• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gerilski (Gerila) marketing

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Ovo zapravo nije cijela knjiga već samo besplatno jedno poglavlje knjige. Pronašao sam knjigu na internetu i ono malo što sam pročitao me zbilja dojmilo. Predlažem svim da je nabavite ;)

germarkle2.jpg

Evo ulomka iz ovog poglavlja:

Marketing su svi oblici kontakata vaše tvrtke s vanjskim svijetom. Ali
baš svi. A to znači da vam se nudi mnoštvo marketinških prilika.
I to nužno ne znači ulaganje velikih iznosa novca.
Zaključak je jasan: marketing obuhvaća i naziv vaše tvrtke, odlučnost
u vezi s prodajom proizvoda ili usluge, metode proizvodnje ili
obavljanja usluge, boju, veličinu i oblik vašeg proizvoda, pakiranje,
smještaj tvrtke, reklamiranje, odnose s javnošću, internetske stranice,
brendiranje, potpise u službenome e-mailu, snimljene poruke na telefonskoj
sekretarici, prezentacije, odgovaranje na telefonske upite, obuku
osoblja iz prodaje, rješavanje problema, plan razvoja i pridobivanja
novih kupaca referiranjem, zatim ljude koji vas predstavljaju, kao i
daljnje korake. Marketing obuhvaća i vašu ideju za brend, uslugu,
stav, kao i strast koju unosite u posao. Zaključujete li na temelju toga
da je marketing složen proces, svakako ste u pravu.

Download link:
http://rapidshare.com/files/178295619/Gerilski_marketing.pdf

RE: Gerilski marketing

Pozdrav za InFlames-a i sto je stavio ovu knjigu, svakom ali svakom preporucujem ko zeli da vezano za bilo koji biznis apsolutno bilo koji posao da obavezno kupi ovu knjigu ne da je skine negde besplatno ili tako nesto nego da kupi u knjizri i uz knjigu savetujem par markera raznih boja ovo vam moze biti biblija za vase poslovanje, bicete zahvalni sto je imate :)

Ja sam ju pročitao prije nepunih tjedan dana. Knjiga je sjajna, posudio sam ju u knjižnici na mjesec dana, ali sada ću ju definitvno i kupiti, košta 179,00 kn. Ima čini mi se malo više od 400 stranica, a svaka je stranica i te kako zanimljiva. Ja ću ju kupiti tako da ju mogu još koji puta pročitati i da ju imam uvijek pri ruci i kao što je rekao uvaženi kolega Berkut da si mogu markerom podcrtavati ono najbitnije.

Idem pročitati poglavlje pa ako je dobra ko što se priča kupim je.

Back
Na vrh