• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Brojač posjeta sa statistikom

Screenshot-from-2014-10-15-195409.png

Vidiš, jedan sajt, dva različita rezultata. Oba sasvim kriva, ja sam u Zagrebu.

adikcija kaže:
Screenshot-from-2014-10-15-195409.png

Vidiš, jedan sajt, dva različita rezultata. Oba sasvim kriva, ja sam u Zagrebu.
U tom slučaju neznam. Al ne sumnjaj u moje radove. Programiranjen se bavin preko 30 godina. Ali glede dizajna, očajan sam na tom polju.

Pa nije išlo tvoj kod. Ali svi ti servisi koji po IP adresi rade geolokaciju su li-la. Uglavnom su točni, osim kada te fakat zanima nešto konkretno.

Ja brojač koji se javlja nekom trećem (recimo autoru) bez mog eksplicitnog pristanka smatram kriminalom (a bome i zakon tako kaže). Ali u kvalitet koda ne sumnjam.

Evo zakomentiran je dio koda koji mejla.
Ne obraćajte pažnju na neurednost koda. Takav san oduvik i to su mi kolege stalno prigovarali.

Nisan se odma sitija pa dodajen. Meni je jednom extremetracker registrirao da dolazim iz Slovenije, a ja sam u Šibeniku, a mome sinu za posjet s mobitela je registrirana Švedska. (!!)

Brojač je stalno u razvoju pa pratite kako nastaju nove verzije, evo danas popodne je nova novcata verzija postavljena za preuzimanje.

Ako misliš da zaradiš sa PPD onda nemoj zaključavati brojač, koji pored Google Analyticsa i mase servisa ne verujem da će neko i skinuti. PPD je zabranjena tema na forumu ali ima drugim foruma gde možeš da pročitaš nešto o tome.

Nije fora da li želim da učestvujem ili ne, ja sam ti dao prijateljski savet. Ti PPD programi sa kojima se zatvara fajl za naše prostore obično nude PIN offere, znači moraš poslati SMS da bi "otključao" fajl, koji košta 1-2€ nekad i više. To neće niko uraditi. ;)

Back
Na vrh