Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
liquid kaže:barem po mom iskustvu, neko nepisano pravilo je da, kada članak lijepo prođe kod ljudi, na 50 € boosta reach bude 500.000, bude 50.000 akcija (to je po meni najbitnije) a na tih 50.000 posjeta ka sajtu imam 50€ na adsense i 50-55$ na adnow ... naravno nekad bude manje akcija a zarada veća, a na kraju mi je bitno da sam uduplao uloženo XD početkom oktobra nije bilo tako jer je adsense bio slab i adnow je malo kržljao (sa adnow sa počeo devetog oktobra) ali prvih 15 dana novembra je bilo odlično, adsense se vratio na stanje od prva tri mjeseca ove godine (na 1000 posjeta 1€ zarade) a i adnow se popravio tako da sam složio jedno lijepih 10 dana u novembru ... jedino što sam pretjerao sa glupostima pa su mi blokirali advertising na facebook nalogu ... prvog novembra mi je bila tačno godina dana mog internet zarađivanja pa sam se sada fokusirao na neke nove stvari, ali stare metode i dalje ostaju aktuelne
što se tiče publike za koju puštam boost, od 16 do 65+ godina, bih, srbija i crna gora ... moje iskustvo sa hrvatima je da ne ulaze na gluposti kao bosanci i srbijanci XD
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke