• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

20-k .edu blogova za linkove

hiren28

Član
Tu od
28 Lip 2011
Imam nekih 20 .edu autoaprove blogova pa ako neko hoce listu nek mi na pm javi.

hiren28 kaže:
Imam nekih 20 .edu autoaprove blogova pa ako neko hoce listu nek mi na pm javi.

Salji PM :)
Unapred hvala :)
Imam i ja nekih lista ali nikad nije na odmet jos :)

Ma evo zveknuti cu ovdje da ne zatrpam inbox:

Brojevi na kraju linkova oznacavaju PR..
Ako neki link ne radi sam se vratite na glavni site i od tamo nadjite neki blog..
Vecina linkova je dosta naspamana ,ali ima ih sa samo par komentara.
Moze posluziti za PR building ili za nabrijavanje web 2.0 koji ciljaju na glavni site.
Uzivajte...

hiren28 kaže:
Ma evo zveknuti cu ovdje da ne zatrpam inbox:

Brojevi na kraju linkova oznacavaju PR..
Ako neki link ne radi sam se vratite na glavni site i od tamo nadjite neki blog..
Vecina linkova je dosta naspamana ,ali ima ih sa samo par komentara.
Moze posluziti za PR building ili za nabrijavanje web 2.0 koji ciljaju na glavni site.
Uzivajte...

Hvala, ovako kao sto si uradio je dosta korisnije i brze nego da si slao preko PM-a ;)

liska kaže:
kako se postavlja link na ova cuda ?

Skrolas na kraj stranice i videces komentar formu, ostalo valjda znas :)
Inace meni se lista ne svidja, ima dosta ponavljanja (linkovi sa istog sajta, razliciti postovi) i meni nece na neke da ostavlja komentare. Mada se vise i ne moze ocekivati od auto approve komentara...

Nisam rekao da je lista kvalitetna..Po meni je dobra za backlinking backlinkova ili za rankiranje satelite blogova i clanaka...
Kvalitetne liste kostaju kao zlato :)

EDIT : evo malo veci popis, nisam imao vremena da ga pregledam pa ni neznam sto sve ima unutra..Uglavnom navodno je 500k edu linkova

http://www.megaupload.com/?d=FR4GIW1P

Bolje ista nego nista...

link je link... ne moze da skodi (ukoliko ne se pretera)

Back
Na vrh