• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

EUR/USD

Creator

Novi član
Tu od
23 Lis 2010
Pozdrav svima,,, forum je ok, odlucio sam otvorit ovu temu da mozemo razgovarat o ovom paru za trgovanje... Nadam se da ce se sto vise ljudi pridruzit u buducnosti...

U ponedjeljak market pocinje....pa do ponedjeljka pozdrav... stavit cu temu na subscr..pa ako netko posta naletim da malo pricamo....

Nikad se nisam želeo upuštati u forex trgovanje jer mi je kao i holdem koji sam igrao ranije delovao jako neizvesno i sa puno nerviranja i oscilacija, varijacija...
Svakako, i na forexu se može zarađivati konstantno ali treba jako puno vremena i sjajno poznavanje materije i raznih kretanja i ekonomskih prilika da bi se to izvelo na pravi put...uz puno nerviranja kada stvari krenu po zlu...

Ne znam koliko se ljudi sa ovog foruma bavi tim, ali svakako bi bilo najbolje da izneseš neka svoja iskustva i mišljenja za početak pa bi se možda još neko pridružio ;)

Sto se tice ljudi , valjda ce netko doci tko se igra forexom...

Ah, forex je industrija kao i sve druge.... nema tu nekih teskih filozofija.. naravno dobro je naucit osnovne stvari.. i to je to.. Po meni je nekako cijela ta industrija previse pogresno prezentirana... sve se nesto previse vrti oko indikatora i razno raznih sistema... sto samo dovodi do misljena kao sto je tvoje i vecina ljudi koja proba forex... Naravno moras i zavolit ono sto radis da bi islo...

Uglavnom.. nemam ja nesto extra za reci...trgujem sto jednostavnije mogu.. Znaci ako ide trend za gore cekam prvu malu povlaku i na nastavak brejka idem u trejd... i obrnuto za dole... TF je 5 minuta.. i kad se desi dobar setup na h1 ili h4...takodjer znam uc u trejd... Znaci dve stvari samo dobar trend i surfanje valovu u tom istom trendu... to je nekako najsigurnije..

Eto kad pocne market u ponedjeljak cemo vidjet malo pricat o svemu itd. postavim sliku ako udjem u trejd ..itd..

Znam da nema ovdje nikog ali mozda netko dodje.. i malo se pokrene ova sekcija.. cisto malo druzenja...itd.

Back
Na vrh