• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da li je ovaj forum savršen?

Evo da opet malo osvježimo ovu temu, sad kad već ima dosta članova i bojnija je posjeta foruma, recite, imate li koju želju? :)

Trudimo se uvijek dodavati nešto novo na forum, mijenjati, micati ono što ne valja i tako. Bez obzira na to vjerojatno su neke stvari promakle. Ima li šta da vas smeta ili pak da vam nešto fali na forumu?

Vaše želje nisu naša zapovijed, al ćemo ih razmotrit i uvažit budu li zanimljive/korisne ;)

Vec sam razmisljao da predlozim da se napravi neki podforum na temu tipa "self improvement" ili neki takav "mind development" dio di bi se razvijala motivacija, samodisciplina i jos ostale stvari s ciljem poboljsanja ucinkovitosti posla.

Do sada koliko se bavim IM-om sam dosao do zakljucka da je to vrlo bitno jer se jako lagano izgubi fokus, a i motivacija...

Ali eto, treba to uzet na razmatranje jer nisam siguran kako bi to ovdje izgledalo...

U principu, forum je odlican i mislim da se na ovim prostorima ne moze naci bolji izvor informacija i diskusija o IM-u.

Da, to je u biti najveći problem, motivacija i samodisciplina. Pa uz to jos i organizacija.. moglo bi se napravit nešto, sjajan prijedlog ;)

Neznam dali je moguće. kad uđem u neku temu da imam npr. dugme idi na prvi nepročitani post ili još bolje da me direktno skrola do prvog nepročitanog posta.

Hm...s naslovnice foruma postoje linkove koji vode na temu ali na zadnji post. A sad ovo što ti pitaš, iskreno neznam dal je moguće odnosno dal je moguće to napraviti s moje administratorske strane, možda postoji neka modifikacija, vidjet ću.

Možda bi bilo dobro izbaciti ovaj gumbić "reply" jer ga ljudi prečesto koriste pa forum ponekad užasno izgleda. :stars
Netko napiše post od 30-40 redaka i nakon toga 5 članova stiska reply na takav text samo radi jedne rečenice u njemu i napiše par rijeći ili postavi pitanje a nakon toga opet neko i na to sve klikne na reply itd. itd. itd.
Ukratko užas :stars
Članovi trebaju znati da se reply ne upotrebljava ako se piše post ispod tog posta na koji je kliknuo riply i trebaju ako već i kliknu na reply na post koji je dugačak malo izbrisati ono na što se ne odnosi njihovo pitanje ili komentar.
Pozz :drinking

Sve je objasnjeno u pravilima. Druga je stvar sto se ljudi toga ne pridrzavaju.

Verovatno si razmisljao o ovome ali ja cu te podsetiti

Premium clanstvo na forumu za koju bi se placala neka mala cifrica mesecno

Tu bi recimo ljudi koji bi zeleli nauciti neke stvari-cake koje ostali clanovi rade…Svako radi nesto za sebe,neki svoj projekat.Zadnji primer je I.M.Warrior koji nam je svima nama dao ideju za facebook I njegove cake kako do love.Posto postoje jos ko zna koliko varijanti zaraditi lovu onda bi bi bilo dobro staviti to sve u odeljak gde ce biti premium clanovi I gde cemo deliti svoje ideje,svoja iskustva I pomagati jedni drugima,pricati o spamu,blackhat metodama:waving,novim projektima,sta je novo na internetu donosi zaradu,ukratko raditi kao jedan ili tim....
Ne znam da li je ovo slicno sto je m4ster predlozio ali eto I moje ideje

i da,nista nije savrseno pa ni ovaj forum,ali se trudi da bude dobar;)

Cao,zdravo ne bih vas vise zadrzavao

Odličan prijedlog, Iceman. Iako bi možda trebalo mrvicu pričekati s time. U zadnje vrijeme forum je stvarno živnuo, zahvaljujući novim članovima koji stvarno doprinose kvaliteti (ne bih nikoga spominjao da slučajno ne uvrijedim one koje bih možda izostavio). Još par mjeseci da se ovako nastavi, privuče se kvalitetna ekipa i stasaju malo još njubići koji su startali s ovime prije par mjeseci (uključujući i mene :D) i ovo bi stvarno moglo funkcionirati. Odlična ideja.

