• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hostgator Affiliate

shulk

Dobro znana faca
Tu od
18 Lis 2014
Pozdrav.
Čitao sam malo o HostGator Affiliate programu. No nisam baš razumio.
Imam jednostavno pitanje;
Reknem nekom klijentu da kupi web host sa mojim linkom. Koliko tom klijentu košta web host?

shulk kaže:
Pozdrav.
Čitao sam malo o HostGator Affiliate programu. No nisam baš razumio.
Imam jednostavno pitanje;
Reknem nekom klijentu da kupi web host sa mojim linkom. Koliko tom klijentu košta web host?

Odgovor na tvoje pitanje je još jednostavnije: Košta koliko je i naznačeno na samom sajtu i za koji se paket odluči da uzme preko tvog reff linka koji mu pošaljes ili reklamiraš na svom blogu/sajtu gde god već...

Ti od svakog klijenta koji dođe preko tvog reff linka i izvrši kupovinu određenog hosting paketa dobijaš prema iskazanoj tabeli na linku http://www.hostgator.com/affiliates $$$

Šta ako on uzme Business Plan. On ga plati 5$ ja dobivam 50$? Mislim da nije ovako kako ja mislim.

Dobijas onoliko koliko pise e sad dali isplacuju i da li je provereno to je druga stvar.

Ako netko kupi preko moga linka i još stavi coupon. Dobivam li ja opet 50$?

Prvo hostgator je nekad bio dobar hosting, od kad je prodat radi uzasno lose.

Drugo nemoj da se nadas da ce neko da plati 5$ a ti dobijes 50$ da je tako milioni indijaca bi vec unistili hostgator. Oni tebi daju samo jedan deo novca od prodaje.

I ne daju ti odmah pare ako se dobro secam. Klijent kojeg si ti doveo mora da ostane sa njima minimum 2 meseca da bi ti isplatili pare.

50$ ali za koji paket se dobije da li za sve pakete ili samo za Business Plan ako se dobije i za ostale 50$ onda bi stvarno bio unisten histgator.

jel valja ćemu ovaj affiliate za hosting il imate neki bolji da preporučite?
i ako imate neke dobre affiliate da preporučite, bez obzira na tematiku, za korisnike iz US i kanade

Ja sam radio Dreamhost affiliate, na 6000 US poseta nisam imao ni jednu prodaju ...

Back
Na vrh