iceman
Aktivni član
- Tu od
- 5 Srp 2009
Sjajna ideja,stim da mislim da se ne mora dizati neki server,jer bi to bilo puno posla za InFlamesa.Tu je forum pa se napravi neka specijalna sekcija gde bi se pisalo o raznim temama.Verujem ti da si imao dosta toga cuti od Kam tu Dedia I da to sto ti je on objasnio bi ti trebalo nekoliko meseci da proucavas a on ti je srocio u kratkim crtama za par sati I uputio te na pravi put.Jako bi bilo dobro za nas pocetnike koji smo pre par meseci poceli ozbiljno raditi na IM-u da se napravi tako nesto tipa konferencije gde bi recimo jedan clan govorio naprimer o twiteru,drugi clan o affiliate proizvodima,treci clan o cakama kako u top 1 na Googlu I slicne stvari…To bi bilo ne sebicno I jako korisno za nas koji pokusavamo da se probijemo…..
Mislim da je ova tema povezana sa VIP clanstvom I da ju je treba spojiti?
Imam predlog sto se tice clanstva za VIP,posto ce ga sigurno biti,ja mislim da je jako malo da bude premium clanstvo 5$,jer ce verovatno moci biti 20 clanova bez ikakvih problema u VIP-u.
Ja sam za to da ako treba I platicu 10-20$ mesecno ali cu imati I sta da naucim,ako budem nesto znao I podelim sa ostalim clanovima I gde ce biti bas kvalitetan sadrzaj I informacije koje ce pomoci kako meni tako I drugima.
Napisao si pre mene Inflames pa su nam slicna misljenja
Dalje....
Mislim da je ova tema povezana sa VIP clanstvom I da ju je treba spojiti?
Imam predlog sto se tice clanstva za VIP,posto ce ga sigurno biti,ja mislim da je jako malo da bude premium clanstvo 5$,jer ce verovatno moci biti 20 clanova bez ikakvih problema u VIP-u.
Ja sam za to da ako treba I platicu 10-20$ mesecno ali cu imati I sta da naucim,ako budem nesto znao I podelim sa ostalim clanovima I gde ce biti bas kvalitetan sadrzaj I informacije koje ce pomoci kako meni tako I drugima.
Napisao si pre mene Inflames pa su nam slicna misljenja
Dalje....