• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da li je ovaj forum savršen?

Sjajna ideja,stim da mislim da se ne mora dizati neki server,jer bi to bilo puno posla za InFlamesa.Tu je forum pa se napravi neka specijalna sekcija gde bi se pisalo o raznim temama.Verujem ti da si imao dosta toga cuti od Kam tu Dedia I da to sto ti je on objasnio bi ti trebalo nekoliko meseci da proucavas a on ti je srocio u kratkim crtama za par sati I uputio te na pravi put.Jako bi bilo dobro za nas pocetnike koji smo pre par meseci poceli ozbiljno raditi na IM-u da se napravi tako nesto tipa konferencije gde bi recimo jedan clan govorio naprimer o twiteru,drugi clan o affiliate proizvodima,treci clan o cakama kako u top 1 na Googlu I slicne stvari…To bi bilo ne sebicno I jako korisno za nas koji pokusavamo da se probijemo…..
Mislim da je ova tema povezana sa VIP clanstvom I da ju je treba spojiti?
Imam predlog sto se tice clanstva za VIP,posto ce ga sigurno biti,ja mislim da je jako malo da bude premium clanstvo 5$,jer ce verovatno moci biti 20 clanova bez ikakvih problema u VIP-u.
Ja sam za to da ako treba I platicu 10-20$ mesecno ali cu imati I sta da naucim,ako budem nesto znao I podelim sa ostalim clanovima I gde ce biti bas kvalitetan sadrzaj I informacije koje ce pomoci kako meni tako I drugima.
Napisao si pre mene Inflames pa su nam slicna misljenja
Dalje....:p

Opcenito se slazem sa ovom idejom, sad koliko je to izvedivo neznam..
I mislim da je neka vrsta live chata ili konferencije jako dobra i brza metoda za razmjenu korisnih informacija..Postavlja se pitanje sta forum kao forum ima od toga?! Mozda nebi bila losa neka vrsta Q&A webinara, kada je neka tema jako bitna, ili kad se na trzistu pojavi neka nova stvar ili proizvod, samo sto bi onda za tu temu morala biti neka jako strucna osoba, kompetentna da odgovori na sva pitanja na zadanu temu(npr. Hellas ili dbomestar na temu SEO), ..
Ideja je dobra, samo neznam koliko je to izvedivo na forumu, a to bi admin i moderatori trebali odluciti i razraditi

Da, ideja nije losa. Vec je bilo razmisljanja o tako necemu i mislim da bi mogli to sprovesti u djelo. Mogli bi svakih 2 tjedna recimo organizirat gathering gdje bi poceli sa nekom prezentacijom od 30ak min onda bi svi grupno raspravljali o zadanoj temi. Teme bi prvo clanovi predlozili i onaj koji bi bio upoznat sa xy temom najbolje i bio voljan odrzat prezentaciju taj bi drzao prezentaciju taj put. Za drugu prezentaciju bi netko durgi bio.

Problem je isto tehnicke prirode tj. kako to izvest ali smislit cemo nes. Mislio sam posto se mi osoblje dogovaramo preko Skype-a a moguce je i textualno i audio onda bi mogli napravit grupu za taj seminar i onda bi netko odrzao Audio predavanje a nakon toga bi postavljali pitanja itd. Primjerice ja volim keyword research a posto sam skuzio da pola ekipe nije shvatila onaj moj thread o keyword researchu :D mogao bi to prezentirat te odgovorit ljudima nejasnoce i sl. Warior bi mogao o Facebook-u itd.

@Iceman - ma s VIP cijenom idemo ugl na pristupačnost i mogućnosti ljudi na Balkanu :) Nekome će biti previše dati i $5, ali bez obzira na to, da je cijena i $1 opet će to selektirati ozbiljnije od neozbiljnih članova. A VIP sekcija će sadržavati samo najbolje stvari, znači (to sad ovako napamet govorim) neće biti otvaranja tema s postavljanjem pitanja kako napravit neku sitnicu ili glupost, već samo teme s visokokvalitetnim prvim postom, lijepo objašnjenim itd. Pa bi mogla biti posebna tema za zahtjeve tema koje žele članovi da obradimo itd.

@Kam tu dedi - opet se postavlja pitanje tko i koliko ljudi je zainteresirano za to? Tko bi to vodio? Tko bi pripremao teme? Opet, mogli bi tek tako se skupiti pa imati Q&A, ali i tu se treba pazit jer neka pitanja npr. kako napraviti web stranicu ne možeš odgovoriti niti objasniti detaljnoj u jednoj rečenici jelda?

Eventualno da napravimo neke osnovne teme za početnike, pa za neke srednje korisnike i za napredne, pa onda podijela tema na takav tip. Jer npr. nekome tko ne zna što je link se ni ne isplati objašnjavati što je SEO dok ne pohvata još te neke osnove. Pa bi se ti webinari mogli snimati i onda napraviti video sekcija na forumu itd.

Ideja je super, samo ja trenutno nemam vremena za vodit tako nešto. Ako ima zainteresiranih da naprave webinare, obrade temu neku i sl. mogu mi se javiti pa ćemo probati nešto dogovoriti, naći neki software itd. Pozvati ćemo članove pa možemo isprobati.

Mada je to možda bolje da bude za VIP sekciju...al o tom potom.

Eto, iskomplicirao sam maksimalno :D

Ok za chat sam i ocekivao da ce biti taki odgovor. :)

Posto smo svi na ovom forumu razbacani po cijeloj ex yugi ne mozemo se dogovoriti "nadjemo se u 5 kod Mate u birtiji na pivu :drinking pa ce mo malo raspravljati o nekoj temi". Zato su naprvljene razne audio konferencije.

Znaci moja ideja je bila kada nastane zanimljiva tema na forumu da neki clan objavi tjeda dana prije.

