• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Domaća affiliate mreža JamNetworkPro

JamNetworkPro

Novi član
Tu od
23 Ožu 2010
Želio bih Vam predstaviti novu hrvatsku affiliate mrežu JamNetworkPro.com .

Proširiti mrežu svojih kupaca ili povećati broj posjetitelja svog web site-a zadatak je s kojim se veliki broj tvrtki suočava svaki dan.

U svijetu već dugi niz godina postoje affiliate mreže , mjesta gdje se susreću oni koji žele nešto prodati ili oglasiti sa onima koji im u tome mogu pomoći, naravno uz obostrani interes.

Tako s jedne strane imamo oglašivače ili trgovce, a s druge vlasnike najrazličitijih web stranica spremnih da uz određenu naknadu oglase objave. Njih nazivamo mediji.

JamNetworkPro.com je hrvatska affiliate mreža koja će upravo Vama omogućiti da pronađete svoje partnere, bilo da ste oglašivač ili medij.

Pogledajte što smo za Vas pripremili .
http://jam-group.net/promo/jamnetworkpro/index.html

Sve je to lijepo i super je stvar.

No mene zanima kako bi tebi ili vama bilo da mi dodjemo na vase stranice, vas affiliate program i krsimo vasa pravila kao sto vi to radite kod nas?

dbomestar kaže:

No mene zanima kako bi tebi ili vama bilo da mi dodjemo na vase stranice, vas affiliate program i krsimo vasa pravila kao sto vi to radite kod nas?

Neznam po cemu kršimo pravila ? Samo sam objavio zanimljivu vijest o postojanju nove affiliate mreže, a to bi se trebalo pohvaliti i poticati jer toga nedostaje na ex.YU području...Dakle, predstavio sam novu affiliate mrežu i stavio sam je u pravu rubriku, pod "affiliate programi" .

Pa da si procitao pravila bi ti bilo jasno sta si prekrsio. Ja cu prvi poticati i pomoc nekome ali kad taj netko pokaze minimum postovanja prema zajednici u kojoj sudjeluje a taj minimum se pokazuje postivanjem pravila.
Mi razvijamo i ulazemo trud ovaj forum vec 2 godine i po cemu bi mi trebali besplatno nudit reklamu nekome ko sebe reklamira tj. ko zeli zaradit na nasem trudu?

Ali cak i kad to zanemarimo jer nudimo i takvu opciju ali uz odredjena pravila no kad su i ta pravila prekrsena onda zasto da poticemo nekog?

Vrlo jasno u pravilima i to jedini dio koji je boldani tako da samo da si otvorio pravila i preletio u par sekundi bis uocio pravilo.
7.2. - Linkovi u postovima - stavljanje bilo kakvog linka u postove je zabranjeno za sve članove sa manje od 10 postova.

A osim toga bez obzira sto je affiliate program to bi jasno spadalo u sekciju "Vaša web stranica / blog" no i ta sekcija ima zasebna pravila. Poanta je da ja nemogu znat ako mi dodjes i prvi post roknes reklamu dali si dosao da sudjelujes kao clan zajednice koji ce sudjelovat u raspravama i doprinosit forumu ili si dosao samo da bacis reklamu. Ako si dosao samo se reklamirat po meni je to spam, ako nisi onda procitas pravila, postujes ih i kad ispunis kriterije prezentiras vlastiti sajt na nacin kako spada. Znaci ne samo reklamirajuca 30 postova i 3 threada (tako da znamo da si aktivni clan foruma) koji je zasluzio dobit Besplatnu reklamu.

JamNetworkPro kaže:
dbomestar kaže:

Neznam po cemu kršimo pravila ? Samo sam objavio zanimljivu vijest o postojanju nove affiliate mreže, a to bi se trebalo pohvaliti i poticati jer toga nedostaje na ex.YU području...Dakle, predstavio sam novu affiliate mrežu i stavio sam je u pravu rubriku, pod "affiliate programi" .

