• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense klikovi opadaju

citajuci

Član
Tu od
9 Sij 2016
Pozdrav
Da li je normlano da iz cista mira klikovi na broj prikaza za adsense opadnu na 0,3 % na primer ranije je to bilo za 1000 prikaza negde oko 0.9-2 % max zadnjih mesec dana to se je smanjilo na 0,3 do 0,5 % takodje se smanjila i zarada probao sam svasta dodavanje vise rekla impresije su tu ali klikovi su se smanjili na sajtu skoro nista nije menjano ? da li se ovo desava kod svih ili samo meni ?

Pa nisi ti menjao ali Google. On moze da menja pravila, moze da ti daje manje zanimljive oglase odmah ljudi manje klikaju. Cesto jedan oglas moze da izvuce prosek ili vise oglasa jednog oglasivaca (samo njih da nema ode dole %).

To se dešavalo i meni, tek od skora sam počeo da dobijam opet jake reklame, koje koštaju po kliku od 0,3 do 2 evra, kada sam poboljšao saobraćaj i povećao posećenost iz Amerike, Nemačke, Australije, Engleske... U međuvremenu, par meseci mi je najjači klik bio 0,04 evra. Čak mi je AdNow bio jači u ceni klikova od Google-a jedno vreme.

Back
Na vrh