• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow oglasi

Meni već četiri sedmice isplaćuju bez problema...

dD5Aids.png

Pozdrav svima, danas naletih na AdNow, pa kontam da probam da stavim uz Adsense , ne kosta nista. Valjda :D

Registrirao sam se i idem dodam sajt, prilikom upisa podataka izbaci mi ovo:
The owner status has not been confirmed. Please make sure you have chosen one of the ways of confirmation and followed the instructions.

I jos me zanima ako dnevno imam oko 20 000 jedinstvenih posjeta koliko bih mogao uzet love od njih?

Moraš dokazati da si vlasnik sajta, tako što odabereš verifikaciju ili fajl ili html. Skineš fajl u komp, digneš ga u root folder na serveru i to je to.

Sve zavisi. Pogledaj malo i na ovoj temi koliko su ljudi zarađivali pa ćeš videti šta otprilike može da očekuješ. Ali cenim za možeš bar 10 do 15 dolara dnevno na 20.000 poseta.

ja sam ovaj mjesec radio ovako: boostam 50 e na fejsbuk stranici ... zaradim na adnow 50-55$ i na adsense 50€ ... tako da sa adnow vratim ono što sa uložio a sa adsense zarađujem ... i išlo je dok mi fejsbuk nije blokirao nalog za oglašavanje ... sad pravim drugi XD jedina caka je - dobar sadržaj koji će dobro proći preko boosta

vjeruješ da pojma nemam, eto ti mi objasni ovo ako možeš:

m6SDQ1a.png

pretpostavljam da su adnow reklame pravile problem jer mi je bila otkačena opcija onog sadržaja za odrasle tako da su mi penisi skakali u gifovima na adnow reklamama a imao sam i dosta sumnjivih provokativnih članaka i slika tako da je i to možda .... a bilo je i dosta članaka sa rečenicu-dvije i odmah youtube snimak ... isto tako dosta prežvakanih tekstova, neoriginalan sadržaj, siromašan sadržaj (tako su oni opisali), sve to moraš uzeti u obzir, nisam ništa ekstremno radio protiv pravila ali ono što slijedi je da moram rasčistiti sajt od tih budalaština i ubacivati pametnije članke, kompletnije, punije XD

pošto sam sad okupiran drugim stvarima (adult stranice i streaming sadržaj :D) malo pauziram, ali svakako imam u planu napraviti facebook nalog pa ga fino razraditi, dodati par prijatelja da ovi iz fejsbuka vide da nije profil lažan, uzeti onu gift karticu u komercijalnoj koju kupiš na šalteru odmah ... nju ću koristiti na tom novom profilu za boostanje, napraviću novu fejsbuk stranicu i novu domenu registrovati za svaki slučaj, da ne skontaju opet pa da me blokiraju XD i opet krenuti isto ... boost 50 e, zarada 100e, profit 50 e ... i sve tako pa dokle bude išlo :D

Pa koliko si dnevno imao poseta i koliko si dnevno zaradjivao na taj fazon?

barem po mom iskustvu, neko nepisano pravilo je da, kada članak lijepo prođe kod ljudi, na 50 € boosta reach bude 500.000, bude 50.000 akcija (to je po meni najbitnije) a na tih 50.000 posjeta ka sajtu imam 50€ na adsense i 50-55$ na adnow ... naravno nekad bude manje akcija a zarada veća, a na kraju mi je bitno da sam uduplao uloženo XD početkom oktobra nije bilo tako jer je adsense bio slab i adnow je malo kržljao (sa adnow sa počeo devetog oktobra) ali prvih 15 dana novembra je bilo odlično, adsense se vratio na stanje od prva tri mjeseca ove godine (na 1000 posjeta 1€ zarade) a i adnow se popravio tako da sam složio jedno lijepih 10 dana u novembru ... jedino što sam pretjerao sa glupostima pa su mi blokirali advertising na facebook nalogu ... prvog novembra mi je bila tačno godina dana mog internet zarađivanja pa sam se sada fokusirao na neke nove stvari, ali stare metode i dalje ostaju aktuelne :D

što se tiče publike za koju puštam boost, od 16 do 65+ godina, bih, srbija i crna gora ... moje iskustvo sa hrvatima je da ne ulaze na gluposti kao bosanci i srbijanci XD

gdje se mogu prijaviti za adnow, koji su uslovi za prijavu, da li moze da se kombinuje sa adsensom ?

Prelistaj temu, pa ćeš saznati sve. Na njihovom sajtu možeš da se prijaviš.

liquid kaže:
barem po mom iskustvu, neko nepisano pravilo je da, kada članak lijepo prođe kod ljudi, na 50 € boosta reach bude 500.000, bude 50.000 akcija (to je po meni najbitnije) a na tih 50.000 posjeta ka sajtu imam 50€ na adsense i 50-55$ na adnow ... naravno nekad bude manje akcija a zarada veća, a na kraju mi je bitno da sam uduplao uloženo XD početkom oktobra nije bilo tako jer je adsense bio slab i adnow je malo kržljao (sa adnow sa počeo devetog oktobra) ali prvih 15 dana novembra je bilo odlično, adsense se vratio na stanje od prva tri mjeseca ove godine (na 1000 posjeta 1€ zarade) a i adnow se popravio tako da sam složio jedno lijepih 10 dana u novembru ... jedino što sam pretjerao sa glupostima pa su mi blokirali advertising na facebook nalogu ... prvog novembra mi je bila tačno godina dana mog internet zarađivanja pa sam se sada fokusirao na neke nove stvari, ali stare metode i dalje ostaju aktuelne :D

što se tiče publike za koju puštam boost, od 16 do 65+ godina, bih, srbija i crna gora ... moje iskustvo sa hrvatima je da ne ulaze na gluposti kao bosanci i srbijanci XD

To je zarada po pregledima ili po klikovima na adsense ili adnow.Jer ti si reklamirao sajt i onda da li su se racunali pregledi ili klikovi kod zarade od 100e.Ranije je bilo da adsense racuna preglede tek ako sajt/stranica ima dnevno 10.000 pregleda sad nemam adsense na sajtu pa ne znam kako sada ide.

Ma kod mene se računa po klikovima. Ali ako 5 dana zaredom imam 20 hiljada posjeta imacu svih 5 dana priblizan broj klikova jer ne mijenjam nista na sajtu. Ja često ne spominjem klikove jer ih ni ne gledam, ali sam od njih zarađujem XD

Isti broj poseta ne znači automatski i približno isti broj klikova. Nije mi jasno odakle ti ta ideja uopšte.

Eto ne znam, možda iz mog iskustva. Zadnjih 20 dana mi je na 20 hiljada dnevno zarada 20 €, na 50 hiljada dnevno zarada 50€. Zarađujem od klikova, ali me njihov broj ne interesuje. Kako je kod drugih ne znam, kod mene je tako.

Kod mene broj poseta uopšte nema veze sa brojem klikova. Nekada bude bum sa FB-a i klikovi mizerni, a nekada mi je mizerna poseta, a klikovi bum.

Da, to kod mene zavisi od članaka. Zato i postavljam jedan te isti tip članaka.

Ni kod mene apsolutno nikakve veze nema broj posjeta sa broj klikova, eh da je tako, ja bih bio presretan... :D

Back
Na vrh