Iskreno, nisam uočio da treba imati najmanje 10 postova za staviti ikakav link...Na tome se ispričavam, ali nisam i nemam namjeru stavljat nikakve affiliate linkove i takve reklame, nego predstavljam novi projekt,tj.novu affiliate mrežu koja funkcionira na cijelom području ex.YU (a to je jedina affiliate mreža koja radi na cijelom ex.YU području za sada toga tipa)...Iskreno, neću se ni ja praviti blesav i naravno da je to nama reklama, ali ujedno je i vrlo zanimljiva vijest i nalazi se u pravoj rubrici.

jokara25 kaže:
Ako je ovo domaca affiliate mreza, zasto je sajt na engleskom?

Malo više pažnje molim. Imate opciju da odaberete Hrvatski i Engleski jezik.

Kako bi Bill Gates rekao, tvoji najnezadovoljniji klijenti su ti najbolji izvor ucenja. Mozda bi bilo dobro da stavite te jezike onako sa zastavicama, bolje je i uocljivije pa nece biti vise ovakvih zabuna, moram priznat ni ja nisam skuzio to za jezik a to nas je vec dvoje :)

No mene zanima, pregledao sam malo ponudu. Vecina ponude je iz Jam mreže, sta radite po pitanju da prosirite ponudu, dali ce biti nekih vecih aktivnosti za privlacenje sireg kruga oglasivaca? Jer affiliate marketeri vole siroku ponudu. Ovdje na forumu bi se vjerojatno naso neko koga bi to moglo zanimati ali nek se nadje 20-50 njih koji bi promovirali vase proizvode sigurno ce mnogi odustat jer ne zele da imaju hrpu konkurencije na istom sustavu jer im je dovoljna ona prirodna.
Dali imate neke nagrade za ljude/affiliate da vam privuku oglasivace? Ako pogledate dugorocno tu bi mogli biti poprilicno izdasni jer svaki novi merchant znaci puno a i veci broj oglasivaca/merchanta znaci i veci broj affiliate marketera sto znaci vise novaca za mrežu.

Zašto nemate neki FAQ? Ja prakticki nisam nasao nikakve konkretne upute na sajtu, najslicnije tome jesu uvjeti koristenja a to bas i nije to.

Sajt vam je malo nekonzistentan, kad kliknem na News/Novosti doceka me potpuno drugacija navigacija i drugacije margine u headeru pa cak i sirina stranice je drukcija. To mozda nece biti od kljucnog znacaja ali govori mi da niste bas profesionalno odradili neke druge stvari.

Dali ste orijentirani samo na postojece "webmastere" tj. vlasnike sajtova koji ce uglavit banner na sajt i to je to ili vam je cilj privuc i razne marketere koji se koriste raznim metodama privlacenja posjete, ako da koje su dozvoljene i preporucene (trazilice, ppc, facebook i ostali social mediji, forumi, blogovi, blog komentari, oglasi, GPT tipa neobux i sl.)?
Kad smo vec kod raznih metoda posjete, koja vam je zastita od blackhat metoda, nemojte se zavaravati imamo neke od vrlo sposobnih clanova na ovom forumu koji mogu "izigrat" i naprednije sustave kako cete to sprijecit (to je vise vama u interesu nego nama ali ako bude muljanja znaci da bi oglasivaci mogli odustajati od vaseg programa) ?

Koje su konkretne prednosti kojima mislite privuci affiliate/medije u odnosu na strane aff. mreže?
Svi znamo da je nase trziste manje naviknuto na online prodaju tako da je to jedna velika ogromna mana odmah u startu, vi morate biti bolji u svim ostalim segmentima da bi navukli affiliate da koriste vase sustave. Osim toga nasa je industrija opcenito slabija pa ni postoci zarade nece vjerojatno biti bajne i vece od recimo stranih program pa zasto bi ja bas odabrao ulagati vrijeme i novce u oglasavanje vasih Merchanta kad vani mogu vise zaradit? Naravno postoji jedina ocita prednost a to je da mogu napravit stranicu na nasem jeziku za nasu posjetu dok sa stranima je to malo teze ali to mi ne znaci bas previse.

