• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ime i prezime za MoneyBookers?

Markos

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Imam jedno pitanje pre nego što počnem da primam uplate.

Da li je bitno kako ću da napišem ime i prezime na MoneyBookers, to jest da li mogu da koristim naša slova ili moram da napišem takozvanom "ćelavom latinicom"?

Interesuje me i kako je napisano ime kad se u banci uzme kartica. Da li koriste naša slova ili samo englesku latinicu?

To pitam da bih bio siguran da neće biti problema kasnije oko prebacivanja para u banku. Da ne ispadne da nije isto ime.

Markos kaže:
Imam jedno pitanje pre nego što počnem da primam uplate.

Da li je bitno kako ću da napišem ime i prezime na MoneyBookers, to jest da li mogu da koristim naša slova ili moram da napišem takozvanom "ćelavom latinicom"?

Interesuje me i kako je napisano ime kad se u banci uzme kartica. Da li koriste naša slova ili samo englesku latinicu?

To pitam da bih bio siguran da neće biti problema kasnije oko prebacivanja para u banku. Da ne ispadne da nije isto ime.

U banci kada uzmes karticu, na njoj ti ime pise engleskom latinicom, znaci "Petar Petrovic" npr.
Slobodno tako napisi i na mb i nece biti nikakvih problema, sto bi sebi komplikovao stvari i stavljao ć i ostala slova.

Ja sam koristio naša slova i nemam nikakvih problema i normalno podižem novac.

Isti ti djavo prihvataju oba ja sam sa celavom latinicom, kolega mi je ovom nasom i obojici je sve ok :)

Ako se neko na primer preziva Đorđević, kako onda pisati? Đorđević, Djordjevic ili Dordevic?

Da odgovorim samom sebi, prilikom registracije mozete koristiti nasa latinicna slova, Skrill ce ih automatski prebaciti u alfabet, pa ce Š biti S, Đ ce biti D, Ć ce biti C i tako dalje...

Back
Na vrh