• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPM Mreze

Crni

Član
Tu od
18 Sij 2011
Evo ovako, primetio sam da na forumu nemate (ili je ja nisam nasao) CPM sekciju, odnosno affiliate programi koji placaju za impresije, recimo 1$ na 1000 poseta. Hteo sam da podelim neka iskustva u vezi ovih sajtova, gde je lakse a gde teze uci, znam ih podosta.

Ili jednostavno da se otvori Affiliate Networks subforum, jeste da sam nov ali eto, predlozio. Inace trenutno vise nas hvata novce na CPM, CPA treba target, CPC SE, dok nigde nisam video CPM subforum. Ima tamo neka lista kao top 50 affiliate programa ali su oni svi uglavnom veoma losi, ostavi je jedan clan neku listu. :)

Istina. Ali u principu ne otvaramo kategorija ako nema veceg interesa. Za sad nije bilo previse tema koje pokrivaju te stvari pa i nije imalo smisla da otvaramo zasebnu kategoriju. A ako pogledas, to bez problema moze ici u bilo koji od ovih kategorija: Affiliate (partner) programi, Ostali načini internet zarade pa cak iako znam da to nije to ako cemo gledat u siroj definiciji po imenu moze pasati i u CPA jer i impresija je neki Action. Tako da vec ima gdje za smjestit takve threadove.

Ti slobodno podjeli svoja iskustva o tom segmentu jer nam definitivno fali takvih tekstova, ako bude koji stvarno kvalitetan i opsiran thread o tome onda ga lako mozemo stavit i kao Sticky. Isto tako ako se bude pokazao interes za ovim veci od par threadova onda cemo sigurno otvorit i zasebnu kategoriju o tome.

dbomestar kaže:
Istina. Ali u principu ne otvaramo kategorija ako nema veceg interesa. Za sad nije bilo previse tema koje pokrivaju te stvari pa i nije imalo smisla da otvaramo zasebnu kategoriju. A ako pogledas, to bez problema moze ici u bilo koji od ovih kategorija: Affiliate (partner) programi, Ostali načini internet zarade pa cak iako znam da to nije to ako cemo gledat u siroj definiciji po imenu moze pasati i u CPA jer i impresija je neki Action. Tako da vec ima gdje za smjestit takve threadove.

Ti slobodno podjeli svoja iskustva o tom segmentu jer nam definitivno fali takvih tekstova, ako bude koji stvarno kvalitetan i opsiran thread o tome onda ga lako mozemo stavit i kao Sticky. Isto tako ako se bude pokazao interes za ovim veci od par threadova onda cemo sigurno otvorit i zasebnu kategoriju o tome.

Napisacu nesto kasnije o tome, napisacu jedan generalni thread pa cu podeliti svoje utiske sa vama, barem sam bio u dosta mreza clan i iz dosta izbacen, radi neaktivnosti. :D

Eto super. Svakako je korisno da onaj koji zna da podjeli ono u cemu ima iskustva. Ja nemam pojma o CPM zaradi pa bi me sigurno zanimalo sto imas za napisat, isto tako forum se siri i sve je vise novih clanova kojima bi tako nesto bilo korisno. Tako da svakako ti pokreni thread a mi ostali cemo se nadovezat ako budemo mogli i znali ;)

Imam 15-ak affiliate kompanija da ubacim, pa cu detaljno opisati svaku, od losih ka boljih. Nisam opet spavao celu noc pa mi se sada neda bas. :D

Crni kaže:
Imam 15-ak affiliate kompanija da ubacim, pa cu detaljno opisati svaku, od losih ka boljih. Nisam opet spavao celu noc pa mi se sada neda bas. :D

Čekam ;)

adsenseamater kaže:
Crni kaže:

Čekam ;)
pridruzujem se...
:tongue_roll

Crni kaže:

gde si Crni? :D

Takodje glasam da se otvori jedan takav subforum, bilo bi veoma korisno :D

boban9112 sa onlajnera :p

Mene isto zanima, iako trenutno koristim drugi CPM servis, ali dobro bi došlo da napišeš tu listu, jer mnogi imaju blog, ovo/ono pa bi im to moglo biti jako korisno.
Fulltraffic je jako oslabio, a za ostale jednostavno ne znamo :S

Nadam se da će na listi biti servisi koji plačaju za balkan :), jer naletio sam na mnoge, ali CPM za balkanske zemlje je toliko mizeran da nije vrijedno registracije uopće :)

:king

I mene to stvarno zanima s obzirom da imam oko 12 do 15 000 impresija dnevno :) Dobro bi doslo ali pod uslovom da nisu prokleti pop upovi :)

Back
Na vrh