• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da li je ovaj forum savršen?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Volio bi da je tako ali vjerujem da nije i sigurno i vi to znate. Zato me čudi što još niste ništa komentirali niti dali nikakav prijedlog. Zar vam se sviđa sve na forumu? Ne bi ništa dodali, mijenjali, maknuli? Podsjećam, zato i služi ovaj podforum u kojem je ova tema, svaki komentar je dobrodošao ;) Naravno, neka bude argumentiran.

Možda je malo rano, ali ovako "na prvu" forum mi se sviđa i samo naprijed ;) , a kad nas se skupi više i kad sve to krene sigurno će se i ova tema polako popunjavati :)

Isto mi se za sad cini ok, ali opet i forum je "community" i sve ovisi o ekipi kakva ce biti ovdje. Za sad mi fali kvalitetnih i konstruktivnih rasprava itd. ali s vremenom vjerujem da ce i to doc, prerano mi je jos za takve stvari govorit :)
Znam da kad se navucem na neki forum da dnevno 10 puta gledam sta ima novog, pa ako bude bilo dovoljno sadrzaja da dnevno 10 puta gledam onda ce biti super :D

Ja bi napravio totalno odvojenu kategoriju "generalna diskusija" da ne spada u SEO
moja 2 centa

Pa ne spada u SEO, SEO je odvojen. Jedino ako izgleda zbunjujuće umjesto Generalna diskusija mogu dodati ispred toga Internet marketing - Generalna diskusija.

ja imam jedan prijedlog, na većini foruma postoji link novi postovi od zadnjeg logina ili nešto slično tome, sad koliko ja vidim te opcije nema na forumu a po meni je vrlo korisna jer se sa lakoćom mogu vidjeti zadnji postovi, toliko od mene...

Da, to uglavnom imaju forumi koje pokreće vBulletin. Inače, već mi je jedan član to predložio i radim na rješenju toga. I ubuduće, za prijedloge otvarajte nove teme da i drugi koji npr. neće pročitati ovu temu a zanima ih ista stvar, lakše to pronađu. Hvala

Vaša želja, moja zapovijed! ;)
Nove postove možete vidjeti klikom na New Posts u izborniku na vrhu foruma.

Nadam se da nece biti funkcionalan ko ove zelene lampice da 5 puta moras posjetit pa da se ugase :p haha

tnx ;) mač aprišijeted

Haha, da, moratm i to riješit, ide i meni na živce. Inače, ako se ne ugase kliknete brzo 2 puta na njih i ugasit će se.

Hehe, malo naslov zvuči umišljeno, ali to je čisto da natjeram korisnike da vidim šta misle, da čujem primjedbe, pohvale i sl. Jer uvijek može bolje ;)

Treba vidjet s adminom mozda se moze stavit da bude vidljiv svima. Admine cujes, pogledaj dal mozes stavis svima vidljiv warning level :D

Ali mislim da to nije kljucno jer recimo ja osobno bas i ne koristim to previse ali zato pamtim sta ko radi.

Jokara zasad ti mogu reci da imas 0% warning level ali sam te mislio danas opomenut (usmeno) da ne off-topicaris osobito ne na WNT club threadu jer si tamo stvarno malo pretjerao i mislim da cu opet morat tamo malo intervenirati. Eto nadam se da ces uvazit moju molbu pa da se svi skupa mozemo slagati i napredovati u svojim IM pothvatima.

Pa ima warning level, svaki član može vidjeti svoj warning level, s desne strane odmah između reputacijskih bodova i MyMood-a.

Otkud se meni warning level vidi sad sa desne strane? Ili ga samo ja vidim?

Al si brz, ok

Ja sam novi i možda nemam pravo da komentarišem, te ću sa ovom izjavom stati dosta ljudi (?) na žulj, al jebiga u njihovu glavu :D
prvo mi smeta ova MLM sekcija, zatim oni bux.to programi, kockarnice i kladionice.

Bolje bi pasala nekakva dobra domaća market sekcija, iako je ovaj forum vjerovatno mali za tako nešto...

Slazem se Hellas s tobom i mnoge iskusnije Internet Marketere smetaju MLM, PTC programi jer vani se to ni ne smatra internet zaradom :D (a skoro pa je tako hehe) Ali stvar je da je velika vecina ljudi ako ne i svi su poceli se bavit internet zaradom na taj nacin. Mnogo clanova smo "preodgojili" tj. potaknuli da se bave drugim nacinima zarade na internetu tako da mozda i nije tako lose da dodju na stranicu radi toga a onda vide da postoje drugi nacini zarade. Vjeruj mi u pocetku su teme na forumu bile samo o tome ali malo po malo su se pocele i druge teme pocele reaspravljati na ovom forumu. Eto moj savjet i poziv bio ako zelis naravno da napises mozda koji dobar text o tome zasto mislis da su drugu nacini zarade bolji od MLM, PTC, Kladjenja itd. ali naravno sve argumentirano i na pristojnoj razini.
Mislim da bi efekt bio puno bolji nego samo da ukinemo taj dio.

Market sekcija je bila ali smo ju maknuli radi preslabe zainteresiranosti i preceste zloporabe.

Back
Na vrh