Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 4 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Online zarada korištenjem SEO metoda
» Ciljana metoda online zarade sa fokusom na SEO
05-02-2012, 09:13 PM
Post: #1
Icon2 Online zarada korištenjem SEO metoda
SEO ili Search Engine Optimization je sve ono što napravite kako biste utjecali na poziciju web stranice u tražilicama. Svi imaju SEO, samo neki imaju loš, neki bolji, a neki odličan SEO. U ovom članku preskočit ću definicije iz jednog očitog razloga, a to je što možete naći stvarno bezbroj članaka o SEO smjernicama. Samo na ovom forumu ima toliko korisnih članaka o SEO optimizaciji i teoriji da možete čitati danima.

Uglavnom, za pojašnjenje pojmova vezanih za SEO optimizaciju, preporučam Google koji vam može 'dati odgovor' na 99,99% vaših pitanja.

U ovom članku ću navesti primjer kako možete zaraditi / zarađivati online i to isključivo korištenjem SEO metoda. Također želim napomenuti kako neću navoditi primjere u kojima trebate ulagati, kupovati, imati 50 web stranica i 850.000 linkova + 5 skupih software-a za istraživanje ključnih riječi i sl.

SEO možete iskoristiti na stvarno puno načina i ovo nije jedina metoda koja koristi SEO za zaradu. Ovo je metoda koja koristi SEO i sve BESPLATNE metode koji su na raspolaganju, što čini ovu metodu idealnu za one koji bi htjeli zaraditi i imaju vremena, ali jednostavno nemaju nimalo novca koji bi uložili u hosting, domenu i sl.

Velika prednost ove metode je što nećete uložiti niti cent, jedini ulog bit će vaše vrijeme.


Što vam nije potrebno za ovu metodu online zarade:
- ne treba vam hosting
- ne treba vam domena
- ne treba vam jedinstveni sadržaj
- ne treba vam oglašavanje (bilo kakvog tipa)
- ne treba vam nikakvo ulaganje

Ukratko, umjesto da kupujemo svoju domenu i pumpamo je sadržajem i linkovima, jednostavno ćemo se poslužiti i 'uzeti' web stranicu sa odličnim Page Rankom, ogromnim brojem linkova, pouzdanu i 'veliku' u očima Google-a i posjetitelja. U ovom članku neću iznositi korak po korak što trebate učiniti, ali ću vam pokušati dati sve glavne smjernice koje će biti dovoljne da ih povežete i uz malo strpljenja i vremena stavite plan na papir i počnete s projektom. Važno je napomenuti da je ova metoda RISK FREE i da nećete riskirati, niti ulaganjem novca, niti ulaganjem bilo čega osim vremena. Usput, vjerujem da ćete puno toga naučiti, pogotovo ako se nikada niste susretali s ovakvim metodama ili ovakvim načinom razmišljanja.

Koliko ćete vremena izgubiti za postavljenje jedne kampanje, ovisi o vašim vještinama. Možda vam za prvu kampanju bude trebalo 6 sati, a za drugu samo pola sata. Pod kampanjom mislim na postavljanje affiliate linka (tipa Clickbank) i dovođenje posjetitelja putem Google-a. Možda nećete biti #1 na Google-u i pogotovo ne preko noći, ali ovom metodom možete postići dobre rezultate na tražilici u samo nekoliko dana bez ikakvih troškova (osim utrošenog vremena). Ako ovu metodu koristite sa još dodatnim metodama link buildinga i ulaganja, postići ćete još bolje rezultate, ali to ovisi potpuno o vama. Mi ćemo se držati načina s početka, a to je da nećemo uložiti niti cent u ovaj projekt (koji btw možete ponoviti 100 ili 1.000 puta sa drugim, novim affiliate programima ili novim ciljanim ključnim riječima).

