• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ClickBank Srbija

Moze se i drzava promeniti, samo sto ides na Edit.

29z55i1.jpg

Nista jos za BiH :(

Thank you for your interest in ClickBank! We accept clients from over 100
countries. If your country is listed on our sign-up page
(http://www.clickbank.com/signup.html), then you are eligible to open a ClickBank
account. If your country is not listed, we cannot offer you an account at this
time. Regrettably, we are unable to make any exceptions to this rule at this
time.

Best wishes!

je li ovo sigurno za clickbank za srbiju? bicu u srbiji jos pola godine..a posle se selim preko bare, pa je valjda moguce posle editovati adresu i drzavu?

To su lepe vesti.Iskreno nisam se tome nadao.Ne bih ja bas rekao da cemo cekati do 2050 za PayPal mada idu izbori,ko ce ga znati.Hajde neko ko promeni zemlju na Srbiju da napise da li je imao problema.Ne bih da rizikujem.

mohikanac kaže:
To su lepe vesti.Iskreno nisam se tome nadao.Ne bih ja bas rekao da cemo cekati do 2050 za PayPal mada idu izbori,ko ce ga znati.Hajde neko ko promeni zemlju na Srbiju da napise da li je imao problema.Ne bih da rizikujem.

Procitaj prvo naslov topica, a onda i komentare ... jos jedan od "potpis spamera".

Evo tebi hejteru jedan forum domen PR7 gde je profil na staticnoj i do follow je jos i moze da se dize PR stranice kliktanjem na glupe boje i palete i love i like i ostalo ...Tu se spamuje :)

Da uprostim pitanje.Da li mogu da izvrsim izmene na nalogu koji sam otvorio pre nego sto je dozvoljeno za Srbiju i da to nemam probleme?
Necu da rizikujem pa pitam iskusnije.

Ja sam pokusala tj pokusavam vec nedelju dana da se registrujem na ClickBank,ali ne mogu ne dozvoljava mi.Videla sam da ima Srbija na listi zemalja,ali i dalje ne moze,jer neko zna kako bih mogla da se registrujem???

Anna89 kaže:
Ja sam pokusala tj pokusavam vec nedelju dana da se registrujem na ClickBank,ali ne mogu ne dozvoljava mi.Videla sam da ima Srbija na listi zemalja,ali i dalje ne moze,jer neko zna kako bih mogla da se registrujem???

Isti sam kao i ti .... jesi uspjela ista ?

Koliko vidim nema isplata na PP za Srbiju. Koja je najbolja opcija za isplatu? (valjda će neko odgovoriti ko je u zadnje vreme imao isplatu).

Da li bi neko mogao da mi kaze sta je problem sa prijavom na clickbank, kada ispunim podatke dobijem ovu poruku ispod?
Thank you for your interest in ClickBank!
Unfortunately, we cannot offer you an account at this time. Click here for more information.

Da li prihvataju prijave iz Srbije? Kako se snaci oko otvaranja naloga?

Back
Na vrh