• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay Verifikacija Preko Internet Kartice?!

poloki kaže:
To sam i uradio jutros. Samo što su mi rekli da treba da čekam 15 dana. Otvorio sam dva devizna računa, jedan da uplaćujem, a drugi da primam pare. Nije mi logično, ali nisam hteo da zapitkujem previše.

Jedan račun ti je povezan sa visa internet karticom i na njega stavljaš pare kada hoćeš da plaćaš sa visa internet karticom,a ovaj drugi račun ti je devizni račun

Kada isplaćujem pare sa AP, dižem ih na Visa karticu. Visa mi je povezana samo sa računom na koji ja uplaćujem pare, a ne sa ovim na koji meni uplaćuju. Kako će AP da mi uplati pare na ovaj drugi? Nešto nisam najbolje ukapirao.

adsenseamater kaže:
Uplaćaju ti na račun sa kojim ti je povezana kartica...

Radnica u banci mi je rekla da moram da imam 2 računa. Jedan je povezan sa karticom i na njega ja uplaćujem pare, a na drugi samo primam. Kako primam na ovaj koji nije povezan? Ako i njega povežem, onda nije ni bilo potrebe da otvaram dva računa, jer je praktično to ista stvar.

Misterija rešena.

Samo jedan račun je povezan sa karticom i na njega uplaćujem i primam uplate, ali ne mogu da podignem pare. Pare mogu da podignem samo ako ih prebacim na ovaj drugi devizni račun. Zašto su tako zakomplikovali, ne znam. Ne bi me čudilo da uzimaju proviziju za prebacivanje sa jednog računa na drugi.

Ljudi treba mi mala pomoc ,pokušao sam da verifikujem nalog preko kartice ,i ukucao sam cifru koja mi je skinuta sa kartice ,medjutim prikazivalo mi je neku grešku ,ja pokupao još dva puta da ukucam ,prvo mi se zablokirao nalog ,a sada kada hocu da verifikujem nalog da ukucam iznos koji je skinut sa računa vraća me sve iz početka ne mogu da ukucam cifru koliko je skinuto sa kartice ,slao sam im mail preko supporta sa screenshotom izveštaja iz banke da mi verifikuju nalog,medjutim oni mi odgovaraju da će za 2-3 dana na moju karticu stići validacioni code i da ukucam validacioni code kako bi verifikovao nalog ,a problem je što ja nemam više gde da ukucam taj validacioni code,nego moram sve iz početka ,nude mogućnost verifikacije preko kartice ,a ta mogućnost im ne radi

ne upisuješ iznos koji su ti skinuli već kod koji se nalazi u opsi transkacije...

zilla kaže:
ne upisuješ iznos koji su ti skinuli već kod koji se nalazi u opsi transkacije...

Druže nemam opciju da upišem code ,imam opciju samo da upišem koliko je para skinuto sa kartice ,gde pise enter code tu stoji da ukucam koliko je para skinuto sa kartice.Nemam drugu mogućnost

ja juče verifikovao karticu i nakon upisanog koda završio verifikaciju za sekundu...

zilla kaže:
ja juče verifikovao karticu i nakon upisanog koda završio verifikaciju za sekundu...

Problem je sada što i da mi pošalju taj code ja nemam gde da ga upišem ,jer me je vratio na početak ,nemam onu opciju da dovršim registraciju ukucajuci code ,nego moram sve iz početka ,ali kod mene je sigurno nema coda jer u polje gde pise enter code stoji E(euro) 1,
Sada sam trebao da ukucam zadbha dva broja koja su mi skinuli,ne znam da li da pokušam da verifikujem nalog ponovo ,ali onaj iznos koji su mi skinuli neće mi najverovatnije biti vraćen.Koju ti karticu imas?

Konačno posle tri dana alert pay me je obavestio da je manuelno verifikovao nalog , imam jedno pitanje ako zna neko odgovor,kada udjem na alert pay ovo mi piše
Do you want to accept credit card payment through your website (i.e.: "Buy Now" and "Subscribe Now" buttons, checkout and email invoices)? ,i imam opciju yes i no ,šta treba da kliknem od ove dve opcije,ili da ostavilm tako da stoji

Gdigoldteam kaže:
Konačno posle tri dana alert pay me je obavestio da je manuelno verifikovao nalog , imam jedno pitanje ako zna neko odgovor,kada udjem na alert pay ovo mi piše
Do you want to accept credit card payment through your website (i.e.: "Buy Now" and "Subscribe Now" buttons, checkout and email invoices)? ,i imam opciju yes i no ,šta treba da kliknem od ove dve opcije,ili da ostavilm tako da stoji

Ako ćeš prodavati proizvode na svom sajtu klikni yes,a ako nećeš klikni no...

