• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

How To Start

zendra007

Novi član
Tu od
14 Svi 2018
Pozdrav svim clanovima. Za pocetak bih rekao da sam procitao dosta clanaka ovdje, i moram priznati da me je sve to vise samo zbunilo. Htio bih pokrenuti affiliate program na amazonu, naravno u startu sa sto manje ulaganja ukoliko je to moguce. Svaka zarada(manja ili veca) isla bi u daljnje ulaganje u sajt. Ono sto me prvo zanima je mozda nekakva preporuka gdje krenuti, free software za pocetak seo-a i sl. Iskustva u seo-u imam ponesto (radio sam za jednu firmu kao web editor na affiliate programu), ali nikad nisam uspio doci do financija kako bi se nesto svoje pokrenulo. Unaprijed zahvalan na svakom savjetu. Mozete se slobodno javiti i na mail ili pm. Ty

Back
Na vrh