• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazon affiliate linkovi i SEO

krešimir

Novi član
Tu od
19 Ožu 2014
Lijepi pozdrav svima.

Malo me muči jedna stvar vezana za amazon affiliate program i affiliate linkove od amazona.

Kako nisam ništa pronašo o tome ovdje na forumu, zanimame kako bi trebao ispravno koristiti affiliate linkove sa sajtu, a da to za google i ostale tražilice bude u redu. Odnosno da ne bi bilo nekih loših posljedica zbog korištenja affiliate linkova.

Malo sam gledao po netu ima par članaka koji preporučuju wordpress dodatke pomoću kojih se može napraviti zaključavanje i preusmjeravanje aff. linkova. Pročitao sam na par mjesta da to i nije najbolje rješenje za SEO i google, pa sam malo u nedoumici.

Kako vi koji ste iskusniji koristite aff. linkove od amazona sa svojim stranicama.?

Ja bi napravio sajt koji bi bio više kao neki web shop gdje bi postavio proizvode sa amazona. Uz to još bi tu bio i blog na istoj domeni sa sadržajem i svime što već ide uz to.

Sada nisam siguran kako će se to odraziti na cijeli SEO.

Back
Na vrh