Kakav tracking sustav cete imati? Dali ce se moci stavljati custom tracking ID-evi nesto kao Kanali na adsensu pa da znam koja posjeta mi donosi zaradu a koja ne? Dali imate uspostavljen neki tracking sustav ako klijent kupi/naruci dodje na stranicu od merchanta a recimo koristi telefon da nazove vase merchante. To je jedan od najvecih problema za nase affiliate trziste posto ex-yu ali i europsko trziste nije naviklo toliko na online prodaju koliko US trziste pa iako dodju putem stranica vecina klijenata narucuje preko telefona i slicno. Dali ima ili se planira i radi na tome da se uvede nacin za pracenje takvih prodaja? Koliko su Merchanti susretljivi prema ovom nacinu oglasavanja, dali su nagovoreni na ovo ili stvarno vide potencijal affiliate marketinga?

Kad ides Join/Odaberi oglašivaca stranica vam se malo raspada.

Ugl. evo dajem Vam priliku da se oglasavate na ovom forumu kako spada jer u danasnjem svijetu vise ne ide metoda da samo stavis link i ponudis nesto.

Ako na sve odgovorite zadovoljavajuce onda ste stvarno dobri, ako budem dobijo klasicne "pausalne" odgovore cisto da mi se nesto odgovori i na taj nacin prikrije nedostatke, samo racunajte da ovo cita masu drugih ljudi tako da uz takve odgovore tesko da cete privuci affiliate marketere. Ako budete iskreni i konkretni a neke stvari jos niste stigli sredit i razradit bilo bi ok da barem kazete sta planirate po tome ucinit, dali mislite slusat savjete nas affiliate marketera kako bi stvarno poboljsali aff. mrežu ili je cilj klasicno balkanski gurat tako kako je pa dokle ide?

Svatko moze postavit affiliate skriptu rec da ima affiliate mrezu privuc par oglasiva s kojima je ok i to je to. Mene zanima dali ulazite u ovaj projekt kako treba gdje cete ulagati sredstva, vrijeme, izniman trud da ovo pogurate ili vam je ovo usputna aktivnost?

Slobodno uzmite vremena da odgovorite na pitanja kako treba jer mi vise znaci konkretan nego brzi odgovor.

JamNetworkPro kaže:
Malo više pažnje molim. Imate opciju da odaberete Hrvatski i Engleski jezik.

Jos par stvari, sa odgovorom tipa
Malo više pažnje molim.
necete privuci simpatije osoba na koje ciljate na ovom forumu. Meni to djeluje drsko. Ako zelite privuci simpatije oglasivaca savjetujem susretljivost i pomaganje ali bez "pametovanja".

Na stranici pise:

Iskusan tim vodi računa o vama

Sta to znaci iskusan tim? Koliko imate iskustva u marketingu, internet marketingu, affiliate marketingu, koliko u vodjenju affiliate mreza? Koliki je to tim? Dali postoje affiliate manageri koje mozemo kontaktirati? Dali cu dobit informacije kakve bi dobio od AM-ova iz stranih mreža (iskusan tim bi trebao znatk akve su to informacije).

Isto pise..
Veća zarada.
Bolja podrška.
Veća efikasnost.

Veće i bolje od koga, cega? Molim vas nemojte stavljati tvrdnje na websajt koje nemozete dokazati i konkretno objasniti.

Kao prvo, drago mi je da ste zainteresirani za rad mreže, a ju ću biti iskren i trudit ću se dati konkretne i jasne odgovore...Idemo po redu...

