novii kaže:
Baš su ozbiljni, kad im radnici dođu na forum i kao prvi post na forumu napišu mali oglas. Mislim za male oglase ima deo foruma, ali treba imati napisanih 30 poruka da bi se tamo postavio ogllas, ovako je lakše, po sistemu ako prođe, prođe.
Nisam ja negativan, nego jednostavno je da su svi koji poštuju pravili foruma o postavljanju oglasa ovako ispadaju naivčine, jer ovo je dokaz da se može i zaobići pravilo o obavezi pisanja određenog broja poruka pre postavljanja oglasa na forumu.
OK Novii ... ajmo da pocnem ponovo... ja sam novi ovdje pa ne želim vec praviti probleme.
Malo o Ad-Center za one koji ne znaju: Ovo je firma koji ja radim vec godinu dana. Firma postoji vec 6 godina i sad smo najbolji CPA affiliate program za Film, TV emisije i knjige.
Mozemo reci da smo najbolji zato radimo sa najveci websites kao putlocker i solarmovie.
Kako smo mogli preživjeti 6 godina kad ima puno Affiliate programi koji se zatvaraju poslje manje od godinu dana? Zato sto imamo dobar proizvod i dobre oglase , i mi uvijek platimo.
Platimo Net 15 (svaki 15 dana)
Mi radimo iz Montreal Kanada. Ja sam jedini Hrvat u firmi...I mislio sam da bi bilo dobro da vama pokazem kako mozete dobro zaraditi sa nama.
Nas program: Mi imamo service slicno kao Netflix za filmove i Amazon za knjige...Oni se zovu BigRebel i Playster. (bigrebel.com) (playster.com)
Nase oglasi su jako jednostavne, (download) i (watch now) banners...Svaki put kad user click na banner I završi sign up, mi vama platimo između 12$ i 36$ USD ovisno o zemlji od usera.
Vrlo jednostavno. Vama nista ne košta, mi kupujemo vas traffic.
I to je to ... Radim od ponedjeljka do petka , 8 do 5 (Eastern Time Zone)
Ako imate vise pitanje mozete se javiti ovdje ili na Skype. Oprosti hrvastki mi nije prvi jezik ali dobro ga razumjiem
. Roditelji su iz Zadra ali ja sam roden u Montrealu.
PS. Za svi onih koji su me add na Skype, javi cu vam u Ponedjelak.
Hvala .
Ivan