• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Clickbank par pitanja

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

exer

Član
Tu od
5 Stu 2017
Poz drugovi i drugarice

DAkle imam par pitanja u vezi clickbanka

Tek sam nedavno poceo raditi, zaradio sam vec neke pare pa me zanima:

1. dakle imam zaradjenih 400 dolara, ali tek sam poceo s ovim prije 3 tjedna, pa me zanima da li mogu ja te pare odmah isplatiti? ili se mora cekati onih 60 dana kao money back guarantee??? I kako to funkcionira? to mi jos nije jasno??
Znaci ono sto danas zaradim, da li mogu isplatiti , ili se mora cekati ta 2 mj, da bi tek onda mogao?

2. Imam vecinu prodaja s paypala, i samo 2 su s kartica, jedna visa, jedna mastercard, pa me zanima da li sam s time zadovoljio ono u vezi 5 prodaja, i 2 razlicita vrsta placanja?

3. Aktivirao sam payoneer u profilu, valjda sam to dobro uradio...
Stavio sam ameriku kao zemlju, i ona 2 koda sto imam u payoneer racunu..

ajdte pokusate odg u sto kracem roku

btw nasao sam brutalnu taktiku za zaradu, zadnjih par dana kao ludo, i to s nasim ljudima, puno je lakse ;)

Ja cu malo da se ogradim, jer neko vreme ne radim sa Clickbank-om, inace je odlicna platforma za zaradu. Kada sam ja poceo sa Clickbank-om, trebao si ispuniti neke kriterijume da bi dobio prvu isplatu. Oni su to zvali CUSTOMER DISTRIBUTION REQUIREMENT ili CDR:

ClickBank will withhold payment of any account balance until the following criteria is met:
Sales made with 5 or more different credit card numbers; and,
Sales made with two different payment methods (either Visa, MasterCard, PayPal or European Direct Debit(ELV)). Note: PayPal purchases do not count toward the minimum 5 different credit card numbers.)

Ne znam da li je ovo jos na snazi, ali obzirom da imas super metodu zarade, nece ti biti tesko da ispunis ove kriterijume. Ovo, ako je jos aktuelno, moze otezati clickbank zaradu pocetnicima i omoguciti clickbanku da im "legalno" ukrade novac, jer imaju dormant fee. Npr. mene je stimulisalo da prodam sto vise dok nisam ispunio taj uslov. Nakon toga ide glatko.

Cim to ispunis, placanje ide bez problema. Uglavnom placaju na 2 nedelje, dok ti posto imas ACH mozes da dobijas uplate i jednom nedeljno. Koliko se secam zadrzavaju oko 10-20% sto ti omoguce nakon 60 dana, mada nakon sledece isplate posle tih 60 dana opet zadrzavaju 10-20% i od zadrzanih para, tako da verovatno uvek zadrzavaju odredjeni deo.

Takodje imali su nesto i kao account standing. Tu procenjuju tvoj performance i ako imas previse refunds & chargebacks, onda povecavaju procenat koji zadrzavaju do 100%. Onaj ko udje u crvenu zonu i ima 100% zadrzavanje, daju mu neki rok da koriguje marketing i da izadje iz crvene zone ili sleduje ban. Opet, ne znam koliko je i ovo trenutno aktuelno, ali mislim da imaju neki sistem ocenjivanja.

Ako te zanima jos nesto pitaj...

Pozzz

Kazem ti da sam ispunio te kvote, imam 2 placanja s karticama, visa i mastercard, i dosta placanja s paypalom. Imam par upsales (nadogradnje) od istog racuna,,,

Znaci ako sam prodao s visom i mastercardom, onda sam zadovoljio ta 2 razlicita nacina placanja, tj 2 kartice, s obrzirom da se paypal ne racuna? ok to je bitno

Vise od 5 prodaja imam, tu se ne brinem

Znaci tih 10 posto kao sto kazes, to je taj dio u slucaju povrata novca?

