• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Doniranje Youtube kanala

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Imao sam raspravu sa kolegom koji tvrdi da u opisu videa moze da se stavi link koji vodi na doniranje.
To jest konkretno link za donaciju na Paypalu.
Ja mislim da to ne sme da se stavlja u opisu videa i da je to prekrsaj.
Misljenje iskusnih...?

Mislim da to nije prekršaj, Mico. :)
Koliko znam, postoje uvjeti za postavljanje linka za Paypal donaciju u live videu, i da svijetli uživo kad netko uplati, ali ni to nije prekršaj nego nije moguće dok nemaš neki YT nivo. :)
U description takoreći možeš stavit' što god želiš, to je moje mišljenje. ;) Ali ako još netko ovo potvrdi, i ja ću nešto slično napraviti, hvala ti što si pokrenuo ovaj topic. 😜

Pogledao sam dosta jakih kanala na YT i nisam video nigde DONATE u opisu.
Mislim da bi oni to prvi postavili da nije bezazleno,ali ipak je to samo moje misljenje trenutno.

Doniranje na YouTubeu i zarada na taj način može biti jako uspješna ali ako su zadovoljene neke opcije. Često gledam live videe YT mastera koji samo na taj način za tih par sati zarade nekoliko stotina dolara plus regularni Adsense naravno. :) U čemu je stvar? Ide live video (ali gledatelja je gomila), Youtuber priča o SEO-u, ili tko zna čemu, nebitno, i onda svi vide kada netko uplati, piše u crvenom ili žutom banneru npr. Mico just paid, donated $ 250. (Bio si dobre volje) 😀 Još i sam Youtuber kaže: “Thank you very much Mico, I really appreciate this. Mico is our well known friend from IZ Forum.” :)

Tako to ide i ljudi doniraju, još i pitaju nešto ako žele. ;) Na ovaj tvoj način, sve i da možeš, sa stavljanjem linka u description i čekajući nekog da pronađe link i da uplati incognito, mislim da je 0 bodova. 😳

Da,bio sam dobre volje.
Na zalost ja LIVE retko radim,tako da nema ni donacije. :)

Nije lako. :) Evo mala ilustracija onoga što sam gore napisao, ovo je screenshot sa noćašnjeg livea Roberto Blakea. ;)

daj 25.JPG
Ova cura doduše donira za nijansu manje od našeg Micoa, ali ona to radi u realnom svijetu. :D

Back
Na vrh