Ovakve projekte još nazivaju 'Set it and Forget it' jer, doslovce, kada jednom postavite projekt, ne morate se više o njemu brinuti. Idete dalje bez ikakvih dodatnih briga i sl. Sama izrada projekta možda i nije toliko bitna da bi se sve opisivalo korak po korak koliko je sama ideja zanimljiva. Npr. doći ćemo do sekcije kada trebamo napraviti banner kojim ćemo privući posjetitelje da kliknu. Nije bitno u kojem ćete programu napraviti banner. To može biti Photoshop, a može biti i Word. Nećemo gubiti vrijeme na takve stvari.

KORACI:

=> Pronaći ćemo proizvod koji se isplati promovirati
=> Web lokacija koju ćemo koristiti je vrlo popularni scribd.com i slideshare.net koji imaju veliki autoritet kod tražilica
=> Napravit ćemo banner koji ćemo kasnije linkati koristeći affiliate link
=> Naći ćemo ključne riječi (pomoću besplatnog software-a) za koje se možemo rangirati u tražilicama
=> Kreiranje besplatnih linkova

PRONALAŽENJE PROIZVODA KOJEG ĆEMO PROMOVIRATI
Ako već niste, registrirajte se potpuno besplatno na clickbank.com. Registracija je vrlo jednostavna i sastoji se od nekoliko osnovnih informacija koje ćete morati popuniti. Jedna od informacija je i nick name koji će vam služiti kao ID ili vaš jedinstveni dodatak affiliate linku prilikom promocije proizvoda.

Nakon što posjetite clickbank's marketplace, pronaći ćete kategorije i podkategorije mnogih oblasti iz kojih će biti važno izabrati proizvod koji se lako konvertira, odnosno koji se prodaje i koji će vam naposljetku i donijeti zaradu. O Clickbanku neću duljiti jer o istom možete naći bezbroj informacija potpuno besplatno. Izaberite proizvod koji ima visok Gravity.

Primjer:

[Image: clckbank.jpg]

Gravity: Number of distinct affiliates who earned a commission by referring a paying customer to the vendor's products. This is a weighted sum and not an actual total. For each affiliate paid in the last 8 weeks we add an amount between 0.1 and 1.0 to the total. The more recent the last referral, the higher the value added.

Ukoliko vas zanima više o tome što je Gravity, pogledajte tutorijal Understanding Clickbank Gravity.

Također, možete pronaći i fizičke proizvode na Amazon.com te ih promovirati, nebo je granica. Kako pronaći popularan proizvod za Amazon.com saznajte putem Google-a ili YouTube-a ili jednostavno kliknite na Amazon.com Bestsellers.

Ukratko, možete promovirati bilo što ovom metodom, ne morate nužno odabrati proizvod sa Clickbanka ili Amazona.

IZRADA BANNERA ZA PROIZVOD
Ako nemate nekakav cool program za izradu bannera nije bitno, jer bannere ćemo izraditi u Powerpoint-u ili wordu te ubaciti hyperlink sa našim affiliate linkom (obično desna tipka miša -> insert hyperlink).
Oglas bi trebao imati primamljivu sliku i tekst koji jasno i glasno poziva na klik. Hyperlink (vaš affiliate) ubacite i na sliku i na tekst. Bannere radite preko cijele stranice (landscape).
Nakon što ste završili banner u MS Wordu, Powerpointu ili bilo kojem drugom programu (ili kombinacijom) eksportirajte isti u PDF i pobrinite se da banner zadrži sve hyperlinkove koje ste ubacili. Uglavnom, izradite bannere u bilo kojem programu u kojem možete ubaciti hyperlink i isprintati (exportirati) u PDF format jer ćete banner postaviti (uploadati) na scribd.com i slideshare.net

[Image: banners.jpg]

Mislim da ova sekcija ne treba dodatna objašnjenja osim da nam je cilj izraditi bannere koji su upečatljivi, koji privlače i 'tjeraju' posjetitelje na klikanje.