Kako bi Bill Gates rekao, tvoji najnezadovoljniji klijenti su ti najbolji izvor ucenja. Mozda bi bilo dobro da stavite te jezike onako sa zastavicama, bolje je i uocljivije pa nece biti vise ovakvih zabuna, moram priznat ni ja nisam skuzio to za jezik a to nas je vec dvoje :)
Slažem se sa izjavom Bill Gatesa....I uvažava se primjedba za jezik...Ali koncept sajta je po principu "F" (način općepoznat u svijetu na koji posjetitelji čitaju i uočavaju stvari na sajtu)...Tako da je izbornik za jezik postavljen na vidljivom mjestu...Što se tiče zastavice, možda bi i bilo uočljivije, ali pitanje je kako bi to grafički izgledalo...Ali svakako stoji kao moguća opcija.

No mene zanima, pregledao sam malo ponudu. Vecina ponude je iz Jam mreže, sta radite po pitanju da prosirite ponudu, dali ce biti nekih vecih aktivnosti za privlacenje sireg kruga oglasivaca? Jer affiliate marketeri vole siroku ponudu. Ovdje na forumu bi se vjerojatno naso neko koga bi to moglo zanimati ali nek se nadje 20-50 njih koji bi promovirali vase proizvode sigurno ce mnogi odustat jer ne zele da imaju hrpu konkurencije na istom sustavu jer im je dovoljna ona prirodna.
Istina je da ima dosta oglašivača iz kruga JamGroup-e, ali sve su to dobri i kvalitetni oglašivači, a ujedno ima i ostalih jakih oglašivača...Istina je da smo na početku s radom, a od negdje se mora početi...S obzirom da smo na početku, molim za razumijevanje,ali isto
imamo vrlo kvalitetnu ponudu, te je naravno širimo iz dana u dan, a metode širenja su razne...Od velikog broja postojećih partnera JamGroupe, direketni kontakti, PPC kampanja(Adwords,Etarget,...), direktne razmjene banera i linkova, forumi, blogovi,...te svi ostali mogući načini privlačenja oglašivača i medija.

Dali imate neke nagrade za ljude/affiliate da vam privuku oglasivace? Ako pogledate dugorocno tu bi mogli biti poprilicno izdasni jer svaki novi merchant znaci puno a i veci broj oglasivaca/merchanta znaci i veci broj affiliate marketera sto znaci vise novaca za mrežu.
Imamo BONUS-e za medije i PROMOTIVNE AKCIJE za oglašivače...Dakle, 10EUR za svakog medija pri ulasku u mrežu (za prvih 100 medija)....a za oglašivače za vrijeme promotivne akcije ulazak u mrežu je besplatan (nakon završetka akcije naknada za ulazak u mrežu će biti 60EUR)...I razmišljamo o uvođenju dodatnih bonusa za affiliate koji dovedu nove oglašivače, točno si pogodio što smo razgovarali prije nekoliko dana.. :)

Zašto nemate neki FAQ? Ja prakticki nisam nasao nikakve konkretne upute na sajtu, najslicnije tome jesu uvjeti koristenja a to bas i nije to.
Nisam siguran da li misliš na FAQ općenito o mreži ili o korištenju sustava..Ako misliš na općenito o mreži za to imamo jednu vrlo dobru prezentaciju u kojoj su opisane sve pogodnosti i sve druge stvari koje bi vas mogle zanimati vezane za mrežu....Ako nešto nije jasno možete se slobodno obratiti meni i ja ću objasniti nejasne detalje...A i za korištenje sustava imamo tutoriale za one koji nisu bas upućeni u rad i način fukcioniranja sustava...

Sajt vam je malo nekonzistentan, kad kliknem na News/Novosti doceka me potpuno drugacija navigacija i drugacije margine u headeru pa cak i sirina stranice je drukcija. To mozda nece biti od kljucnog znacaja ali govori mi da niste bas profesionalno odradili neke druge stvari.
Uvijek može bolje..Za sada je ovako, a bitno je da sve radi kako treba i odrađeno je maksimalno ozbiljno i profesionalno.

