• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Brojač posjeta sa statistikom

Predradnik

Aktivni član
Tu od
27 Srp 2014
http://brojac.davor.com.hr/

Poklanjam vam napredni brojač posjeta sa statistikom, moj vlastiti rad, Kako brojač radi imate priliku vidjeti na samoj stranici. Napominjem da je tek počeo odbrojavati. Tek je postavljen.

Predradniče što je napredno u ovom brojaču? Donekle mislim da je korisno raditi ovakve stvari kako bi vježbao programiranje i logiku, ali pored mora napredno-besplatnih alata mislim da ovaj nitko neće, uz dužno poštovanje, koristiti...

A zašto ga onda preuzimaju ako nisu zainteresirani? Brojač skidanja raste. A meni vježbanje programiranja ne triba. To san odradija prije više od 30 godina. Ali u nekim drugim, zaboravljenim jezicima.

Pa ljudi preuzmu onako kako uzmu i sve ostalo cisto da vide kako i sta iz znatizelje ali koliko sajtova ga koristi (osim tvojih)? Eto i ja sam kliknuo jutros kada sam video temu samo da vidim kakve fajlove ima i kako je uradjen.

Realno bez uvrede posto samo dajemo iskren komentar ovo je mozda moglo proci negde 2003/2004, danas je 2014 i niko to nece staviti na neku modernu stranicu posto realno nema sanse da se lepo uklopi u neki moderan sajt.

Posebno kada imas more free online brojaca koji su moderni, napredni i pre svega prilagodljivi potrebama sajta.

Ali samo napred krenes od ovoga pa ko zna gde ces da zavrsis treba se uvek usavrsavati. :)

Imenjače Davore hvala na komentaru. Moj stav je da nema veze kako šta izgleda dok god je funkcionalno.

Predradnik kaže:
Imenjače Davore hvala na komentaru. Moj stav je da nema veze kako šta izgleda dok god je funkcionalno.

Pratio sam tvoje komentare i na wmforumu, pre svega vidim da ste vi jedan pametan covek, ali uz duzno postovanje vam mogu reci da bas zbog toga sto ti mislis da nema veze sta kako izgleda dok god je to funkcionalno ljudi ce vam se ismevati za vase sajtove, video sam sve vase sajtove i po mom misljenju to je ok, toplo bi preporucio pod jedan com domenu, ja ti je mogu srediti za 7 kuna, a pod dva dizajn, jer dizajn je kao u srednjem veku, ako treba neka pomoc tu sam, Pozdrav!

Ovo je sasvim ok, pogotovo ako je prvi program za besplatno deljenje. Od necega se mora krenuti, i osetiti stvar . Ali takodje je bitno biti otvoren za kritike , sugestije, osluskivati sta klijenti traze i zatim proizvod poboljsavati, ili na nekom drugom,sledecem proizvodu iskoristiti iskustvo .

Nema nikakve veze sto ima dosta poznatijih programa, bitno je da taj besplatni program radi posao . Koristim neki counter za koji nikada ne bi rekao da cu ga koristiti, ali je lagan , i brzo se integrise, i pomaze mi kod statistike za neke web 2 blogove .

Takodje, internet je ogroman, cesto ljudi koriste nesto iz emotivnih razloga, zbog neke boje, dizajna, logoa , totalno iracionalnih razloga .

Cuj izasao iz BETA faze.Pa ne razvijas novi CMS, vec obicni brojac.

Svaki program pa i najmanji ima svoje faze.
Alfa - minimalni kostur. Samo za pokazati.
Beta - za uporabu u svrhu iznalaženja bugova.
Stable - svi uočeni bugovi riješeni. Naravno mogu se pojaviti neki novi.
Dalje idu verzije kako se program razvija.

Barem malo budi zahvalan covjeku što je svoj rad i trud besplatno podijelio s nama.
Ako ti se ne sviđa barem se pravi da je dobar.
Meni nije loš,jest da imam svoj bolji ali i ovaj može bolje posluziti od vecine besplatnih.

Ma znan da je po pravilima foruma nedozvoljeno pisati postove tipa hvala, ali alecmreza hvala Ti od srca za gornji post. Kliknuo sam i THANKS.

Još bih dodao da je projekt započet davne 2006. godine kad sam osjetio potrebu za kvalitetnim brojačem na stranici http://ursulatolj.com Na toj stranici je sad jako stara Beta verzija al radi OK. Naravno kod rada na brojaču su bili periodi kad mjesecima nisam taknui kod. Zbog toga je prošlo 8 godina do prve stable verzije.

Hvala svima na pohvalama. Ako ste ga preuzeli učinite to opet jer je 23/9/14 u 9 ujutro dignuta nova verzija s nekim ispravljenim greškama.

Mene je smjestio u Irsku, a mislim da bi točnije bilo da me smjestio u Francusku. Iako sam u Zagrebu. Ali se pravim Francuz koji se pravi Irac.

adikcija kaže:
Mene je smjestio u Irsku, a mislim da bi točnije bilo da me smjestio u Francusku. Iako sam u Zagrebu. Ali se pravim Francuz koji se pravi Irac.

Sa http://cqcounter.com/whois/

188.165.5.213 - Geo Information
IP Address 188.165.5.213
Host 188.165.5.213
Location IE IE, Ireland
City -, - -
Organization OVH Hosting Limited
ISP OVH Systems
AS Number AS16276 OVH Systems
Latitude 53°00'00" North
Longitude 8°00'00" West
Distance 2575.67 km (1600.45 miles)

Vidiš da je OK. Svit je globalno selo, neka te to ne čudi.

Back
Na vrh