m4ster je isto dao zanimljiv prijedlog i podržavam. Evo prije par tjedana je Mr.No puknuo i izjadao se cijelom forumu. Tu ne vidim ništa loše. Ovo je dosta zajeban, samotnjački posao. Ekipa baš generalno ne razumije o čemu se tu radi i većina će te čudno pogledati kad veliš da se baviš IMom. Jeboga...i sam sebi nekad scamerski zvučim kad velim da se bavim IMom. Velika je stvar kada imaš ljude koji se bave istim poslom, imaju iste probleme i kada su ti ti ljudi podrška. Moj glas ima :)

iceman kaže:
Premium clanstvo na forumu za koju bi se placala neka mala cifrica mesecno

Tu bi recimo ljudi koji bi zeleli nauciti neke stvari-cake koje ostali clanovi rade…Svako radi nesto za sebe,neki svoj projekat.Zadnji primer je I.M.Warrior koji nam je svima nama dao ideju za facebook I njegove cake kako do love.Posto postoje jos ko zna koliko varijanti zaraditi lovu onda bi bi bilo dobro staviti to sve u odeljak gde ce biti premium clanovi I gde cemo deliti svoje ideje,svoja iskustva I pomagati jedni drugima,pricati o spamu,blackhat metodama:waving,novim projektima,sta je novo na internetu donosi zaradu,ukratko raditi kao jedan ili tim....
Ne znam da li je ovo slicno sto je m4ster predlozio ali eto I moje ideje

i da,nista nije savrseno pa ni ovaj forum,ali se trudi da bude dobar;)

Cao,zdravo ne bih vas vise zadrzavao

Ovo postoji na većini IM foruma u nekom obliku. BHW, BHG i MMD imaju Jr. VIP sekciju; BHW ima još i Exec VIP.
Ali ovo ne bi imalo previše smisla u ovom stadiju; forum je niske aktivnosti sa malim brojem članova, i ta premium sekcija bi trebala biti aktivna bar kao svi ostali dijelovi u ovoj fazi kroz period od 24h. Inače se ne bi baš isplatilo davat novce za to. ;)

Nebi se bas slozio s tobom Neo. Mislim da je smisao premium sekcije da tamo bude najkvalitetniji sadrzaj a ne da bude najaktivniji dio. Kad bi placali cak i neki simbolicni iznos znali bi da time se filtrira 95% ljudi koji nisu ozbiljni u ovom djiru. Naime ako nezelis ili nemozes platit $5 mjesecno za nes sto ce ti pomoc u tvom poslu znaci da ili nisi ozbiljan dovoljno ili nisi na toj razini znanja da bi ti uopce to bilo od koristi. Ja sam masu puta trazio admina da napravi zatvoreni VIP dio pa cak i besplatan jer sam htio podjelit neke Advanced stvari koje nebi htio da bas bilo tko moze doc na forum i copy paste bilo di drugdje. Na ovaj nas forum se cak ne moras registrirat da bis mogao citat textove. Ugl. premium nije toliko radi toga da se zaradi vec vise da se stvori uzi krug ljudi koji ce moci kvalitetnije moc radit na projektima itd. Naravno da se nas VIP nebi mogao konkurirat VIP-om na drugim jacim forumima ali to nam nebi bio smisao vec bi to sto smo "manji" iskoristili kao prednost.

Evo da kažem, VIP članstva će biti, ne još ali kroz par mjeseci. Trenutno to nije moguće zbog nekih tehničkih poteškoća. Inače, iznos za VIP članstvo će zaista biti simboličan i čak i manji od $5 mjesečno. U VIP sekciji će moći doprinositi svi VIP članovi, ali i oni koji ne budu imati će koristi jer će se redovito dodavati kvalitetan sadržaj od strane vodstva foruma.

Znači da sumiramo za sada ove posljednje prijedloge. Novi dio na forumu posvećen motivaciji, samodisciplini i sl. - vrlo je vjerojatno će se realizirati u bližoj budućnosti. VIP članstvo - već u planu neko vrijeme, realizacija kroz par mjeseci.