REGISTRACIJA NA FREE SERVISE
Sljedeći koraci podrazumijevaju otvaranje emaila (preporučam novi yahoo email kojeg nećete koristiti) te registraciju na scribd.com i slideshare.net
Prilikom registracije na društvene mreže, bilo bi dobro da popunite sve one sekcije 'o meni', 'godište' itd. Tako će vaš profil izgledati uvjerljivije.

[Image: scribd-slideshare.jpg]

ISTRAŽIVANJE KLJUČNIH RIJEČI POMOĆU FREE SOFTWARE-a
Preporučam da odaberete desetak ključnih riječi tj. varijacija. Koristit ćemo isti banner za sve ključne riječi koje su, naravno, povezane s istom kampanjom, odnosno istim proizvodom koji promoviramo.
Lako ćete dobiti varijacije ključnih riječi ako upišete glavnu ključnu riječ u google keyword tool. Također možete se okušati sa software-om kojeg možete skinuti na keywordoptimizerpro.com i koji je trenutno besplatan te nudi upute za rukovanje i instalaciju. S ovim softwareom možete izvući na tisuće relevantnih ključnih riječi bez problema. Samo istraživanje ključnih riječi može biti jedna cjelina za sebe tako da ukoliko niste previše istraživali na ovom području, možda je sada prilika.

Kopirajte PDF vašeg bannera tako da imate 10 fileova, pronađite 10 ključnih riječi i nazovite PDF fileove po ključnim riječima (pri tome slobodno ostavite razmake između riječi).

[Image: keyword-tool.jpg]

UPLOAD BANNERA / POSTAVLJANJE AFFILIATE LINKOVA
Logirajte se na slideshare.net i na scribd.com i postavite svoje fileove koje ste exportirali u PDF i koji sadrže vaše affiliate linkove koje ste, naravno, testirali i uvjerili se da su ispravni.

U ovoj fazi, banner ste već završili i imate ga u PDF-u. Sada ga samo trebate duplicirati onoliko puta koliko ste izabrali ključnih riječi (rekli smo desetak). Svaki file nazovite po jednoj ključnoj riječi. Na kraju ćete imati desetak istih fileova koji se drugačije zovu.

Ovo radimo iz razloga što će scribd.com i slideshare.net pri uploadu napraviti automatski naslove na temelju imena fileova koje smo nazvali po relevantnim ključnim riječima. Fileove možete uploadati sve odjednom tako da ih jednostavno obilježite prije uploada.

[Image: upload-banners.jpg]

Treba svakako dodati još tagove, izabrati kategoriju i dodati opis u za to predviđeno mjesto.

KREIRANJE BESPLATNIH LINKOVA
Jedini cilj zadnjeg koraka je da pokušamo pozicionirati naše URL-ove (bannere sa affiliate linkovima) na prvu stranicu Google-a. Ukoliko smo odabrali dobre ključne riječi koje nisu turbo konkurentne, to ne bi trebao biti problem, barem ne za sve ključne riječi od desetak koje ste odabrali.

Sada imamo svoje PDF dokumente (tj. bannere) koji se nalaze na pouzdanim domenama, optimizirane title-ove u 10-ak ključnih riječi, zajedno sa tagovima i opisima.

Vrijeme je za dodavanje linkova kako bi naši PDF dokumenti bili indexirani i počeli se prikazivati u Google rezultatima pretrage.

1) Prije svega trebate kopirati URL svih dokumenata i sačuvati ih u notepadu (text dokumentu). Znači, malo copy/paste metode.
2) Posjetite stranicu http://html2rss.com/ i registrirajte se. Nakon što se logirate kliknite na opciju URLs 2 Feed (gore desno). Upišite naslov (ključnu riječ) te copy/paste desetak URL-ova iz notepada koje smo ranije sačuvali. Ti URLovi su linkovi do naših PDF dokumenata koji su već online i koji čekaju da ih netko klikne (slikovito rečeno). Nakon toga kliknite Create RSS Now.