DAkle , ono sto sam zaradio do sad, kad stavim na isplatu, oni ce mi odmah to isplatiti , minus tih 10 posto sto zadruavaju? To me zanima, da ne moram cekati 60 dana dok prodju ti rokovi za povrat. Ali ne vjerujem da ce itko ista traziti

Ako si ispunio CDR, onda ide glatko. Mozda ces morati sacekati dve nedelje za prvu isplatu, ali, koliko se secam, placaju odmah nakon dve nedelje bez problema, a 10% ce ti osloboditi tek nakon 2 meseca. Od svake isplate zadrzavaju 10%, cak i kad predjes na nedeljno isplacivanje. Osim ako ne namestis Payment treshold. U tom slucaju te isplacuju tek kad predjes treshold.

treshold sam stavio na 10, i tjednu isplatu.. tek sam poceo s ovim.. Btw brutalno je to sto vecina od toga sto sam prodao ima nadogradnju, tj svaki mjesec dobivam pare.. osim ako ljudi otkazu :D ..

nego, payoneer nisam koristio jos od 2012 god.. kakva je situacija s provizijom?

Promovisi sto vise. Uglavnom vecina nece otkazati pre 3-4 uplate, dok neki mogu biti i godinu dana i vise pretplaceni, ako valja program. Mislim da je i dalje provizija za Payoneer 1% za USD transfer, a besplatno za EUR SEPA transfer.

weblinks kaže:
Promovisi sto vise. Uglavnom vecina nece otkazati pre 3-4 uplate, dok neki mogu biti i godinu dana i vise pretplaceni, ako valja program. Mislim da je i dalje provizija za Payoneer 1% za USD transfer, a besplatno za EUR SEPA transfer.

ma ovi nasi koje sam ukljucio nemaju blage veze :D samo ih sto vise nagovaram da plate s karticom, jer jbg na paypalu vecinom nemaju para, osim sto stave..

tako da je za sad odlicno, danas sam ih 10tak ubacio, ako sve bude ok, to je 10 x $13 za jedan dan

Ne kontam. Dakle zadovoljio sam sva polja, imam i brdo prodaja, i brdo razlicitih nacina placanja, i paypal i visa maestro mastercard,, ali i dalje nista? vec par dana nista...

Isplatu vrse kada se zavrsi period placanja. Kada se ulogujes, klikni na "Reporting", pa na "Paychecks". Tu bi trebalo da vidis info za placanje i izabrani metod.

Koliko se secam, mislim da za prvu isplatu moras da cekas 2 nedelje, ili tako nekako. Tj. prve nedelje ti obracunaju zaradu, a isplacuju tek naredne srede. Meni su slali cekove, pa sam ih cekao po mesec dana. Uzas. Ali uvek su stizali i nikad nisam imao problema da ih unovcim.

kod mene tamo jos nema nista.. vjerojatno moram cekati, posto sam prve pare zaradio tek prije tocno 7 dana...
Danas solidan dan, 50tak dolara

evo pogledao sam , pod payments imam samo od 29.11, i 0 dolara.. ali tada nisam nista zaradivao. tek sam 29 zaradio prve pare.. danas je 6.ti znaci danas ili sutra bi trebalo biti obracunato?
ma hebes cekove, ne da se to meni cekati,, ja sam stavio na payoneer i svaki tjedan tako da se pare non stop vrte.. nek bude tjedno 300 dolara, ja sretan

60 dolara za danas, do sad najbolji dan ciste prodaje, iako sam imao i dana gdje sam prodao preko 10 proizvoda po 1 dolar, ali zaradu cu tek vidjeti 7 dana poslije kad im skine za pretplatu, :D

znaci prije 7 dana prvi dolar zaradio, danas mi je ravno 8mi dan, i kako stvari stoje, ako sve prodje kako sam zamisljao, za sad sam zaradio nekih 600 dolara sto po meni, pocetnik koji se prvi put susrece s clickbankom i ovim nacinom zarade, nije toliko lose..cilj mi je nekih 1000 dolara mjesecno ali autopilom... ovo sto sad radim nije ni blizu auto pilota. sve je manulno, ali zasto da ne.. bolje i raditi od kuce par sati za milju eura nego gubiti vrijeme

Svaka cast! Susaj brate, posto si pocetnik i posto si nasao sistem koji radi, samo furaj maksimalno i ne govori nikome sta radis ni kako. Ako te neko i pita, pravi se lud, ili daj neki uopsten i neodredjen odgovor. Ako mozes nesto da automatizujes, automatizuj, ali ako ne mozes, drzi se toga sto radis, a deo love koju zaradis ulozi pametno da razvijes svoj sistem maksimalno.

