• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ClickBank Srbija

james

Aktivni član
Tu od
8 Srp 2009
Da li to do mene nisu dosle neke novosti ili ?

Danas vidim na clickbanku lista zemalja *Country: Serbia ?

adsenseamater kaže:
milan93 kaže:
O hvala bogu jesu i bosnu ubacili?

Bosnu još nisu stavili na listu :(

AKo su stavili Srbiju, zasto ne bi i Bosnu :busted ... Posalji im email i pitaj ih ;)

Black Dragon kaže:
adsenseamater kaže:
milan93 kaže:
O hvala bogu jesu i bosnu ubacili?

Bosnu još nisu stavili na listu :(

AKo su stavili Srbiju, zasto ne bi i Bosnu :busted ... Posalji im email i pitaj ih ;)

Ja sam poslao mail juce.U povratnom automatskom mailu pise da cu odgovor dobiti za 24h pa ga budem postavio ovdje.

Fala je Bogu da su i Srbiju postavili konacno :)

Sada je vreme da odvojim pare sa strane i outsoucre-am vecinu stvari za affiliate proizvode :)

Još kada bi nam svima odobrili Gaypal, da ne moramo radit fejk račune i ganjat ljude iz EU da nam šalju ko prosjacima... No dobro, to bi već bila utopija :sigh

Milane, ovo ti je upalo ko naručeno, izguraj onaj sajt na prvo mjesto, spiči aff link odma na confirmation page nakon što se signupaju, i eto para :sparkle :jumpy

Kako da obrisemo nalog na ClickBank mi koji smo stavili kao zemlju "Hrvatksa" jer drugacije nismo mogli raditi ?? Hvala

rovad kaže:
Milane, ovo ti je upalo ko naručeno, izguraj onaj sajt na prvo mjesto, spiči aff link odma na confirmation page nakon što se signupaju, i eto para :sparkle :jumpy

U guram guram svaki dan radim linkbuilding ali slaabo tek sam 88.Ali nema odustajanja domena i hosting traju 1 god tako dok to ne preodje ne predajem se. :D

deimos25 kaže:
Samo promenis u Account settings iz Croatia u Serbia ;)

JA sam isao acc settings ali ne moze se promeniti drzava moze samo password.Ako neko zna kako moze neka javi da ne pravim novi acc. Pozdrav

E bas ti hvala :D

[/quote]

Ja sam poslao mail juce.U povratnom automatskom mailu pise da cu odgovor dobiti za 24h pa ga budem postavio ovdje.

[/quote]

Jesu li ti odgovorili?

Back
Na vrh