[Image: html2rss.jpg]

Besplatni servis će kreirati RSS URL od svih linkova koje smo ubacili te ćemo dobiti jedan RSS URL koji trebate kopirati i sačuvati. Slobodno kliknite na novonastali RSS URL i uvjerite se da URL-ovi iz RSS-a vode do vaših fileova na scribd.com i slideshare.net

Kada ste došli do ovog koraka, sve što trebate je voditi računa samo o JEDNOM URL-u koji ste dobili pomoću servisa html2rss jer linkanjem na taj URL promičete sve URL-ove s vašim bannerima i affiliate linkovima (jer taj URL dalje linka na sve ostale scribd i slideshare dokumente).

URL koji ste kreirali putem servisa html2rss treba izgledati sličan ovome:
[Image: html-2rss-url.jpg]

3) Sljedeći besplatni servis koji trebate posjetiti je http://pingler.com/ na kojem možete preuzeti firefox plugin koji vam omogućava da pingate stranicu jednostavnim klikom na dugme. Znači, copy/paste naš RSS URL (koji smo kreirali) u browser i kliknite na button koji će se pojaviti u vašem firefoxu. Radnja može potrajati do nekoliko minuta nakon kojih ćete dobiti potvrdu (dialog box) da je pinganje završeno.

[Image: pingler.jpg]

- ne morate se registrirati i otvoriti račun na pingler.com
- ne zaboravite restartati firefox kako bi vam plugin funkcionirao

Ukoliko ne želite instalirati spomenuti firefox plugin, možete i pingati vaš RSS URL sa naslovnice pingler.com, također bez registracije.

4) Sljedeći korak je http://socialmonkee.com/ gdje ćete kreirati besplatan račun. Ovaj servis vam omogućava da dobijete 25 backlinkova dnevno. Također, instalirajte socialmonkee firefox plugin kao što ste instalirali pingler plugin. (postoje video upute na samoj stranici)
Ubacite vaš novokreirani RSS URL i evo vam 25 besplatnih linkova.

[Image: socialmonkee.jpg]

To je u principu kraj. Za jedan projekt (nakon što se uvježbate) trebat će vam oko 20 minuta. Ne moram niti napomenuti da možete postići izvanredne rezultate ako uključite dodatne resurse i link building sa drugih servisa, svojih web stranica, blogova itd..

Ovo je bio primjer kako zaraditi korištenjem SEO metoda bez ikakvih ulaganja i troškova.
Kombinirajuću ovu besplatnu metodu sa dodatnim resursima možete napraviti čuda.


Pozicioniranjem vaših affiliate linkova na #1 stranicu Google-a otvarate veliku mogućnost zarade. Neka vam ovaj post bude smjernica i inspiracija koju možete razraditi koristeći bilo koje affiliate linkove ili linkove koji će vam donijeti promet / posjetitelje. Također, scribd.com i slideshare.net nisu jedini servisi koje možete koristiti za ovakvu vrstu online zarade.

Ova metoda koristi SEO, ali više se bazira na 'iskorištavanju' i pametnom razmišljanju za razliku od kupnje nove domene i 6 mjeseci link buildinga + puno utrošenog vremena, kreiranja sadržaja, plaćanja hostinga i same domene svake godine i sl.

Jednom kada završite projekt kako sam opisao, možete ga zaboraviti ili možete i dalje raditi link building koristeći dodatne resurse, bilo besplatne, bilo plaćene, no to potpuno ovisi o vama. Još jednom napominjem da je ova metoda bila bazirana na SEO taktici, ali bez korištenja ikakvih ulaganja i bez troškova što ju čini idealnom za sve koji si ne mogu priuštiti niti domenu.

To što je ova metoda besplatna nikako ne znači da je lošija od metoda koje traže ulaganje. Ova metoda ima jako puno prednosti te vam može puno brže donijeti zaradu nego ostale metode koje podrazumijevaju kupnju domene i hostinga te održavanje.

Većina koja želi zaraditi online traži nekakav izmišljeni software koji će im za 5 minuta generirati brdo love. Takav software ne postoji, nikada ni nije, niti će ikada postojati. Bez muke nema nauke i što prije to shvatite bit će bolje za vas.

