• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Google Adsense Isplata Čekom

Pa meni nikad nije bio tako nizak prosječno je oko 0,05 a većina stranica je s exyu područja.
Inače ove što imam na eng su oko 0,25€ prosjek, ali sve ovisi.

Uglavnom, za prošli mjesec mi je danas stigao ček :D i skroz je drugačiji od onog prije kako je kolega u gornjem postu opisao.

Vidim da je cek za oktobar ves cleared :) lepo sto su pred NG vec to odradili, dobro ce mi doci ove pare :DD

Kod mene još ništa. Mada, septembarski je odrađen 7. decembra tako da i ne očekujem ovaj uskoro. :)

ciprijani kaže:
Vidim da je cek za oktobar ves cleared :) lepo sto su pred NG vec to odradili, dobro ce mi doci ove pare :DD

Da, za to sam i ja navijao samo da mi ne zakukulje pred novu godinu tamo, srecom 20-tog cleared oba ceka, bice para, bice para u ponedeljak :drinking

Ako je cek cleared, da li je to definitivno moj novac, npr, ne daj boze da se google nesto kao zajebe, pa da ja moram vratiti novac? Jel to moguce? Ne verujem, al cisto da vidim sta vi kazete :)

ciprijani kaže:
Ako je cek cleared, da li je to definitivno moj novac, npr, ne daj boze da se google nesto kao zajebe, pa da ja moram vratiti novac? Jel to moguce? Ne verujem, al cisto da vidim sta vi kazete :)

Da, novac je tvoj i niko ti ga ne moze uzeti niti traziti da vratis natrag. No ako radis sa nekim ,,nelegalnim''metodama ( posto inace vec pitas ovo ) onda ocekuj ban kad tad jer retko ko im promakne.

da vas pitam kad pise "cek je naplacen" na adsense nalogu,jel to znaci da mogu da odem u banku i podignem kes ?

Da, kod mene piše Check cleared ali to je to. Kada se pojavi datum dva dana posle toga odem u banku i podignem pare.

LJudi pomoc!!
Ne mogu nigde da nadjem u google adsens novom interfejsu opciju da prebacim na DHL slanje ceka, ranije sam to nalazio sad nigde toga nema.
Prvi put mi cek kasni do sad, evo skoro mesec dana od kako je poslat (26. novembar), pa me izludjuje, jer nisam navikao na ova kasnjenja :) i hteo bih da skratim ove muke placanjem tih 15 evra.

Danas napravio devizni racun u Raiffeisen banci,i objasnio sam sluzbenici da je u vezi cekova slanje na provjeru itd...,i ja dobijem ugovor i stednu knnjizicu a na ugovoru pise ;Ugovor o otvaranju i vodjenju stednog racuna u stranoj valuti sad mene interesuje dali cu ja moci slati cekove na inkaso preko ovog deviznog stednog racuna?

Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje, naime do sada su mi cekovi uredno dolazili, sada sam dobio za 3-ci mjesec, ali za drugi mjesec mi nije jos dosao iako je status na racunu za taj cek "Izvrseno".

da li je netko imao slicnih problema i ako jeste kako ga je rijesio?

Sada su uveli i mogucnost uplacivanja na devizni racun, da li je to itko sebi postavio i kako je po pitanju zakona tada, da li bi mogla drzava da sebi ista uzme, odnosno da vas gnjavi radi ne prijavljena obrta zarade ili neceg treceg?

Uvijek je bilo problema dok su se čekovi slali poštom pa ti je moj savjet prebaciti se na devizni račun. Jednostavno u postavkama upišeš svoje podatke o deviznom računu i automatski ti šalju novac (u mom slučaju Google Ireland - svakog 23 u mjesecu - od kada koristim uplatu preko deviznog računa uvijek je uplata na isti dan).

U mom slučaju banka uzima oko 5€ po uplati.

Do sada nisam imao nikakvih problema/upita i bilo čega od strane države tj nekih organa....

Hvala na odgovoru, a sto da radim sa ovim koji mi nije dosao, da li postoji neka mogucnost da ga ponovno posalju?

Postoji mogućnost ponovnog slanja, ali treba proći mislim 60 dana od datuma kad je poslan

Pozdrav ljudi!

Poslali su mi ček 25.3 ,a stigao mi je tek jučer. Nikad mi nije putovao tolko dugo (skoro 2 mjeseca). Sad me zanima kolko taj ček vrijedi, da nebi otišao u banku pa mi rekli da je istekao.

Marko9 kaže:
Pozdrav ljudi!

Poslali su mi ček 25.3 ,a stigao mi je tek jučer. Nikad mi nije putovao tolko dugo (skoro 2 mjeseca). Sad me zanima kolko taj ček vrijedi, da nebi otišao u banku pa mi rekli da je istekao.

Ček važi 3, ili 6 mjeseci, ne znam tačno sad. :)

Jel moguće da ću morati posalti ček na inkaso provjeru iako ne prelazi 250$,vrijednost čeka mi je 160 eura a kod svih banki što sam bio kažu da mora na inkaso.Iz Bosne sam bio sam u unicredit raifaisen u turskoj i svi kažu inkaso.Je li se nekot susreto sa ovim skoro

almiric11 kaže:
Jel moguće da ću morati posalti ček na inkaso provjeru iako ne prelazi 250$,vrijednost čeka mi je 160 eura a kod svih banki što sam bio kažu da mora na inkaso.Iz Bosne sam bio sam u unicredit raifaisen u turskoj i svi kažu inkaso.Je li se nekot susreto sa ovim skoro

Ja sam samo jednom unovcio cek odmah i to preko 6-7 godina. Iz Srbije sam. Sada se ceka ostavlja na mesec dana i duze... jbg. ne znam ostali kakva iskustva imaju

Dok nisam prešao direktno na račun sve čekove sam čekao da mi unovče 30-40 dana.

Back
Na vrh