Mozes cak i deo love iskoristiti da finansiras neki drugi projekat, ali nemoj previse da rasipas paznju, vreme i novac, ako ce tvoj osnovni metod patiti zbog toga.

Srecno i postuj kad ti legne prva uplata! ;)

Znam sve to, imam pun k iskustva s PPD stranicama gdje sam davno natukao para i para , isto svoja posebna metoda..
To se naravno nikom ne govori, samo cu reci da zaradujem na balkancima, tocnije srbi , hrvati... posto sam vidio da bosanci ne mogu nista kupiti ...

Dakle metoda je 100% aktivna,,

Cilj mi je od ovih para prvo probati facebook ads na jednoj posebnoj metodi, pa ako od toga bude nekih brzih para, onda to uloziti u kvalitetnu email kampanju, tj dobar captur page, kupiti solo adse, jedini korak koji me jos muci je sam email marketing.. to jos ucim, zato i ne zelim odmah rasipati pare u to, jer tko zna da li cu uspijeti.. Ali cilj mi je na autopilotu imati barem milju dolara mjesecno ciste zarade

Toliko sam imao skoro godinu dana na fileiceu, isto autopilot, godinu dana nisam mrdnio prstom, imao prosjek 1000 dolara mjesecno.. Dok mi nisu obrisali video...

Samo sto sam ja po prirodi jako lijen i od 2012 do sad mi se nije dalo nista pocinjati sto se tice online zarade.. :D Iako sam vidio da ima para od toga ali jbg,, ljencuga

Zamalo sam i od clickbanka odustao, isto vidim nema tu leba na ovaj nacin, i slcuajno testiram jednu metodu za koju sam iskreno mislio da nema nikakve sanse... Bio sam uvjeren, ali ajde da probam. .i eto.. ..

Wed Dec 06 $78.82 :D jebenica :D

btw ta metoda od danas je nesto novo, tek sam danas to poceo, ovo je cista prodaja, dakle jednokratno placanje i to je to...

Isto posebna metoda, ali ovo je na amerikancima, posto nasi nece u startu dati toliko para, jedino ako je za 1 dolar, onda svi zele :D ..

dok ono sto inace radim je 1 dolar trial, radim s nasim ljudima, zarada je tek kasnije na rebillu.. ono ce biti neki autopilot kao, cilj mi je skupiti ovaj mjesec barem 200 ljudi, od toga nek 100 ljudi nastavi placanje, a vjerojatno ce ih i vise,, to mi je 1000 dolara samo od toga

samo me jos muci ta isplata. samo da ja vidim prve pare na racunu, onda ce motivacija biti jos i veca.... tj nadam se da nisam nesto krivo unio sto se tice payoneera i clickbanka. uradio sam sve sto tamo pise... :D

evo pisao sam clickbanku, kazu tek 13.12 ce biti kao updejtano, a 20tog bi trebao dobiti prvu isplatu,
To ako sam zadovoljiio taj CDR do 6.12.. a jesam..

Cisto da se javim, prosjek zarade je $50 dnevno za sad, poslije onog dana od 80 dolara, dalje nastavljamo s 50tak., za cijeli mjesec imam oko $600, danas bi trebao biti odlican dan, blizu $100 ,posto danas treba sjesti 10 uplata, naravno nesto od toga vjerojatno ni nece, dobijem 17 po uplati, dakle nek sjedne 5, meni dobro... Koristim 2 metode, jednostavne su a koliko vidim nitko ne koristi to.. Niti sto se tice domaceg trzista, niti stranaca
Moj cilj je bio $1000 mjesecno sto je oko 6000 kn dodatne zarade s 0 uloga... Ovo je i vise od toga..
Vjerujem da ovo moze trajati par mjeseci bez jebemti

Nasao novu metodu, prodaja proizvoda , $35 zaradim po 1 prodaji, trenutno sam na 2 prodaje po danu, nasao novi nacin za nove musterije.. yey

Ima dana kad mi se ne da nista raditi, samo ignoriram sve upite vezane za to, iako bih mogao zaraditi dosta, a ima dana kao danas kad bas imam motivacije

