• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazon affiliate problem sa verifikacijom telefona

allx2011

Član
Tu od
15 Velj 2016
Pozdrav
Dali je neko imao problema sa verifikacijom affiliate amazona i kako to riješiti. Naime prilikom registracije kada dođem do dijela gdje traži broj telefona ukucam svoj broj kako stoji u uputama +38761xxxxxx i poslije toga mi izbaci cannot make a call, try again. Probao sam sve opcije +387061xxxxxx nece 0038761xxxxxx . Nakon tri pokušaja izbaci da cekam sat vremena. Neznam dali je do telecoma. Kada sam isao na amazon.com tamo sam normalno uspio verifikovati broj ukucavsi +387061xxxxxx. Slao sam mail i supportu ali oni kažu da znaju za te probleme i rade na rjesavanju a ja googlajući našao da su neki imali problema istih i 2010 godine :crazy_grin

Isti problem sam imao i odustao sam od registracije za sad :)
Imao sam problem i na telekomu i na vipu i na mts-u sve mreze sam probao, posle nekoliko pokusaja i banuju broj da vise ne mozes taj br da koristis.
Tako da sam odusao trenutno od toga bas zato sto sam popizdeo :)

Maksa kaže:
Isti problem sam imao i odustao sam od registracije za sad :)
Imao sam problem i na telekomu i na vipu i na mts-u sve mreze sam probao, posle nekoliko pokusaja i banuju broj da vise ne mozes taj br da koristis.
Tako da sam odusao trenutno od toga bas zato sto sam popizdeo :)

I ja sam upravo probao i sa drugim mailovima i brojevima i opet ništa. Jedino razmatram mogućnost da se moze preko call forwardinga nekako. Da se zakupi americki broj koji ce forwardovati na naš broj. Vec sam u pokusaju potrosio 15 dolara na neku bezveznu android aplikaciju spikko ali vidim da ima i nekih stranica koje to nude samo neznam koliko je pouzdano.

Da ti nije mozda lakse da iz neke susedne zemlje (Srbije,Hrvatske,Crne Gore) kupis prepaid broj,pa da ti ga neko posalje od prijatelja ili rodbine (ili kako vec)?Ako ce taj broj da ti sluzi samo za verifikaciju.

Kapiram da je to jeftinije od 15 dolara...a i brojevi iz SRB,HR i CG mislim da nemaju problema sa verifikacijom (ja sam moj verifikovao bez problema).

Imao sam isti problem prije par dana.
Rijesio sam ga tako sto sam skinuo TextPlus(textplus .c om) aplikaciju preko Google Playa na mobitel.
Preko te aplikacije dobijes besplatan USA broj preko kojeg mozes verifikovati nalog.

Zahvaljujem se Lazaru i almiru na prijedlozima. I ja sam razmisljao o tome da se uzme prepaid iz susjednih zemalja ali sam to rijesio upravo kako sam spominjao preko call forwarding providera.
Jučer sam pola sata pričao sa ovim iz amazona da je problem i da se nemoze primiti poziv, nešto su pokušavali praviti u dva navrata sam po 5 minuta čekao ko fol da nesto urade trazili screen shotove ali na kraju se izvinjavaju i kazu da će pogledati u narednom periodu o cemu se radi i da trenutno neznaju do čega je.
Ja sam zato vrijeme nasao free trial 30 dana providera koji nudi američki broj i forwardovao poziv na moj mobitel. Tada opet nije primao poziv ali kada sam preusmjerio poziv na fiksni telefon odmah je stigao poziv i uredno sam izvršio aktivaciju. Sve mi liči na to da nas telekom blokira njihove pozive.

Back
Na vrh