Gdje ima volje ima i načina i ne zaboravite da samo uporni uspiju, dok mnogi trate vrijeme tražeći lakše načine. Internet zarada nikada nije bila tajna, ona postoji i većina to zna, samo većina uvijek traži lakše načine.

Budite u trendu i uvijek otvoreni za nove stvari. Ono što je danas aktualno, već sutra može biti prošlost. Praćenje trendova vam može omogućiti da uvijek koristite funkcionalne metode koje zaista donose rezultate.

Sretno! Smile

Profit Lista Marketing
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
06-02-2012, 06:40 PM
Post: #2
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Da li mozes da nam das jedan primer neke tvoje kampanje cisto da vidimo kako sve to izgleda kad zavrsis jednu kampanju.
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
06-02-2012, 07:47 PM
Post: #3
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
@milan93

Kada završiš kampanju, imaš svoj PDF (dokument) uploadan na Scribd/Slideshare koji ima tvoj affiliate link.
Nisam siguran koji bi primjer htio vidjeti.
U postu iznad sam uzeo pravi primjer (moj prvi, ne tako uspješan).

Jedino još mogu ubaciti affiliate link (kada bi to bilo dozvoljeno), no to ti ništa ne bi pomoglo.
(REFFERAL/AFFILIATE linkovu su strogo zabranjeni u postovima/textovima pa tko stavi refferal link u post ce biti iskljucen s foruma.)

Evo jedan random primjer kako to izgleda (ima ih more).
Budući da ne smijem ubaciti affiliate link, stavit ću screenshot. Mislim da je efekt isti jer u oba slučaja vidiš isto.

[Image: slideshare.jpg]

Umijesto bannera možeš koristiti i tekst / članke u koje možeš ubaciti affiliate link, posebno ako se radi o review-u nekog proizvoda i sl. Najvažniji zadatak je pronaći ključne riječi s kojima se možeš probiti na Google-u i biti među Top #10 ili Top #5. Koristeći Slideshare i Scribd to se može postići za nekoliko dana, što bi bilo nemoguće sa novom domenom.

Sada vjerojatno misliš da to zvuči predobro da bi bilo istinito. S jedne strane DA, ali s druge strane NE. Konkurencija je ogromna i ako budeš ciljao biti prvi na 'Free iPhone5 Giveaway', u ovom trenutku, ne vjerujem da ćeš imati ikakve koristi (prije nekoliko mjeseci, ovaj primjer bi prošao). Ovaj primjer je sada negdje #16 na Google.com, a bio je i dosta bliže svojevremeno.

Uspjeh u biti ovisi o tome koje ključne riječi češ ciljati, odnosno kolika je konkurencija na te ključne riječi => u tom grmu leži zec Smile

Profit Lista Marketing
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): milan93
06-02-2012, 08:14 PM
Post: #4
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Hvala na odgovoru.
Evo samo jos jedno pitanje.
Ovaj deo gde kazes da napravimo 10 istih pdf fajlova koje cemo ubaciti na scribd.
Zar necemo Popiti ban za to?
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
06-02-2012, 08:25 PM
Post: #5
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
@milan93

Vjerojatno ne za 10 fileova, ako i dobiješ ban, nikom ništa.
Što više fileova to je rizik za ban veći. Možeš probati i sa 5 ako želiš. Ako i dobiješ ban, nema neke štete (osim utrošenog vremena).
Ok, vrijeme je novac, ali zato se potrudi da ne dobiješ ban. Otvori više računa / profila sa različitim email adresama i podacima.