Savet za sve koji su tek uzeli internet karticu: sačekajte nekoliko dana pre povezivanja i verifikacije na AP.

Radnik u banci mi je rekao da je kartica aktivna, a to je i pisalo kada sam proverio stanje na računu preko interneta. Povezao sam karticu i pisalo mi je ovo:
11uxqfd.jpg

Engleski mi nije sjajan i mnogo bi mi značilo ako bi neko hteo da mi prevede sledeći tekst koji bih im poslao.

Poštovani,
Imam problem sa verifikacijom kreditne kartice. Karticu sam dodao i pokušao verifikaciju prvog dana kada sam je uzeo iz banke. Tada nije bila aktivna i dobio sam obaveštenje koje sam okačio uz ovaj email. Kartica je sada aktivna i želim da verifikujem svoj nalog.

Hvala

Kako sam ja razumio oni trebaju da ti prebace na karticu 1-2 $, a ti njema treba da kazes broj te transakcije ili vec sta.
Ovde pise da nisu u mogucnosti da ti prebace taj iznos na racun, iako je kartica verifikovana.

A ja bih ti tekst rado preveo, ali ni ja nisam sa engleskim 100 % dobar.

srboljub1989 kaže:
Kako sam ja razumio oni trebaju da ti prebace na karticu 1-2 $, a ti njema treba da kazes broj te transakcije ili vec sta.
Ovde pise da nisu u mogucnosti da ti prebace taj iznos na racun, iako je kartica verifikovana.

A ja bih ti tekst rado preveo, ali ni ja nisam sa engleskim 100 % dobar.

Ne, kartica nije verifikovana, nego je samo povezana sa nalogom. Nisu mogli da mi skinu pare za verifikaciju jer nije bila aktivna kartica.

Ovo sam okačio više da drugi znaju da sečakaju par dana od dobijanja kartice. Meni samo prevod treba i rešiću problem.

adsenseamater kaže:
Sa debitnom karticom iz BiH neće ići online plaćanje i primanje novca.(Dok je stvar sa HR i SRB drugčija)

Takođe možeš da povučeš novac na kreditnu karticu ( Visa Classic) uz proviziju od 5$ + provizija konverzije USD u BAM.(U Banci kažu da nemože , ali može :) )

Cek sad, da li ovo znaci da ja necu moci primati pare sa AP na Visa Electron/Virtuon (koju sam otvorio u Reifeisen) ako sam iz BIH ?

Ako je odgovor da onda je najbolje da primam pare preko Wire Transfera ? Sta mi preporucujete vi BIH money makeri ? Ovu Visa Classic metodu ? Da li je provizija za Wire Transfer uvijek 15$ ili se mijenja ?

Unaprijed Hvala

poloki kaže:
Savet za sve koji su tek uzeli internet karticu: sačekajte nekoliko dana pre povezivanja i verifikacije na AP.

Radnik u banci mi je rekao da je kartica aktivna, a to je i pisalo kada sam proverio stanje na računu preko interneta. Povezao sam karticu i pisalo mi je ovo:
11uxqfd.jpg

Engleski mi nije sjajan i mnogo bi mi značilo ako bi neko hteo da mi prevede sledeći tekst koji bih im poslao.

Poštovani,
Imam problem sa verifikacijom kreditne kartice. Karticu sam dodao i pokušao verifikaciju prvog dana kada sam je uzeo iz banke. Tada nije bila aktivna i dobio sam obaveštenje koje sam okačio uz ovaj email. Kartica je sada aktivna i želim da verifikujem svoj nalog.

Hvala

"Kreditna kartica xxxx-5591 je uspešno dodata na tvoj AP nalog. Bilo kako bilo ne mogu da ti naplate sumu između 1 i 2$ zato što ti je kartica bila neaktivna. Mole te da kontaktiraš njihovu podršku za dalje informacije.
I još: kada ti kartica bude važeća moći ćeš da je koristiš i tt."

E sad...imao sam sličan problem...ili im piši ili ih nazovi preko Gmaila ( besplatno je )...
Kada uradiš ponovo verifikaciju zovi banku da proveriš koja je suma u pitanju...

Nisi lepo pročitao. Hteo sam da mi neko prevede onaj tekst ispod na engleski, a ne ovo što sam okačio. Hvala ti u svakom slučaju.

Pisao sam im i odgovorili su mi posle 3 dana da treba da izbrišem tu karticu i dodam je ponovo. Uradio sam to i rešio problem.

Imam Visa Intesa Internet platnu karticu i dva devizna racuna, a nedavno sam dobio Visa Electron.
Do sada sam podizao novac putem SWIFT metode direktno na racun.

Interesuje me koju karticu da dodam na AP? Koliko znam Internet platna kartica je vezana samo za racun za placanje na Internetu

Back
Na vrh