-"Dana toga u toliko sati bi otvorio konferenciju o "facebook metodama". Molim sve zainteresirane neka se prijave." -

Naravno ta osoba bi se trebala i malo pripremiti, sto je dosad napravila u pogledu toga, sastaviti si par pitanja i sl. I onda svi koji su se prijavili ljepo u zakazano vrijeme otvore pivkana natandrce slusalice i mikrofon na glavu i prikljuce se konferenciji.

Jedan od najjednostavnijih primjera je skype. Jedna osoba moze pozvati u konferencijsku sobu 100 ljudi i svi ljepo zajeno mogu pricati i raspravljati.
Skype sam naveo kao primjer. On definitivno nije rijesenje za to. Osobno znam nekoliko programa koji su namjenjeni za razne konferencije i nesto jako bitno Drazena free su :) . U njima se normalno kreiraju acc. ima administrator, modelator i slicno. Sto se samog posla oko toga tice stojim na raspolaganju, a i nije nista komplicirano.

Eto nadam se da ste me sad razumjeli.
Pa da vidimo koliko ima zainteresiranih za takvu vrstu edukacije.

Imam jedan zanimljiv prijedlog (to sam vidio na nekom forumu).

Ideja je da se naprave postovi koji bi objedinili najvaznije podatke vezane na neku temu i koji bi imali isti 'pocetni dio naziva'.

Npr. "Sve na jednom mjestu: SEO"
"Sve na jednom mjestu: keyword research"

Naravno, ovaj dio "Sve na jednom mjestu" sam sad izmislio da bolje prikazem o cemu se radi, tako da se to moze promijeniti jer sam uvjeren da ce se naci neki kraci/bolji izraz.

Fora je u tome da se na taj nacin omogucuva lagano pretrazivanje upisivanjem tog pojma u searcha, a uz to bi se takvi thredovi mogli postavit kao sticky.

Takvi threadovi bi bili visoke kvalitete pa bi bilo dobro da se admini/moderatori pozabave time pa isfiltriraju moguci spam ili tako nesto...

Mislim da bi to moglo pomoci onima koji su novi na forumu, a i onima koji su tu duze vrijeme, a trebaju neke korisne informacije.

m4ster - zanimljiv prijedlog, ali mislim da smo mi još premali za tako nešto, i mislim da svatko tko se malo potrudi može preko Searcha naći sve što ga zanima.

Inače, idemo dalje s prijedlozima, budite maštoviti :)
Također, ako imate kakve prijedloge za dizajn i sl. stvari samo pucajte. A i za bilo kakve duge feature ;)

da ne otvaram novi topic ubacit ću se tu

zašto na ovom forumu nema podforum o poduzetništvu i zakonima? nešto u tom smislu.

Jer ga nitko nije predlozio hehe :) A i vecina slicnih razgovora smo ugurali u ostale podforume. Mozda bi mogli stavit ali pitanje je ko bi tamo uopce pisao. Ako ima jos netko da se slaze s ovime onda cemo otvorit?

Davor85 kaže:

zašto na ovom forumu nema podforum o poduzetništvu i zakonima? nešto u tom smislu.

dbomestar kaže:
Jer ga nitko nije predlozio hehe :) A i vecina slicnih razgovora smo ugurali u ostale podforume. Mozda bi mogli stavit ali pitanje je ko bi tamo uopce pisao. Ako ima jos netko da se slaze s ovime onda cemo otvorit?

Davor85 kaže:

Iskreno, kad sam tek dosao na ovaj forum i meni je falio taj podforum, pa sam se snalazio na drugim forumima...Nakon sto sam se malo upoznao sa ekipom ovdje, cini mi se da nema tog podforuma jer jos nismo sazrijeli za to (bez ikakve uvrede i isprike izuzecima ako ih ima, samo mi se cini da je zasad ovdje premalo onih koje takve teme zanimaju). U buducnosti, nadam se da ce doci vrijeme i za taj podforum...

Da, slažem se Jonas, mislim da nema još toliko ozbiljnih članova na forumu koje bi to zanimalo, a i onih koji bi uopće znali odgovoriti na takva pitanja. Naravno, to je u planu, ali sve u svoje vrijeme. ;)

Ako imate još kakvih prijedloga slobodno recite.

adult i blackhat ako moze,da ne moram sam da otvaram forume,pun mi je penis propalih projekata. . .:shock

InFlames20 kaže:
Ako imate još kakvih prijedloga slobodno recite.

To mi je u putpunosti jasno,ali kad vec pitas. . .:busted

ne vidim razloga zašto se taj forum ne bi mogao otvoriti, pa ako bude rasprava i kvalitetnih postova bude, ak ne, nek stoji forum, nikom neće smetati... uopće nema logike da forum o internet zaradi nema mjesto za take rasprave, to bi trebalo biti poprilično važno, ne vjerujem baš da su ovdje sve klinci koji sam zarađuju 100$ za đeparac i bave se ovim iz dosade.

Dobro Davore, poradit ćemo na otvaranju tog dijela foruma, za negdje 2-3mj skupa s ostalim promjenama koje planiramo za forum.

Slazem se sa svojim imenjakom. Mislim da nikome nebi skodio takav podforum. U pocetku ce biti kao i sa cijelim forumom sporije ali s vremenom mozda kako budemo uopce pisali o tome mozda dodje ekipa koja se i vise kuzi u to. A mogli bi probat slozit neke upute da pomognemo malim poduzetnicima. Ima jako puno poduzetnika kojima je vrh prisutnosti da sloze jedan websajt. Uglavnom mislim da nije losa ideja. Ja cu slozit podforum.. ajde otvorit cu zasebni thread da razgovaramo o prijedlozima za taj podforum.

Back
Na vrh