Evo par savjeta kako bi izbjegao ban:

- registriraj se sa nekom novom email adresom (npr.yahoo) koji nećeš koristiti (iz praktičnih razloga)
- popuniti sve podatke i sliku profila
- uploadati do 10 fileova (ne više)
- svaki file (PDF) se drugačije zove - po tome scribd/slideshare pravi naslove
- svaki projekt, novi profil

Ljudi svašta trpaju po tom Scribdu i Slideshareu. Ne vjerujem da češ im upasti u radar nakon što uploadaš 10 fileova koji se različito zovu. Ako probaš uploadati 100 fileova u minuti, onda bi moglo biti gusto Smile

Profit Lista Marketing
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): milan93
06-02-2012, 11:31 PM
Post: #6
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Kao prvo, hvala i svaka cast na sjajnom tutorijalu Smile
Teoretski izgleda sve izvedivo, vjerujem da ni u praksi nije mnogo dugacije. U prilog tome govori visok
autoritet same stranice (tj scribd) na koju cemo postavljati dokumente..Kada sam otisao na istu, prikazivalo
mi je par uradaka mojih prijatelja (sa FB), tako da sam uradio malu analizu. Jedan od dokumenata je bio
Seminarski rad mog kolege pod naslovom Teorije o nastanku drzave
Kada odem na google i ukucam tu frazu izbaci mi njegov dokument na 2 mjestu lokalne google pretrage.

Drugim rijecima i ukratko: dokazano.
Tako da je ocigledno, da ce se ova metoda i za micro niche inostranog trzista pokazati kao efikasna.

Sretno!
Waving

Samopouzdanje, motivacija, uspjeh, produktivnost
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
07-02-2012, 12:25 AM
Post: #7
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Ključne riječi iz primjera nisu baš jake, što da kažem nema konkurencije..
Da li bi istu tehniku mogao ponoviti i za jaču ključnu riječ?

Sabe se instantno konkuriraju na blogovima..
Send this user an email Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
07-02-2012, 12:34 AM
Post: #8
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Ako sam dobro shvatio ovde je vise sustina gadjati slabe, manje trazene fraze, koje ce se uz minimalan rad prilicno dobro rangirati.

Po meni jace fraze je glupo raditi na ovaj nacin. Bolje onda napraviti svoj sajt, jer se dobar link building svakako mora odraditi, a moj sajt niko ne moze da ukine kao sto skribd moze da ukloni dokument.

http://igortomic.net
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): anarchox
07-02-2012, 01:01 AM
Post: #9
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(07-02-2012 12:25 AM)revealed Wrote:  Ključne riječi iz primjera nisu baš jake, što da kažem nema konkurencije..
Da li bi istu tehniku mogao ponoviti i za jaču ključnu riječ?

Sabe se instantno konkuriraju na blogovima..


(07-02-2012 12:34 AM)smilika Wrote:  Ako sam dobro shvatio ovde je vise sustina gadjati slabe, manje trazene fraze, koje ce se uz minimalan rad prilicno dobro rangirati.

Po meni jace fraze je glupo raditi na ovaj nacin. Bolje onda napraviti svoj sajt, jer se dobar link building svakako mora odraditi, a moj sajt niko ne moze da ukine kao sto skribd moze da ukloni dokument.

Ne i Da.
Naravno da ovom metodom neces prodavati kopjutere u automobile i sluziti se kljucnim rijecima koje odgovaraju njima.
Cilj i jeste definisati sto uze podrucje i izabrati neki micro niche kao sam to i naveo, gdje je konkurencija = 0

Samopouzdanje, motivacija, uspjeh, produktivnost
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): Igor Tomić
08-02-2012, 10:10 PM
Post: #10
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Sve je to lepo i krasno ali mi jedno nije jasno.

Kako da ubacim link u PDF dokument?
Thinking

Rasadnik sadnice ruža

Web saveti
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
08-02-2012, 10:38 PM
Post: #11
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(08-02-2012 10:10 PM)Drenova Wrote:  Sve je to lepo i krasno ali mi jedno nije jasno.

Kako da ubacim link u PDF dokument?
Thinking

Nadji neki doc to pdf konverter, a izmedjuostalog i ne mora da bude pdf, uploaduj doc file ili slicno...