Pozdrav,

Vidim da ti bas super ide i da imas lepu zaradu od Clickbank-a cestitam :drinking
I stvarno je lepo sto obavestavas clanove foruma o tome kako imas nove metode i kako uzimas lepe pare, ali zar ne bi bilo malo zanimljivije cisto da malo uputis ljude koji ne znaju nista o ovom tipu zarade, kako radis, gde se oglasavas, odakle poseta itd... Ne kazem da trebas da im otkrijes svoje metode direktno kako ti radis nego cisto neki "Hint". Mislim da bi tema bila jako vise aktivnija i pomogla bih mnogo nekim pocetnicima. Ovako tema je iskljucivo o tome kako ti imas dobre metode i kako lepo zaradjujes nemoj da me skapiras pogresno. :waving

lazar:) kaže:
Pozdrav,

Vidim da ti bas super ide i da imas lepu zaradu od Clickbank-a cestitam :drinking
I stvarno je lepo sto obavestavas clanove foruma o tome kako imas nove metode i kako uzimas lepe pare, ali zar ne bi bilo malo zanimljivije cisto da malo uputis ljude koji ne znaju nista o ovom tipu zarade, kako radis, gde se oglasavas, odakle poseta itd... Ne kazem da trebas da im otkrijes svoje metode direktno kako ti radis nego cisto neki "Hint". Mislim da bi tema bila jako vise aktivnija i pomogla bih mnogo nekim pocetnicima. Ovako tema je iskljucivo o tome kako ti imas dobre metode i kako lepo zaradjujes nemoj da me skapiras pogresno. :waving

A ne mogu, jer mali smo narod, ako otkrijem kako se oglasavam, vec puno toga otkrivam., Da smo u americi,druga stvar, ovako bih sigurno imao puno vise konkurencije a to za sad ne mogu... jbg.. ... Jbg sam sam smislio svoju metodu i ne mogu je tek tako otkriti.. I ja sam se mucio na pocetku, radio po 8 sati dnevno , ali nista, dok nisam skontao malo neke stvari i eto....
Vidi i ja sam pocetnik, da sam neki iskusan, ne bi bilo problema, jer bih se uvijek znao snaci, ali ovako sam otkrio svoju metodu koja radi,, tako da nemam bas nekih B planova ako ova metoda prestane raditi..

ETo kad budem poceo zaradivati na autopilotu, vjerojatno cu odjebati ovu metodu jer sam zapravo jako lijen za raditi.. pa budem onda napisao o cemu se radi. Ali zapravo je jako jednostavno.... Tj vise je potrebno strpljenje....sto vecina ljudi nema

Ugl radi se o nasem i stranom trzistu.. Nase trziste radim u smislu uplate za $1 i onda kasnije svaki mjesec skidaju pretplatu, a za strance radim direkt prodaju od koje dobijem $30 u startu plus ako jos nadogradi, dobijem jos 30 dolara. .to se desi recimo svaka 5ta kupovima, da lik jos nadogradi...

Evo samo cu reci da za strance radim preko fejsa... .. to je sve sto cu reci. necu reci niche, ali jedan od popularnijh svakako..

Samo sto im ja dam pun k dokaza (laznih naravno)... ali su uvjerljivi, 99,99% ljudi je glupo i ne konta kako to funkcionira tako da puse price.. Oni koji kupe nesto, naravno kasnije blokiram :D , narasvno koristim i lazan profil, ali koji ima prave realne slike itd.. nista nije onako lazno da je ocito..

Ugl samo treba biti strpljiv s ljudima, ako spamas, nema leba od toga.. koliko vidim vecina ljudi samo spama fejs.. u nadi da ce netko kliknut i kupit. hoce maunu.. svakog zovi u inbox prvo, popricaj s njim.. budi strpljiv,,,potrudi se.. Da imas samo 1 prodaju, pa sta fali. ako me kontas...
1 od 10 ce kupiti.... zato i kazem ,treba posla i vremena ali se isplati....

Tako mozes bilo koji niche..

Probao sam cak i "how to lose man boobs" haha, i prodao sam par komada, ali je dosta slabo trazeno pa sam odustao. ili su ljudi iz indije itd gdje nema para....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh