me je ukoliko imate jos neki predlog u vidu knjige koja vas je inspirisala i prosirila vidike sto bi se reklo. Posto sam poceo sa affiliate prodajom, zanima me neka dublja analiza, to je bio razlog mog posta.

dbomestar kaže:
Ono sto hocu reci, moji utisak je da ako si podjelis i organiziras ucenje affiliate prodaje na manje segmente i njih detaljno izucavas da bi puno lakse i bolje mogao naucit affiliate prodaju.

Sa ovim se slazem u potpunosti, bas sam u poslednje vreme krenuo tako da delim izucavanje na segmente, to omogucava da se vise posvetim tom segmentu koji trenutno proucavam, i lakse je implementirati to znanje u sam rad i videti rezultate. Ukoliko sve odjednom izucavam osecam se rastrganim na neki nacin, ne znam gde cu pre da krenem, tako da se ovo za sada pokazuje veoma efikasnim metodom.

Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih,ali me zanima ima li neka knjiga o affilate-u koja je trenutno aktuelna?

Back
Na vrh