Imate još prijedloga? :)

Evo samo da kazem da i ja podrzavam uvodjenje placenog VIP dijela foruma, cisto da se malo isfiltrira ozbiljnost..Mislim da u tom dijelu i netreba biti pretjerana aktivnost, ali ono sto bude postano i podijeljeno sa drugim clanovima ce biti HQ :waving

Po meni bi trebalo izbaciti dio foruma koji se bavi PTC-om. Znam da je to jedan od nacina internet zarade, ali volio bih da se pojavi pojedinac i da kaze da je od toga nesto ozbiljno zaradio.

Svim pocetnicima se taki nacin zarade cini najjednostavnijim, ali mislim da ih se na taj nacin upucuje na krivi put. Dosta je samo pogledati nekoliko PTC tema i vidjeti kolio ti clanovi imaju postova i da li su ikad poslije napisali koji post ili otvorili koju temu u drugim grupacijma forum.

Vjerujem da bi se bez grupacije PTC forum dobilo na ozbiljnosti. S vise kvalitetnijih tema u drugim nacinima internet zarade.

Pozzz

Ja sam isto krenuo s PTC-om, i preko svog starog bloga (koji je btw bio prvi na Google.hr za pojam internet zarada) sam zaradio ukupno oko $2500 tako da se da zaradit, ali to su bili neki specijalni uvjeti. Opet bez ulaganja ništa. Mada ne možemo maknut taj dio foruma jer neki ljudi će uvijek biti radnici (radit nešto za pare) dok će drugi davat posao radnicima i tako zarađivat, tako to ide.

A dobro, al ja gledam na to kao pozitivnu stvar jer u želji za promocijom tih programa počeo sam voditi blog, naučio nešto HTML-a i CSS-a, pa i SEO, upoznao mnoge cool ljude/blogere itd. Sve ovisi o pristupu ;)

Evo ovako.

Jucer navecer sam stupio u kontakt sa jednim clanom foruma ( Kam Tu Dedi ). Chatali smo jedno dobra 2 sata. Obostrano smo za ta dva sata izmjenili jako puno iskustva i znanja koje je definitivno neprocjenivo. Osobno smatram da bi mi za sve to trebalo mjeseci i mjeseci istrazivanja i testiranja.

Sad ideja je slijedeca, da se napravi npr. internetzarada chat ili jos bolje da se digne neki themspik server gdje bi mogli organizirati online konferencije o razno raznim temama.
Npr. u dijelu foruma "Internet marketing rasprava" se otvori nova grupa gdje bi se moglo najaviti dana tog i tog u toliko sati taj i taj clan zeli odrzati online konferenciju za temu tu i tu. Gdje bi ostali clanovi mogli potvrditi svoje prisustvo na taj konfereciji.

Ne bi zelio da se na taj nacin zapostavi postanje na forumu ali kada se digne tenzija za neku temu zasto ne. Vjerujte mi sa takom jednom konferecijom podigniti ce te svoje znanje za jednu stepenicu vise. A sto je od velike pomoci u svijetu internet zarade.

Tu se da jos puno toga uvesti. Npr. da sve konferencije mora odobrti admin, modelator,.... Ipak oni ovaj forum drze pod kontrolom pa tako neka i ostane.

Eto bas me zanima vase misljenje.

Pozzz :waving

Ok, chat kao neki standardni chat di bi svi mogli sudjelovat se neće dogodit. Na taj na način bi se pričalo o puno stvari vezanih i ne vezanih i ništa od toga ne bi ostalo zapisano za neke buduće članove, a da ne spominjem da ne bi imalo nikakvog utjecaja na tražilice.

Ovo što predlažeš ti simbak je koliko vidim neki webinar. Ta ideja ja meni prošla kroz glavu još davno, a možda se i ostvari nekad od strane vodstva foruma, u bližoj/daljoj budućnosti. To je što se tiče mene osobno.

E sad, neznam da li si uzeo u obzir ali te webinare bi trebao neko voditi. Znači netko bi trebao pričati o temi, održati prezentaciju i sl. a kasnije bi se svi uključili u raspravu. Ima li zainteresiranih? Ja znam da ovdje ima puno ljudi i svatko se razumije u nešto, ali pitanje je tko ima vremena to objašnjavati drugima u vidu webinara i sl.

To bi možda mogla biti opcija koja bi spadala u VIP dio, vidjet ćemo još.

Nadam se da sam te dobro razumio simbak. Šta ostali misle o ovoj ideji? Ima li tko voljan sudjelovati u takvom projektu (u smislu držanja predavanja online)?

Back
Na vrh