Dali ste orijentirani samo na postojece "webmastere" tj. vlasnike sajtova koji ce uglavit banner na sajt i to je to ili vam je cilj privuc i razne marketere koji se koriste raznim metodama privlacenja posjete, ako da koje su dozvoljene i preporucene (trazilice, ppc, facebook i ostali social mediji, forumi, blogovi, blog komentari, oglasi, GPT tipa neobux i sl.)?
Orijentirani smo na vlasnike sajtova i blogova, a što se ostalih metoda tiče nisu preporučene, ali su dozvoljene ako su legalne(npr.ako neki forum dozvoljava reklamiranje, što vi vrlo dobro znate da je teško moguće, mi nemamo problem i sa tim načinom promocije).

Kad smo vec kod raznih metoda posjete, koja vam je zastita od blackhat metoda, nemojte se zavaravati imamo neke od vrlo sposobnih clanova na ovom forumu koji mogu "izigrat" i naprednije sustave kako cete to sprijecit (to je vise vama u interesu nego nama ali ako bude muljanja znaci da bi oglasivaci mogli odustajati od vaseg programa) ?
Imamo sustav zaštite i od toga(a točno kako i sto vam ne mogu reći zbog očitih razloga), te imamo i mi dosta iskustva i znanja i na tom području, tako da će svaki medij(affiliate) biti izbačen ako ga se uhvati u nekom pokušaju "muljanja".

Koje su konkretne prednosti kojima mislite privuci affiliate/medije u odnosu na strane aff. mreže?
Svi znamo da je naše tržiste manje naviknuto na online prodaju tako da je to jedna velika ogromna mana odmah u startu, vi morate biti bolji u svim ostalim segmentima da bi navukli affiliate da koriste vase sustave. Osim toga nasa je industrija opcenito slabija pa ni postoci zarade nece vjerojatno biti bajne i vece od recimo stranih program pa zasto bi ja bas odabrao ulagati vrijeme i novce u oglasavanje vasih Merchanta kad vani mogu vise zaradit? Naravno postoji jedina ocita prednost a to je da mogu napravit stranicu na nasem jeziku za nasu posjetu dok sa stranima je to malo teze ali to mi ne znaci bas previse.
Prednosti za medije(affiliate) su nabrojane u prezentaciji, a u odnosu na strane oglašivače, vi ste sami rekli jednu prednost, a to je da je ovo domaća affiliate mreža,te imamo domaće oglašivače i može se raditi na domaćem jeziku, sto je kod stranih mreža nemoguće, tako da to i nije baš mala prednost. A i potencijalna zarada vjerovatno nije veća nego kod stranih mreža, ali nije ni manja...Ja bi rekao da je ista kao što je kod bilo koje druge affiliate mreže, s tim da ovdje možete izabrati domaće oglašivače i reklamirati na domaćim sajtovima i jeziku. I još jedna prednost koju moram naglasiti je da je ovo prva domaća affiliate mreža koja nije ograničena samo na domaće tržište, već imamo tendenciju širenja na cijeli svijet, tako da ćete moći birati strane i domaće oglašivače.

Kakav tracking sustav cete imati? Dali ce se moci stavljati custom tracking ID-evi nesto kao Kanali na adsensu pa da znam koja posjeta mi donosi zaradu a koja ne? Dali imate uspostavljen neki tracking sustav ako klijent kupi/naruci dodje na stranicu od merchanta a recimo koristi telefon da nazove vase merchante. To je jedan od najvecih problema za nase affiliate trziste posto ex-yu ali i europsko trziste nije naviklo toliko na online prodaju koliko US trziste pa iako dodju putem stranica vecina klijenata narucuje preko telefona i slicno. Dali ima ili se planira i radi na tome da se uvede nacin za pracenje takvih prodaja? Koliko su Merchanti susretljivi prema ovom nacinu oglasavanja, dali su nagovoreni na ovo ili stvarno vide potencijal affiliate marketinga?
Hm,zavisi kako se gleda...Imamo vrlo dobar i razvijen tracking sustav...Istina je da nema online prodaje kod nas kao i u svijetu(iako se i to mijenja iz dana u dan), ali zato idemo na sistem povjerenja...Tj.oglašivač i ne mora imati kompletnu online prodaju i autorizaciju prodaje...Dovoljno je da zaprimi online naruđbu, a affiliate-u koji je doveo kupca se bilježi i takva ostvarena prodaja kada oglašivač potvrdi da je prodaja realizirana, te se zarađeni novac tada prebacuje na račun affiliate-a. Uostalom,tako posluje i večina firmi i affiliate mreža u svijetu, a to znači da se transakcija odobrava,tj.sam oglašivač je odobrava kada je željena akcija(prodaja) finalizirana....I naravno moram naglasiti, da isto kao što se prate i kontroliraju svi affiliate-i kontroliraju se i oglašivači, tako da ne bude nekih sumljivih radnji.

