• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Clickbank internet zarada (ClickBank Metoda i Iskustva)

RE: Clickbank internet zarada (ClickBank Metoda)

mr_black kaže:
Mene isto interesira taj dio kad sam komentiraš na YT...koliko komentara se može napisati dnevno da se ne dobije ban i da li se komentira s više YT accounta ili može s jednog?

Evo ja par tjedana komentiram sa 3 yt acc. po 30-40 komentara dnevno i nema problema. Stvar je u tome da svaki komentar malo improviziraš da ne budu 'copy-paste' i mislim da tako možeš napisat i više od 50 komentara dnevno. Međutim događa mi se u zadnje vrime jedan drugi problem, kod KW mi google stavlja prednost YT komentarima ispred moje domene iako imam EMD. Jedna domena mi je završila čak na drugoj stranici googla. Sad neznam kako ovo ispravit, dal da čekam, pa će se to s vremenom vratiti ili da napravim nekakav backlinking?

RE: Clickbank internet zarada (ClickBank Metoda)

Mene zanima jedna druga stvar, a to je kako se snalazite s lajkanjem tih komentara? Jer za neke je potrebno 5-6 lajkova, a za neke i preko 100. Previše mi je izdvajati po 10 centi za svaki lajk na servisima s mikro poslovima. Postoji li neka alternativa?

Evo da se konačno pohvalim da mi je stiga prvi ček, zahvaljujuči ovoj metodi! Usput se zahvaljujem Srdjanu i ostaloj ekipi na ovom topicu. Ugl. metoda radi, samo nađite dobar proizvod.

flame93 kaže:
Evo da se konačno pohvalim da mi je stiga prvi ček, zahvaljujuči ovoj metodi! Usput se zahvaljujem Srdjanu i ostaloj ekipi na ovom topicu. Ugl. metoda radi, samo nađite dobar proizvod.

Koliko vremena ti je trebalo za prvi ček i kojim tempom si radio? Jesi li obradio jedan ili više proizvoda?

Drenova kaže:
Koliko vremena ti je trebalo za prvi ček i kojim tempom si radio? Jesi li obradio jedan ili više proizvoda?

Negdje oko 4 mjeseca, s tim da se baš i nisam ubijao od posla, mora sam čekat da se ispuni CDR. Imam nekoliko affiliate stranica, dvije ne zarađuju ništa, a na dvije sam zaradio za prvi ček, s tim da s nekima tek počinjem. Od ovih šta zarađuju jedna ima samo jedan prozvod, dok druga ima više proizvoda iz iste niše.

Joza95 kaže:
sta kazete jel ovo jos uvijek donosi zaradu?

flame93 kaže:

Verovatno se nije mnogo promenilo u prethodna 3 dana :).

Meni fali još jedna prodaja, po ovoj metodi, da bi mogli da me isplate.
Zanimljivo je da sam imao 3 prodaje sa iste kartice u istom danu u 3 minuta :lol

Outbox kaže:
Zanimljivo je da sam imao 3 prodaje sa iste kartice u istom danu u 3 minuta :lol

a kolko dugo radiš s tom metodom?

Joza95 kaže:
Outbox kaže:

a kolko dugo radiš s tom metodom?

Krenuo sam prošle godine, negde u aprilu-maju.
I sve su prodaje bile u 2-3 meseca, koliko se sećam, i onda me je svemooćni G. bacio sa prvog mesta i od tada ništa. Nisam ni radio. Nije mu trebalo mnogo da me vrati na prvo mesto, ali sam radio nešto drugo, bio neaktivan što se tiče ovog, pa sad kontam da nekako namaknem još jednu prodaju. Inače, ako si neaktivan clickbank ti skida po 1$ svake druge nedelje, ako se ne varam.

ima li neki dugi dobar način promocije osim youtube-a?

ja sam probao na jednom forumu u potpis ubaciti naziv proizvoda ljepo uklopljnog u rečenicu ali su me nakon dva/tri dana skužili i banirali...ali bar sam dobio dvije prodaje...

Inače ne promoviram clikcbank eknjige već stvarne proizvode

Pozdrav ljudi!
S obzirom da sam krenuo s Click Bankom interesira me koja je najbrža i najbolja metoda isplate za nas u HR.
Koliko se cirka čeka? Što je s većim novcima, tipa 1000$ + mjesečno. Hvala unaprijed na odgovorima!

Daleko najbrža i najbolja metoda je preko Payoneer US Bank Accounta. Lova odma nakon odobrenja sjeda na račun i samim time je raspoloživa na Payoneer kartici.

Hvala! Sve jasno!

sema kaže:
Daleko najbrža i najbolja metoda je preko Payoneer US Bank Accounta. Lova odma nakon odobrenja sjeda na račun i samim time je raspoloživa na Payoneer kartici.

Odlicno! Svaka cast. Ja trenutno radim tj testiram sve ovo ali bez ikakvog youtube reklamiranja. Radim review sajtove za odredjene nichove i targetiranjem odredjenih LSI Keywords pokusavam za relativno kratko vreme da rankiram video na 1-oj ili 2-oj poziciji. Sve je ovo jos uvek u test fazi, ako uspe bice odlicno samo sto je dosta tesko uraditi takav SEO.

S novim google+ komentarima ova metoda baš i ne radi kao prije. Ugl ne znam šta se događa kad objavim post (opcija je "Public") prikaže mi post, međutim kad se odlogiram posta više nema, prikazuje ga jedino kad sam logiran sa tim accountom.

Clickbank zabranjen u Bosni radi idiota koji su nekako krsili pravila. Da li ja smijem da se registrujem sa proxyem iz neke druge zemlje,ima li iko iskustva s tim? Strah me da ne bude trud uzalud.

Clairvoyance kaže:
Clickbank zabranjen u Bosni radi idiota koji su nekako krsili pravila. Da li ja smijem da se registrujem sa proxyem iz neke druge zemlje,ima li iko iskustva s tim? Strah me da ne bude trud uzalud.
Imaš par alternativa za Clickbank tako da bezpotrebno riskiraš ;)

Dugo se nije postalo u ovom topicu samim tim jedno pitanje koji se bave ovom metodom da li je i dalje aktivna nema razloga da ne bude ali dobro opet bolje da pitam pre nego sto se bacim na posao.. :)
Pozzz

Back
Na vrh