Kako bi Bill Gates rekao, tvoji najnezadovoljniji klijenti su ti najbolji izvor ucenja. Mozda bi bilo dobro da stavite te jezike onako sa zastavicama, bolje je i uocljivije pa nece biti vise ovakvih zabuna, moram priznat ni ja nisam skuzio to za jezik a to nas je vec dvoje
No mene zanima, pregledao sam malo ponudu. Vecina ponude je iz Jam mreže, sta radite po pitanju da prosirite ponudu, dali ce biti nekih vecih aktivnosti za privlacenje sireg kruga oglasivaca? Jer affiliate marketeri vole siroku ponudu. Ovdje na forumu bi se vjerojatno naso neko koga bi to moglo zanimati ali nek se nadje 20-50 njih koji bi promovirali vase proizvode sigurno ce mnogi odustat jer ne zele da imaju hrpu konkurencije na istom sustavu jer im je dovoljna ona prirodna.
Dali imate neke nagrade za ljude/affiliate da vam privuku oglasivace? Ako pogledate dugorocno tu bi mogli biti poprilicno izdasni jer svaki novi merchant znaci puno a i veci broj oglasivaca/merchanta znaci i veci broj affiliate marketera sto znaci vise novaca za mrežu.
Zašto nemate neki FAQ? Ja prakticki nisam nasao nikakve konkretne upute na sajtu, najslicnije tome jesu uvjeti koristenja a to bas i nije to.
Sajt vam je malo nekonzistentan, kad kliknem na News/Novosti doceka me potpuno drugacija navigacija i drugacije margine u headeru pa cak i sirina stranice je drukcija. To mozda nece biti od kljucnog znacaja ali govori mi da niste bas profesionalno odradili neke druge stvari.
Dali ste orijentirani samo na postojece "webmastere" tj. vlasnike sajtova koji ce uglavit banner na sajt i to je to ili vam je cilj privuc i razne marketere koji se koriste raznim metodama privlacenja posjete, ako da koje su dozvoljene i preporucene (trazilice, ppc, facebook i ostali social mediji, forumi, blogovi, blog komentari, oglasi, GPT tipa neobux i sl.)?
Kad smo vec kod raznih metoda posjete, koja vam je zastita od blackhat metoda, nemojte se zavaravati imamo neke od vrlo sposobnih clanova na ovom forumu koji mogu "izigrat" i naprednije sustave kako cete to sprijecit (to je vise vama u interesu nego nama ali ako bude muljanja znaci da bi oglasivaci mogli odustajati od vaseg programa) ?
Koje su konkretne prednosti kojima mislite privuci affiliate/medije u odnosu na strane aff. mreže?
Svi znamo da je nase trziste manje naviknuto na online prodaju tako da je to jedna velika ogromna mana odmah u startu, vi morate biti bolji u svim ostalim segmentima da bi navukli affiliate da koriste vase sustave. Osim toga nasa je industrija opcenito slabija pa ni postoci zarade nece vjerojatno biti bajne i vece od recimo stranih program pa zasto bi ja bas odabrao ulagati vrijeme i novce u oglasavanje vasih Merchanta kad vani mogu vise zaradit? Naravno postoji jedina ocita prednost a to je da mogu napravit stranicu na nasem jeziku za nasu posjetu dok sa stranima je to malo teze ali to mi ne znaci bas previse.
Kakav tracking sustav cete imati? Dali ce se moci stavljati custom tracking ID-evi nesto kao Kanali na adsensu pa da znam koja posjeta mi donosi zaradu a koja ne? Dali imate uspostavljen neki tracking sustav ako klijent kupi/naruci dodje na stranicu od merchanta a recimo koristi telefon da nazove vase merchante. To je jedan od najvecih problema za nase affiliate trziste posto ex-yu ali i europsko trziste nije naviklo toliko na online prodaju koliko US trziste pa iako dodju putem stranica vecina klijenata narucuje preko telefona i slicno. Dali ima ili se planira i radi na tome da se uvede nacin za pracenje takvih prodaja? Koliko su Merchanti susretljivi prema ovom nacinu oglasavanja, dali su nagovoreni na ovo ili stvarno vide potencijal affiliate marketinga?
Kad ides Join/Odaberi oglašivaca stranica vam se malo raspada.
Ugl. evo dajem Vam priliku da se oglasavate na ovom forumu kako spada jer u danasnjem svijetu vise ne ide metoda da samo stavis link i ponudis nesto.
Ako na sve odgovorite zadovoljavajuce onda ste stvarno dobri, ako budem dobijo klasicne "pausalne" odgovore cisto da mi se nesto odgovori i na taj nacin prikrije nedostatke, samo racunajte da ovo cita masu drugih ljudi tako da uz takve odgovore tesko da cete privuci affiliate marketere. Ako budete iskreni i konkretni a neke stvari jos niste stigli sredit i razradit bilo bi ok da barem kazete sta planirate po tome ucinit, dali mislite slusat savjete nas affiliate marketera kako bi stvarno poboljsali aff. mrežu ili je cilj klasicno balkanski gurat tako kako je pa dokle ide?
Svatko moze postavit affiliate skriptu rec da ima affiliate mrezu privuc par oglasiva s kojima je ok i to je to. Mene zanima dali ulazite u ovaj projekt kako treba gdje cete ulagati sredstva, vrijeme, izniman trud da ovo pogurate ili vam je ovo usputna aktivnost?
Slobodno uzmite vremena da odgovorite na pitanja kako treba jer mi vise znaci konkretan nego brzi odgovor.
JamNetworkPro kaže:
Malo više pažnje molim. Imate opciju da odaberete Hrvatski i Engleski jezik.
Jos par stvari, sa odgovorom tipa
necete privuci simpatije osoba na koje ciljate na ovom forumu. Meni to djeluje drsko. Ako zelite privuci simpatije oglasivaca savjetujem susretljivost i pomaganje ali bez "pametovanja".
Na stranici pise:
Iskusan tim vodi računa o vama
Sta to znaci iskusan tim? Koliko imate iskustva u marketingu, internet marketingu, affiliate marketingu, koliko u vodjenju affiliate mreza? Koliki je to tim? Dali postoje affiliate manageri koje mozemo kontaktirati? Dali cu dobit informacije kakve bi dobio od AM-ova iz stranih mreža (iskusan tim bi trebao znatk akve su to informacije).
Isto pise..
Veća zarada.
Bolja podrška.
Veća efikasnost.
Veće i bolje od koga, cega? Molim vas nemojte stavljati tvrdnje na websajt koje nemozete dokazati i konkretno objasniti.