• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fwebtrafic

ulysses

Iskusan lik
Tu od
25 Ožu 2010
Stvarno nisam znao gde da postavim ovu temu pa molim moderatore da premeste ako im nije tesko :(

Ovo sam naso na jednom forumu i taj clan kaze:

"Pomoću ovog sajta možete povećati broj poseta svom sajtu za relativno kratko vreme.
Caka je u referal linkovima koje trebate promovisati kako bi drugi klikali na njih....

Kako sve ovo funkcioniše možete videti ...

Pa ga je onda jedan clan pitao:

"Da li si testirao kako radi???? Da li ima nekog poboljsanja sto se tice Srbije i regiona?"

I on mu rekao:

"Testirao sam i radi korektno. Naravno koliko se sami administratori angazuju toliki ce i ucinak biti... Nema poboljsanja, jednostavno kolega sa domacim sajtom je prvi zapoceo lanac, ja ga nastavio, i ko posle mene nastavi pricu bice vec 3 domaca od 6..."

:)

Klasične šeme tipa taj Fwebtraffic, 1million hits, TrafficSword, MillionRefTraffic i slični sajtovi.

Ako i uspiješ nagurat posjetu, onda jedini sajt sa kojim ćeš imat eventualno nekog uspjeha je sajt o zaradi, traffic-u, marketingu i slično, jer jedini koji će se lijepit na te šeme su ljudi koje to zanima.

Zanimljivo mi je to da je netko krenuo sa "domaćim" sajtovima, budući da je to u nas novost, mogli bi i bit nešto, samo ne znam koliko dugo jer sumnjam da u nas ima mnogo ljudi koji se bave ovim "poslom".

Stavio si referal ID u post a to je zabranjeno tako da ono. Ali vjerujem da nisi namjerno prekrsio pravila pa ti toleriramo ovaj put ali gledaj da ubuduce pazis sta stavljas ;)

Back
Na vrh