• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alibaba Affiliate problem

terminator

Član
Tu od
14 Ožu 2015
Pozdrav svima,
Registrovao sam se sinoć na Alibaba affiliate program i nije bilo nikakvih problema, međutim danas kada sam se logovao na Alibaba acc, izašla mi je ova stranica da popunim neke podatke
f9b406dd348d4dbfbc6081780000e07c.png

Problem je sljedeći:
Kada kliknem dugme "Create my account" na dnu stranice ne desi se ništa, dakle ne mogu nastaviti dalje sa Alibab-om zbog ovog banalnog problema pa bih vas molio ako neko zna kako bih mogao ovo završiti da pomogne.
338cecb1fa6d4706812f09b6b98a2ec1.png

Pojavi mi se ovo u desnom ćošku nakon klika na "Create my account" button, nakon što kliknem load unsafe script, refrešuje se stranica i onda nakon klika na dugme pojavi se sljedeće
49fac10fccf44b8b8a4de47836c43219.png

Probao sam:
-drugi browser
-drugi laptop
-mobitel

Back
Na vrh