• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay Verifikacija Preko Internet Kartice?!

Pff,imam jedno pitanje koje me jako muci...

Imam AP nalog, nije verifikovan, pokusao sam preko mobilnog i ta opcija mi je blokirana. Mada nema veze.

Uzeo sam internet visa Debit card, e sada za nju su mi rekli da pre nje ne mogu da se dizu pare vec samo isplacuju.

Znaci samo za kupovinu sluzi,ali sam uz nju dobio devizni neki racun za koji su mi rekli da preko njega mogu da dizem pare.

E sada ako ja verifikujem moj nalog na Visa Debitnu karticu da li to znaci da necu moci pare da dizem tim putem vec cu morati da cekam cekove? Ili je ipak ta kartica Visa Debit povezana sa deviznim racunom pa kada neko placa pare idu tamo? :/

Hvala vam drugari...

E imam pitanje jedno,povukao sam sa alertpay-a nekih 40 $ na karticu(cisto da vidim da li sve funkcionise)i sve je proslo ok bez ikakvih problema,i sad 22. hteo povuci jos nekih 80$ na karticu ali sve do sad mi pise pending dok je 1. isplata bila sutra dan completed.Da napomenem da je account unverified.

poloki kaže:
srboljub1989 kaže:
Kako sam ja razumio oni trebaju da ti prebace na karticu 1-2 $, a ti njema treba da kazes broj te transakcije ili vec sta.
Ovde pise da nisu u mogucnosti da ti prebace taj iznos na racun, iako je kartica verifikovana.

A ja bih ti tekst rado preveo, ali ni ja nisam sa engleskim 100 % dobar.

Ne, kartica nije verifikovana, nego je samo povezana sa nalogom. Nisu mogli da mi skinu pare za verifikaciju jer nije bila aktivna kartica.

Ovo sam okačio više da drugi znaju da sečakaju par dana od dobijanja kartice. Meni samo prevod treba i rešiću problem.

Pa brate,jbg,imas li google translat. Pa prevedi ga,jbt

Pozdrav :
Nov sam pa bih pitao nesto :
sem toga sto se na chek cheka 15 dana po chemu je bolji AlertPay kad ima toliko komplikacija sa njima pa jos i tolika provizija ....
pa jos i blokiraju sve na 30 dana bez objasnjenja ....
ispadne da je chek brzi i sigurniji ...
moliom vas da mi neko objasni ako sam u krivu u chemu samu krivu ...

Hvala ...

:) Molim Vas, ako moze pomoc
Sta je to alert pay email, jeli to gmail email sa kojim se logujem na alert pay ili ima mozda nesto sto dobijes od nekih brojeva ili username neki drugi alert pay email? Imam samo registrovan nalog ne i verifikovan, i sta se daje da ti neko uplati novac na alert pay, jeli to mozda neki email za koji me pitaju?
Stanje na alert pay racunu je 0, a cekirala sam za verifikaciju te kartice kad sam se i registrovala, ali jos uvek nisam zvala za brojeve i rezervisan novac.
I ne razumem bas registrovala sam se sa Banca Intesa Internet karticom, na alert pay stoji i opcija dodati racun, sta to znaci koji racun trebam dodati onaj tip 310 ili 302, i za koji racun trebam traziti (swift), i ostale podatke od banke za taj alert pay formular, nisam bas sigurna da li to uopste treba da bi se podigao novac sa alert pay? Nemam pojma nista od bankarskih poslova.

Alerpay mail ti je mail kojim si prijavljena na AP,znaci kad ti neko bude trazio AP podatke ti mu samo das svoj mail s kojim si registrovana kod AP.
Ovo ostalo si dosta zrkano pitala,verifikacija ti ide preko random iznosa koji AP skini sa tvog racuna,normalno prethodno ukucas brojeve sa tvoje kartice u odredjene rubrike na AP obrascu.
Ovi kodovi su vec objasnjeni,samo odes u banku i trazis od sluzbenika da ti da IBAN SWIFT i ostale zajebacnije.