Kad ides Join/Odaberi oglašivaca stranica vam se malo raspada.
Ja nisam primjetio nikakve nepravilnosti..Molim Vas pošaljite mi na mail detaljniji opis da to proslijedim osobi zaduženoj za taj dio.

Ugl. evo dajem Vam priliku da se oglasavate na ovom forumu kako spada jer u danasnjem svijetu vise ne ide metoda da samo stavis link i ponudis nesto.
Ako na sve odgovorite zadovoljavajuce onda ste stvarno dobri, ako budem dobijo klasicne "pausalne" odgovore cisto da mi se nesto odgovori i na taj nacin prikrije nedostatke, samo racunajte da ovo cita masu drugih ljudi tako da uz takve odgovore tesko da cete privuci affiliate marketere. Ako budete iskreni i konkretni a neke stvari jos niste stigli sredit i razradit bilo bi ok da barem kazete sta planirate po tome ucinit, dali mislite slusat savjete nas affiliate marketera kako bi stvarno poboljsali aff. mrežu ili je cilj klasicno balkanski gurat tako kako je pa dokle ide?
Svatko moze postavit affiliate skriptu rec da ima affiliate mrezu privuc par oglasiva s kojima je ok i to je to. Mene zanima dali ulazite u ovaj projekt kako treba gdje cete ulagati sredstva, vrijeme, izniman trud da ovo pogurate ili vam je ovo usputna aktivnost?
Slobodno uzmite vremena da odgovorite na pitanja kako treba jer mi vise znaci konkretan nego brzi odgovor.
Još jednom hvala na interesu. Ja sam se trudio biti maksimalno konkretan i iskren, te sam otvoren za sve sugestije/savjete i nadam se da sam Vas uspio bar donekle zadovoljiti svojim odgovorima. Naravno da slušamo savjete svih naših članova jer ako ste vi zadovoljni i dobro radite, to znači da i JamNetworkPro dobro radi, a to znači puno posla i zarade za svih. ;)
I naravno da ulazimo u ovaj projekt maksimalno ozbiljno i sa velikom željom da sve uspije i da se razvije, a to se već i događa.... I da nije tako ni ja ne bi bio ovdje gdje jesam, te ne bi trošio svoje vrijeme, da ne mislimo ozbiljno. Ne mogu reći da je lako, ali malo po malo, puno rada, strpljenja i truda bi trebalo rezultirati sa uspjehom.
Puno zarade svima !

Pokusao sam da se reg. i sipunim svako polje koje je potrebno ispuniti i prihvatim pravila i onda mi se pojavi * Required Fields
Please Enter All Details
Tako 5-6 puta za redom a svako polje koje je zvjedicom oznaceno sam ispunio i provjerio

hara91 kaže:
Pokusao sam da se reg. i sipunim svako polje koje je potrebno ispuniti i prihvatim pravila i onda mi se pojavi * Required Fields
Please Enter All Details
Tako 5-6 puta za redom a svako polje koje je zvjedicom oznaceno sam ispunio i provjerio

Hm...Vi ste prvi koji je prijavio takav problem...Evo ja sam opet sada testirao i sve je Ok...Da li ste se prijavljivali kao oglasivac(merchant) ili kao medij(affiliate) ?
A i mozete mi poslati sve podatke potrebne za registraciju na mail - info@jamnetworkpro.com pa cu ja izvrsiti registraciju za Vas.

