• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazon izvestaj

Jeronimo034

Iskusan lik
Tu od
8 Ožu 2016
Da li je moguce da mi Amazon nekako ne racuna porudzbine? Jer mi je prosto neverovatno da od skoro 1k klikova, ciljanih klikova niko nista nije kupio?

Cisto da imate sliku o kakvim klikovima se radi. Na stranicu na FBu izbacim klip sa proizvodom, stavim link i napisem ako je neko zainteresovan na ovom linku moze da kupi. Klip dobije masu lajkova, serova, komentara, masa ljudi klikne na link i ode na Amazon i niko ne kupi?
Da napomenem poseta je iz USA, sto znaci da su "dresirani" za ovaj nacin kupovine.
Kako je moguce? Da li negde gresim? Ili jednostavno ne kupuju!? Cene proizvoda nisu velike, od 10 do 50$ ali su ciljani i proizvodi i publika.
Ribolovcima prodajem ribolovacku opremu...

Evo ga izvestaj npr samo od juce - http://prntscr.com/cfz5so

Meni to ne deluje čudno uopšte.

Na FB bih možda neki video koji opisuje proizvod i lajkovao, i pogledao bih taj proizvod u nekoj online prodavnici, ali teško da bih ga kupio odmah.

Nije isto kada ti u nekoj FB grupi ili stranici o dresiranju pasa napraviš video sa nekom super nevidljivom električnom ogradom i kada ja na Google potražim 'invisible fence for dogs' jer mi treba.

Na FB će mi video koji opisuje tu ogradu biti zanimljiv, lepo je informisati se ali nisam ni u kakvoj žurbi da kupim. Dok je situacija drugačija kada baš to tražim, i tada ću verovatno ili ići direktno na Amazon ili koristiti Google search, ili ću sam postaviti pitanje na FB grupi o preporukama.

Ima logike :)
Ja sam se bio uplasio da mozda ja nisam nesto lepo povezao sa svojim nalogom tj link i nalog pa da se tu javlja problem.
Inace ja bas namerno stavljam jeftine proizvode jer za njih smatram da im ne treba puno vremena da se odluce da kupe. Za ozbiljnije stvari svakako se treba raspitati.
Hvala na odgovoru!

Stoji mi da sam prodao nekakve dve sijalice po 28$. A ja pojma nemam kako kad nisam stavljao link od tog proizvoda...
Da li je npr moguce da neko ko je isao na link mog proizvoda je posle otisao na te sijalice i to se menk racunalo jer je premo mog linka dosao na Amazon?

Jeronimo034 kaže:
Stoji mi da sam prodao nekakve dve sijalice po 28$. A ja pojma nemam kako kad nisam stavljao link od tog proizvoda...
Da li je npr moguce da neko ko je isao na link mog proizvoda je posle otisao na te sijalice i to se menk racunalo jer je premo mog linka dosao na Amazon?

Naravno da je to.

Savetujem ti da pročitaš o Amazon affiliate programu malo više, i da se informišeš oko najčešćih razloga zbog kojih ljudima bauju nalog, očigledno nisi.

Recimo: https://marketever.com/mistakes-get-banned-amazon-affiliate/

Koliko vidim jedini problem je taj sto sam koristio google za skracivanje linka a ne amazon.

Back
Na vrh