• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

20 PR 9 linkova

Opala znaci da je manja potraznja, prodaja itd. ;) Mogu da se nadju i linkovi sa pr 5-6-7 koji nemaju nijedan link u komentarima. ;)

Ja licno bih rokno nekog za PR7 ili PR8 travel sajt. Sta bi tu para palo :).

Mislim da nije opala koliko se trziste promjenilo. Ljudi tacnije zele sta hoce.

Prije 2 godine PR 7 jos na srpskom jeziku tech niche je isao kao od sale za 250$ mjesecno sad je oko 300$-400$ godisnje i to ako uspijes naci kupce...

Medjutim takodje prije nisi mogao prodat ciljane niche tek tako, sada pr2 i pr3 micro niche ide prodaja ko od sale.

Profile linkovi su odavno bezvredni bez obzira na PR sajta ,Google ih prepoznaje i filtrira.Jedna forum platforma omogućava da u profile BIO ne samo ubacite originalan članak sa linkovima već ako želite i čitav sajt sa H1 i H2 titleovima pravio sam 1000 i više ovakvih linkova sve povezivao dodavao backlinkove itd i sve bez ikakvog efekta jer Google prepoznaje da su članci na profile stranici ,masa tih domena je bila Pr5 ...6 ne gubite vreme ovo je prošlost!

1kvota1 kaže:
Profile linkovi su odavno bezvredni bez obzira na PR sajta ,Google ih prepoznaje i filtrira.Jedna forum platforma omogućava da u profile BIO ne samo ubacite originalan članak sa linkovima već ako želite i čitav sajt sa H1 i H2 titleovima pravio sam 1000 i više ovakvih linkova sve povezivao dodavao backlinkove itd i sve bez ikakvog efekta jer Google prepoznaje da su članci na profile stranici ,masa tih domena je bila Pr5 ...6 ne gubite vreme ovo je prošlost!

Hvala, ja sam bas hteo jednom kad budem imao vremena da probam tu varijantu sa clankom u profilu na pr5-pr7 sajtovima, ali posto si ti to probao ne sumnjam da je to uzaludna misija. Izgleda da blog komentari jos malo nesto i vrede, ali to cu morati jos da testiram sa nekom povecom listom.

Komentari po blogovima idalje imaju vrlo lepu vrednost ako ih ima dosta, ako su gradjeni postepeno i pametno ciljano. Pored njih, staro dobro linkovanje sa homepage, oneway, idalje ima velikog uticaja na raniranja za domace trziste, provereno na do sada 10 primera i tu mi niko ne moze reci suprotno.
Jer svaki dan slusam price, ovo vise ne funkcionise, ono vise ne funkcionise, pa dajte onda sta je ostalo da funkcionise. Gluposti. Za dosta metoda je smanjena vrednost, ali neke idalje rade posao u dovoljnoj meri + neke inovativnije. Jer jos dugo ce moci da se kvalitetnim linkbuildingom utice na google pozicioniranje, a ne prepustiti to tek tako da se rangira u fazonu da nijedna metoda vise ne radi.

Iz mojeg iskustva mogu reči da takvi linkovi mogu nanjet više štete nego koristi ukoliko je stranica nova.

Ja sam npr stranicu koja je stara mesec dana, za solidno jaku rec "horoskop" dogurao na 5.mesto. A da ne pricam o "mobilni telefoni" 4.mesto, "polovni automobili" 3.mesto i "vremenska prognoza" 3.mesto koji su se tu pozicionirali takodje posle mesec-dva, plafon tri.

A dobro znam na koji nacin su gradjeni linkovi. Svakako treba paziti kad je stranica nova pa graditi neku normalnu kolicinu linkova prvih dana, pa posle postepeno povecavati.

Ja sam se opekao sa prebrzom gradnjom linkova, do 30 dana sam pazio i garadio od 1 do 10 linkova dnevno a onda naglo krenuo dobio PR 4 ali što se ragiranja tiče nikako ne ide.Ako vas u samom startu G. shvati kao spamere nijedna metoda neće biti dobra.
Mnogi su od prvog dana krenuli žestoko i nisu imali nikakav problem ali neki spam mail u Gmailu završi u kanti a neki ne to je samo program.
Poverenje je jako bitno ako ga steknete u startu nećete imati problema.

Meni se čini da su SVI linkovi sa PR0 sajtova? :crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:hysterical:hysterical

Back
Na vrh