• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Clickbank kupovina ?

markusx13

Član
Tu od
19 Stu 2010
Hteo bih da promovisem odredjeni proizvod sa Clickbank-a, pa u vezi toga imam pitanje.
Da li ja mogu licno da kupim taj isti proizvod preko mog affiliate linka, jer bih zeleo da ga ja licno koristim a takodje da se bolje upoznam sa onim sta promovisem/prodajem.
Da li je to dozvoljeno ?

To inače nije po pravilima CB-a (pogleday i warrior forum na tu temu) no ljudi to rade. Imaš dvije dodatne solucije:

1. Direkt email vendoru i objasniš kako si zainteresiran za prodaju njegovog proizvoda i da biš se volio pobliže upoznati sa time te ako ti može poslati link za download (meni je to u više puta upalilo). Tako dobiješ proizvod besplatno.

2. Da otvoriš još jedan CB račun na curu, ženu, brata ili sestru te kupiš preko tog linka. To se isplati samo ukoliko misliš raditi sa dva računa jer ako tjedno nemaš prodaju CB odbija 5$ tako da ćeš ubrzo doći na 0 zarade te se onda taj način ne bi isplatio...

gox1971 kaže:
To inače nije po pravilima CB-a (pogleday i warrior forum na tu temu) no ljudi to rade. Imaš dvije dodatne solucije:

1. Direkt email vendoru i objasniš kako si zainteresiran za prodaju njegovog proizvoda i da biš se volio pobliže upoznati sa time te ako ti može poslati link za download (meni je to u više puta upalilo). Tako dobiješ proizvod besplatno.

2. Da otvoriš još jedan CB račun na curu, ženu, brata ili sestru te kupiš preko tog linka. To se isplati samo ukoliko misliš raditi sa dva računa jer ako tjedno nemaš prodaju CB odbija 5$ tako da ćeš ubrzo doći na 0 zarade te se onda taj način ne bi isplatio...

Slažem se sa većinom, samo bih da nadopunim tačku 2:

Kod:
Accounts with a positive balance but no earnings for an extended period of time are considered dormant. Dormant accounts are subject to a charge of $1 per pay period after 90 days of no earnings, $5 per pay period after 180 days of no earnings, and $50 per pay period after 365 days of no earnings.

Dakle ukoliko se 90 dana ne napravi prodaja Clickbank počinje da skida po 1$ svaki period plaćanja (svake srede) sa vašeg naloga. Posle 180 dana bez prodaje sa vašeg naloga skidaće po 5$ po periodu plaćanja, a posle pune godine bez ikakve zarade skidaće po 50$ po periodu plaćanja.

Ovo se sve odnosi samo na situaciju kada imate novca na Clickbank računu, dakle nemoguće je otići u minus.

gox1971 kaže:

Nisam razmisljao u tom smeru niti mi je to namera (otvaranje vise racuna i sl.) vec samo ta mogucnost da ako nesto mogu da kupim preko svog linka nemoram preko tudjeg. Zato sam i postavio pitanje da li je to moguce tj. dozvoljeno.

smilika kaže:
Dakle ukoliko se 90 dana ne napravi prodaja Clickbank počinje da skida po 1$ svaki period plaćanja (svake srede) sa vašeg naloga. Posle 180 dana bez prodaje sa vašeg naloga skidaće po 5$ po periodu plaćanja, a posle pune godine bez ikakve zarade skidaće po 50$ po periodu plaćanja.

Ovo se sve odnosi samo na situaciju kada imate novca na Clickbank računu, dakle nemoguće je otići u minus.

Ovo u svakom slucaju ipak mnogo lepse zvuci :)

Back
Na vrh