Dobro hvala ti za email. Stvarno sam bila zbunjena šta mi to traže, nisam znala kako da mi uplate novac na alert pay, pa sam zato mislila ako nemam novca kod njih da mi možda ne verifikuju nalog, pa nisam tražila od banke, brojeve i rezervisan novac. Sem što neznam jedan je račun povezan sa karticom, na koji ja uplaćujem novac za tu internet karticu, i mislim da je to 310, pomešala sam ih, a dali su mi i 302, valjda je moguce kako sam shvatila radi sigurnosti li sta vec da se prebaci novac sa jednog na drugog racuna i da se podigne novac, jedino sad ne razumem koji racun da stavim na alert pay.

Procitao sam sve u vezi verifikovanja payza sa internet karticom ..... Samo me neko od vas zbunjuje xD .. Internet kartica sluzi da upalcujes i dizes pare sa interneta ??? .. Zar nije tako .. ja bi sa payza dizao pare .... Danas sam podneo da se izvadi za 2 nedelje ce biti gotovo .... Samo da mi se brzo verifikuje .. Koliko treba dana da mi se kartica aktivira ??? 24h ??

ljubomir993 kaže:
Procitao sam sve u vezi verifikovanja payza sa internet karticom ..... Samo me neko od vas zbunjuje xD .. Internet kartica sluzi da upalcujes i dizes pare sa interneta ??? .. Zar nije tako .. ja bi sa payza dizao pare .... Danas sam podneo da se izvadi za 2 nedelje ce biti gotovo .... Samo da mi se brzo verifikuje .. Koliko treba dana da mi se kartica aktivira ??? 24h ??

Preporucujem ti da se dobro informises oko te kartice..ja koliko znam Alertpay (payza) ne podrzava povlacenje sa online accounta na karticu,
vec vise od godinu dana. Vidim da Payza ima trenutno neku promociju, ali to se odnosi na "podizanje" para sa kartice na Online nalog.
To nije ono sto tebi treba. Mozda se i varam jer nisam aktivan u ovoj tematici preko godinu dana, ali ipak se bolje informisi.

Hvala prijatelju, raspitao sam se ipak sam izvadio VISA Electron karticu sa tom karticom moze da se verifikuje, ali ne moze da se podigne nvoac :/ ... Pa cu videti, poslao sam im licnu kartu,racun za telefon valjda ce mi verifikovati, inace imam jos pre otvoren devizni racun uneo sam pdoatke za bank wire ali samo da mi odobre verifikovanje :) .. Hvala jos jednom !!!

Nisam citao sve da li si dobio odgovor na ono prvo, ono sto ti ja mogu reci iz svog iskustva jer kada verifikujes karticu kada ti skine ta 2 dolara ili koliko vec, odes u banku ili ako imas online pristup transakcijama opis transakcije ce ti biti primer

AP-4444
ili za paypall bude
PP-1231 ili nzm koliko brojeva...to nema veze sa sumom koju ti oduzima...i kada to potvrdis vrate ti tu sumu sto je skinulo...

jel moze payza da se verifikuje viza karticom banka postanska stedionica iz Srbije?

Verifikovao sam nalog slanjem slika LK i telefonskog racuna e sad me zanima da li mogu na moju Neteller master card da prebacim novac?

Moram se verifikovati na Payzi al' preko kredite kartice mogucnost gore navedena da ti oni skinu 1-2$ sumu je nedostupna jedina opcija je da potpisem neku formu i skeniram im prednju i zadnju stranu kartice-KOLIKO JE TO SIGURNO?

nexon kaže:
Moram se verifikovati na Payzi al' preko kredite kartice mogucnost gore navedena da ti oni skinu 1-2$ sumu je nedostupna jedina opcija je da potpisem neku formu i skeniram im prednju i zadnju stranu kartice-KOLIKO JE TO SIGURNO?

Upravo je danas takva situacija i kod mene.
Takodje pokusavam da verifikujem svoj racun,ali samo na ovaj nacin koji je ponudjen.
A vidim da odgovor na to pitanje niko nije dao godinu dana :)

Back
Na vrh