• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Greška s forumom

kres0

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2012
Imate grešku s pristupanjem na forum.
Već par dana nemogu pristupiti forumu jer dobivam obavijest
Kod:
This bulletin board is currently closed. The Administrator has specified the reason as to why below.
Forum je trenutno zatvoren zbog nadogradnje (upgrade-a) MyBB softwarea, reorganizacije samih kategorija foruma te novog dizajna. Nadamo se da će sve biti u redu i da će forum opet biti otvoren danas najkasnije do 21:30h.
Danas sam pokušao preko googla i vidim da forum normalno radi i onda skužio u čemu je greška
Znači kad neko pokuša otvoriti http://internetzarada.org bez www onda ga redirect pošalje na http://test.internetzarada.org/ gdje dobiva obavijest da je forum zatvoren
Dok kad se pristupa na www.internetzarada.org onda normalno radi

To je test forum na kome se radi na ispravci bugova, a izgleda da se pristupom na internetzarada.org bez www greškom ljudi šalju na test forum.

Primetio sam da radi tu redirekciju iako sam uklonio htaccess iz testnog foruma. Moraću sutra da to ispeglam da ne bi stvaralo probleme.

Vidim da se još nije ovo sredilo?
Ako smijem dati svoj skromni savjet; pogledajte u domenskom registru, pod Manage DNS, pa onda A Records; možda je ono bez www podešeno kako ne bi trebalo? :fever
/u ovo vjerojatno ima uvid samo glavni administrator/

Usput već neko vrijeme ne mogu koristiti : font,text size, boju slova,anchor tekst,,,,NIŠTA
Kada bi to trebalo biti ok?

Evo ovdje jedan bump jer i dalje redirektira na "test" kad se pristupa forumu bez www-a
Pogotovo mi ovo ide naživce kad s tableta ili moba pristupam forumu, a treba manje od 5 min da se problem rješi...

Meni je sve normalno i sa moitela i sa tableta i racunala

Kada se klikne na "Mark All Forums Read" forumu sve teme označi kao pročitane, ali ne i one na naslovnoj strani u odeljku Forum stats, na Newest posts.

Da li je to do mog kompjutera ili i drugima od juce na ovom forumu kada kliknem na neki naslov iskoci po up reklama?

Nestala opcija za nove postove pa ako bi moglo da se resi to posto dosta olaksava. :)

Davor kaže:
Nestala opcija za nove postove pa ako bi moglo da se resi to posto dosta olaksava. :)

:( Šta je bilo sa moderatorima?

Davor kaže:

Bukvalno ne ulazim više na forum jer nema te opcije, koja je mnogo olakšavala.

Back
Na vrh