• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Devizni racun i Visa Electron kartica

koksha

Član
Tu od
6 Tra 2015
Hteo bih povezati PayPal sa Visa Electron karticom ali ne znam kako se vrsi uplata na Visa Electron( ne mogu verifikovati PayPal ako je stanje na kartici 0), tacnije nisam siguran jer sam na guglu nasao gomilu nekih zastarelih informacija pa sam se pogubio. Moze li mi neko malo objasniti vezu izmedju deviznog racuna i ove kartice? Koliko sam shvatio, Visa Electron vuce sredstva sa deviznog racuna ali u evrima? Radi se konkretno o Intesa banci ako je taj podatak potreban. Hvala unapred na odgovoru! :)

Odeš u banku i uplatiš na šalteru novac na devizni račun :)

Sva pitanja vezana za banku (isto sam u Intesi) najbolje je da odes i raspitas se ili nazoves call centar.

Back
Na vrh