• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Domaći affiliate program za knjige?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Da li postoji kakav affiliate program na balkanu koji je vezan uz knjige?
Ja koliko znam ne postoji, a mislim da bi baš dobro došao i ne kužim zašto ga nitko ne pokrene. Ja sam čak slao mail jednom domaćoj izdavačkoj kući u vezi toga ali nema odgovora. Tko zna možda ni neznaju šta znaći affiliate :p

InFlames20 kaže:
Ja koliko znam ne postoji, a mislim da bi baš dobro došao i ne kužim zašto ga nitko ne pokrene. Ja sam čak slao mail jednom domaćoj izdavačkoj kući u vezi toga ali nema odgovora. Tko zna možda ni neznaju šta znaći affiliate :p
Postoji, evo ti link http://www.interliber.com/partnerprogram.asp
Mislim da sam negde video jos jedan, ako se setim napisacu.

E super, hvala za info.
Kolko vidim to je samo za BiH, šteta što nema nešto slično i kod nas u Hrvatskoj.

InFlames20 kaže:

Ja sam nakon par mjeseci potpuno odustao u vezi potrage za partnerskim programom za prodaju knjiga u RH. Ovakav program bi bio zgodan za Poezija Online portal, ali 0 bodova. Kontaktirao sam sve online knjižare koje sam pronašao na googlu. 95% mi nije niti odgovorilo na upit, a ostali (mislim da je iz BiH) nude neku sitnu proviziju tipa 3-5% po prodaji knjige.

Nadam se da će netko u skoroj budućnosti pokrenuti nekakav partnerski program po tom pitanju.

problem je sto ih je kod nas malo,
ima samo da prodajes majice i knige :D

InFlames20 kaže:
Tko zna možda ni neznaju šta znaći affiliate :p

Meni se čini da bi ovo vrlo lako mogao biti razlog.

AleksaS kaže:
mozda i to :D
hoce oni sve za sebe nece da daju koji % za nas :(

Da, ali onaj koji razumije što može dobiti s tim više bi bio voljan da ide na tu varijaciju. To je win - win situacija. Ja tebi dam lovu a ti meni posjetitelje ili buduće kupce.

Postoji za knjigu "Zaboravljena vještina" i nudi se 60 kuna zarade po knjizi. No potrebno je imati prilično posječeni web site, mailing listu ili Facebook fun page. Za više informacije pri dnu stranice: zaboravljenavjestina.com

Back
Na vrh