• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazon Afiiliate Putovanje

Strooki

Član
Tu od
4 Stu 2015
Pozdrav drugari,
Inspirisan m4sterovom temom, i ja sam odlucio napraviti "dnevnik" svog putovanja i (nadam se) zarada preko amazon affiliate programa.

Nemam nikakvog iskusva sa affiliate marketingom, web dizajnom ,SEOm - ali se nadam ako nista drugo - da cu barem dosta nauciti iz ovog iskustva.

Imam 3 domene sa 3x20gb hostingom, koje sam dobio besplatno, zato sto mi se posrecilo , tako da je trenutno moja investicija 0.

Krenuo sam da radim na sajtu za koji mislim da ima najveci potencijal, jedini problem je sto je moje znanje u oblasti oskudno , tako da najveci deo vremena provodim citajuci o proizvodima.

Planiram prvi sajt da otvorim do 1. februara .
Jedan od razloga sto sam otvorio ovaj thread je da bi me naterao vise da radim.
Update-ove cu postavljati kad god mislim da je potrebno i ukoliko se nesto vazno desava.

Loxo kaže:
I booking.com ima affiliate program.
:giggle
:pivo

@Strooki:
Kad sam procitao naslov teme (Amazon Afiiliate Putovanje),pomislio sam da je Amazon pokrenuo neki affiliate program,koji ima za cilj (ili jos bolje - za nagradu) putovanje (otkud znam sta im nece sve pasti na pamet).Reko,ajde da pogledam temu.Kad ono - na temi nesto sasvim petnaesto,u odnosu na to kako zvuci naslov:no

Mozda je i Loxo imao utisak kao i ja (da je rec o nekakvim putovanjima),pa je u tom kontekstu spomenuo booking.com (mozda najpoznatiji sajt za bukiranje smestaja - sto ide u kombinaciji s putovanjem,right) i affiliate program ;)

Lazar023 kaže:
Loxo kaže:
I booking.com ima affiliate program.
:giggle
:pivo

@Strooki:
Kad sam procitao naslov teme (Amazon Afiiliate Putovanje),pomislio sam da je Amazon pokrenuo neki affiliate program,koji ima za cilj (ili jos bolje - za nagradu) putovanje (otkud znam sta im nece sve pasti na pamet).Reko,ajde da pogledam temu.Kad ono - na temi nesto sasvim petnaesto,u odnosu na to kako zvuci naslov:no

Mozda je i Loxo imao utisak kao i ja (da je rec o nekakvim putovanjima),pa je u tom kontekstu spomenuo booking.com (mozda najpoznatiji sajt za bukiranje smestaja - sto ide u kombinaciji s putovanjem,right) i affiliate program ;)

Ima smisla, nisam uopste razmisljao o tome kad sam pravio temu

Back
Na vrh