• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Clickbank internet zarada (ClickBank Metoda i Iskustva)

Da, radi idalje, s' tim da su se mnogi žalili da sumnjaju da ih Clickbank potkrada i slično, lošije su konverzije kako vreme odmiče itd, ljudi se više okreću kraćim eBookovima i povoljnijim kao što je Kindle i slično, ali radi idalje.

Trenutno je bila aktuelna varijanta Bing oglasa i affiliate link ka Clickbank proizvodu, tako da samo treba prilagoditi taktiku :)

Za vrijeme godišnjeg odmora odlučio sam se posvetiti clickbanku.
Odabrao sam odličan proizvod: gravity oko 100, 30-ak $ po prodaji, mogućnost upsella.
Za promociju sam koristio facebook postove i fb ads (boostanje postova).

Proizvod mi je u periodu od 3 mjeseca donio solidnu zaradu s tim da se u početku dobro prodavao, ali je prodaja s vremenom eksponencijalno opadala sve dok jednog dana nije stala i od onda................ništa!

Facebook mi blokirao Ad Account, Clickbank ( ili vendor proizvoda) mi blokirao clickbank link i palo mi je sve u vodu.

Probao sam istu metodu s drugim proizvodima, ali bez boostanja postova nisam ostvario niti veliki reach, niti prodaju istih.

Bavi li se još itko Clickbankom?
Koje metode i kanale koristite za promociju?

Da li je uopšte pametno upisati ClickBank University? Da li je neko probao i koliko uopšte vredi sve to?

Hm.vidis s ovim za potkradanje.. Imam 2 ljudi koji su se regali preko mene, ali ja ih ne vidim kod mene u statistici.. Kako je to moguce? jedna osoba mi je dokazala da se regala, tj platila, dok druga nije nista dokazala

Back
Na vrh