• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adbuka

Sasa Jovanovic, poznat u svetu zbog prevara, igra se IT strucnjaka a veze nema ni sta su distribuirane mreze a kamoli serveri ili sta vec... Covek ima ozbiljnu dijagnozu i mozda ga neko iz Srbije gura na trziste da ispadne budala - nesto kao zrtveno jagnje, medjutim za to se koriste dobri ljudi, sto on zasigurno nije ....
Protiv njega je podneto vise krivicnih prijava za krivicno delo teske prevare, a on se na sve to brani nekim iluzijama da njega neko hoce da hakuje i da je mnogo bitan, gde opet povlaci nesmotrene i forenzicki neispitane prijave - aka insinuacije (rekla/kazala)... I citam ovde po forumu i ne verujem kako se brani sa nebuloznim argumentima... Preti nekim prijavama protiv blacenja a samo se blacenje vidi u njegovim neprofesionalnim komentarima... Taj covek je opasan prevarant ali iz prve ruke znam da je zec i to jako plasljiv zec iza koga stoje sitni drzavni sluzbenici... Polako samo, ne nervirajte se zbog njega, nego moj savet vam je svima koji saradjujete sa njim da prestanete jer cete biti prevareni pre ili kasnije... Njega ceka uskoro zatvor pa ne zna vise gde bije, a ta prica oko poreza da neko izbegava da plati porez itd, to su neosnovane gluposti, lik nema ni pravni tim niti ima pojma sta je pravo i ustav... Tvrdi da je bio u 63 padobranskoj ali ga se niko iz te generacije ne seca pa na to odgovara da je bio "NA SPECIJALAN"... Ovde se ne igram insinuacijama, pricamo o prevarantu 21 veka... Dijagnozu koju poseduje se zove "mala pisa" te stoga pravi tolko puno buke, bas kao pavijani, oni najglasniji majmuni, ali kad je vec toliko uporan oko poreza, postoji biznis deo njegove firme gde on licno taji vise od 80% poreza te ne uzrujavajte se previse oko toga jer izacice sve crno na belo pre ili kasnije :)
Usput, Sasa glumi da ga cuva FBI kao sto su Hitlera cuvale neke nevidljive ultra mega slojevite SS jedinice koje samo dolaze u slucaju kapitulacije ili sta god, naravno zavrsio je manipulisuci i najblize saradnike da odu sa njim u smrt... Za Sasu i u policiji Srbije dobro znaju da je prevarant, ali posto je ovo zemlja potpunog bezvlasca, onda je i to potpuno irelevantno...

Kad smo kod svega toga, ako nije neka tajna ko si sad pa ti. Ovde u prvom postu hejtuješ i flejmuješ, a stiče se utisak da se kriješ iza nadimka.

Ne krijem se i ne flejmujem, samo govorim istinu, ako te zanima vise detalja poslacu ti u pm... A na ovaj forum sam se registrovao upravo zbog doticnog gospodina ... jos jedan glas koj ne ide u korist istom .... Ako zelis, obrisi moje postove, ionako ovde u Srbiji svi dobro znaju ko je Sasa :)

Samo da javim da moja prijateljica, spominjana u ovoj temi o Adbuki: https://internetzarada.org/adbuka-zabranjeno-za-hrvate-t-10781.html do dana današnjeg od Adbuke nije dobila niti centa, a zaradila je lijepu svotu. Domenu i stranicu o adbuka prevari nisam napravio cisto iz razloga jer mi se ne da sa njima gubiti vrijeme niti trositi svoj novac za domenu i hosting na nesto tako bezvrijedno kao sto su oni. Propast ce oni brzo i bez moje web stranice...

Back
Na vrh