adikcija kaže:
Bootstrap služi za definiranje layouta (rasporeda elemenata) na stranici i izgleda samih elemenata (gumbi, izbornika i sl.). Sjajan je, ali nekome tko je na početku predlažem Polymer.
O tome za što služi WP ne bih.
Cijenjeni adikcijo (ili netko drugi tko se razumije u problematiku), može li malo pojašnjenje u vezi ovoga da je Polymer pogodniji od BS-a za jednog web design početnika kao što sam ja?
Naime, malo sam prosurfao webom Polymer vs BS, i ono što sam pronašao (barem do mjere mog razumjevanja što zapravo predstavlja što) je to da su to zapravo dvije različite stvari, pa bi malo dodatnog objašnjenja dobro došlo...? Ili ako je to bio tvoj "lapsus lingue" da to pošteno priznaš (i najbolji ponekad imaju trenutak slabosti...

) pošto mi taj tvoj info trenutno stvara "paralysis of analysis" i ukopan sam u mjestu...
Ovo me zanima i potrebno mi je, jer prije par dana sam se bacio na izradu stranica BS-om, no ne ide mi baš tako "jednostavno" kako sam očekivao. Inače, prošao sam codecademy i w3schools tečajeve HTML/CSS, JS, JQuery, PHP-a tako da su mi neke osnove sintakse i semantike jasne (tj. znam gdje trebam pogledati kad mi nešto ustreba), a od dosadašnjeg praktičnog web design iskustva imam samo 100%-tno kopiranje (legalno, naravno) jednog super-jednostavnog website-a i njegovo php povezivanje s MySQL bazom (baza kupaca na serveru).
Dakle, htio bih imati efikasan alat da mogu birati razne osnove (template) i na njih dodavati razne elemente po potrebi, tako da moj web dizajn bude samo korekcija i modifikacija već postojećeg a ne da moram sve raditi iz nule. Upravo to Bootstrap kao nudi, no priznajem da sam malo zapeo u primjeni jer mi neke stvari baš nisu jasne kako krenuti... Na primjer jedna od tih stvari je pronaći primjere header-a i footer-a (pod kojim imenom/imenima to BS "propagira"?), što bi u teoriji trebalo biti veoma jednostavno, no ja sam se do ovog trenutka mučio u praksi...
Zapravo, nije da ja nisam uspio počet koristiti BS, nego zapravo ono gdje je trenutno zapelo je to što ti template-i i elementi koje sam do sada uspio pronaći na njihovoj stranici i na webu su mi bezveze, tj. sve mi je to premršavo, ne uspijevam pronaći dobru osnovu za točno ono što tražim (pa da onda to modificiram), a ako idem u startu sve totalno modificirati, onda mi se čini da sam tako mogao i otvoriti notepad++ i krenuti s poslom i bez BS-a... ili možda griješim?