JamNetworkPro kaže:
hara91 kaže:
Please Enter All Details

Hm...Vi ste prvi koji je prijavio takav problem...Evo ja sam opet sada testirao i sve je Ok...Da li ste se prijavljivali kao oglasivac(merchant) ili kao medij(affiliate) ?
A i mozete mi poslati sve podatke potrebne za registraciju na mail - info@jamnetworkpro.com pa cu ja izvrsiti registraciju za Vas.

I koliko vidim sve je u redu, nije ni bilo ništa sporno...Prihvaćeni ste već prvi put kada ste se prijavili, ali ste morali pričekati da Vas ja odobrim...Vi ste uredno prijavljeni, a ja sam vas sada odobrio kao affiliate člana mreže JamNetworkPro...Puno sreće u radu..I stojim vam na raspolaganju za sva pitanja i nejasnoće...

JamNetworkPro kaže:
hara91 kaže:
Please Enter All Details

JamNetworkPro kaže:
hara91 kaže:
Please Enter All Details

I koliko vidim sve je u redu, nije ni bilo ništa sporno...Prihvaćeni ste već prvi put kada ste se prijavili, ali ste morali pričekati da Vas ja odobrim...Vi ste uredno prijavljeni, a ja sam vas sada odobrio kao affiliate člana mreže JamNetworkPro...Puno sreće u radu..I stojim vam na raspolaganju za sva pitanja i nejasnoće...

ev sad je sve uredu.pozzz

[/quote]
evo sad je sve uredu.pozzz
[/quote]

Drago mi je da je sve u redu. Ako imate bilo kakvih pitanja u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

Samo da vas obavijestim da je pri kraju Promotivna akcija, pa ako tko želi neka se ućlani i iskoristi Bonus...

JamNetworkPro kaže:
Želio bih Vam predstaviti novu hrvatsku affiliate mrežu JamNetworkPro.com .

Proširiti mrežu svojih kupaca ili povećati broj posjetitelja svog web site-a zadatak je s kojim se veliki broj tvrtki suočava svaki dan.

U svijetu već dugi niz godina postoje affiliate mreže , mjesta gdje se susreću oni koji žele nešto prodati ili oglasiti sa onima koji im u tome mogu pomoći, naravno uz obostrani interes.

Tako s jedne strane imamo oglašivače ili trgovce, a s druge vlasnike najrazličitijih web stranica spremnih da uz određenu naknadu oglase objave. Njih nazivamo mediji.

JamNetworkPro.com je hrvatska affiliate mreža koja će upravo Vama omogućiti da pronađete svoje partnere, bilo da ste oglašivač ili medij.

Pogledajte što smo za Vas pripremili .
http://jam-group.net/promo/jamnetworkpro/index.html

Zašto ta mreža ima slabi search engine optimization?
Inače ideja i sam izgled stranice je dobar no imao bi par pitanja.
Kod kategorije za prijavu oglašivača imate engleske nazive i zašto recimo nemate internet marketing?
Zašto postoji samo wire transfer?
Zašto kod izbora medija moramo utipkati svoj url???? To mi je malo čudno, jer ako idemo tražiti druge produkte onda ćemo tek razmisliti dok vidimo koji se najbolje isplati promovirati. Kod clickbanka toga nema url, i gravity je ono gdje piše koliko je taj proizvod hot odnosno koliko ljudi promovira taj proizvod?
Pošto se još nisam registrirao da li ima već netko na vašem sajtu svoje produkte za promovirati i koliko otprilike?
To bi bilo sve, inače podržavam ideju i sve bi napravio da imamo i mi takav neki kvlitetan prostor na webu.

Back
Na vrh