Samopouzdanje, motivacija, uspjeh, produktivnost
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): Drenova
08-02-2012, 11:15 PM
Post: #12
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(08-02-2012 10:38 PM)anarchox Wrote:  
(08-02-2012 10:10 PM)Drenova Wrote:  Sve je to lepo i krasno ali mi jedno nije jasno.

Kako da ubacim link u PDF dokument?
Thinking

Nadji neki doc to pdf konverter, a izmedjuostalog i ne mora da bude pdf, uploaduj doc file ili slicno...

Našao sam konverter ali neznam kako da podesim da slika sadrži link, tj. da neko može da klikne na nju?

Rasadnik sadnice ruža

Web saveti
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
08-02-2012, 11:19 PM
Post: #13
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(08-02-2012 11:15 PM)Drenova Wrote:  
(08-02-2012 10:38 PM)anarchox Wrote:  Nadji neki doc to pdf konverter, a izmedjuostalog i ne mora da bude pdf, uploaduj doc file ili slicno...

Našao sam konverter ali neznam kako da podesim da slika sadrži link, tj. da neko može da klikne na nju?

Desni klik na sliku i onda ubaci hyperlink.Nije tesko Smile
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
08-02-2012, 11:28 PM
Post: #14
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(08-02-2012 11:19 PM)milan93 Wrote:  
(08-02-2012 11:15 PM)Drenova Wrote:  Našao sam konverter ali neznam kako da podesim da slika sadrži link, tj. da neko može da klikne na nju?

Desni klik na sliku i onda ubaci hyperlink.Nije tesko Smile

To i uradim, ubacim link, ali nije problem u tome.

Kada prebacim dokument u PDF nema linka. Isto važi i za tekst, dok je u Wordu sve je u redu a kad prebacim u PDF nema linka.

Kako da zadržim linkove u PDF dokumentu?

Rasadnik sadnice ruža

Web saveti
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
09-02-2012, 02:20 AM
Post: #15
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Lepo ti kaze anarchox, ubaci doc file Winking

Pretpostavljam da mozes sve da uradis kako zelis sa nekim PDF editorom.

http://igortomic.net
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): Drenova
09-02-2012, 08:47 AM
Post: #16
Smile RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
@Drenova

MS office 2007
=> File/save as/ i biraj PDF

Ne treba ti nikakav konverter. Samo nemoj reći da nemaš Office na računalu Smile

Profit Lista Marketing
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): Drenova
09-02-2012, 11:15 AM
Post: #17
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(09-02-2012 08:47 AM)ProfitLista Wrote:  @Drenova

MS office 2007
=> File/save as/ i biraj PDF

Ne treba ti nikakav konverter. Samo nemoj reći da nemaš Office na računalu Smile

Imam Office 2003 a u njemu ovo ne mogu da uradim...

Rasadnik sadnice ruža

Web saveti
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
09-02-2012, 11:21 AM
Post: #18
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(09-02-2012 11:15 AM)Drenova Wrote:  
(09-02-2012 08:47 AM)ProfitLista Wrote:  @Drenova

MS office 2007
=> File/save as/ i biraj PDF

Ne treba ti nikakav konverter. Samo nemoj reći da nemaš Office na računalu Smile

Imam Office 2003 a u njemu ovo ne mogu da uradim...

Skini program open office.Mnogo dobar program,a i besplatan je.Sa njim neces imati problema.Ja ga koristim i radi perfektno.
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): Drenova
09-02-2012, 02:13 PM
Post: #19
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
Da li ClickBank podrzava BiH? Smile

FileIce - zamjena za upload zaradu
Uploaded.to - Zaradite 7e od svake prodaje
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
09-02-2012, 02:37 PM
Post: #20
RE: Online zarada korištenjem SEO metoda
(09-02-2012 02:13 PM)N!xon Wrote:  Da li ClickBank podrzava BiH? Smile

Ne podrzava Sorry

Game World Blog
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kako napraviti online affiliate proizvod? revealed 2 10,983 28-09-2017 12:25 AM
Last Post: qqlele
Icon2 Online zarada bez korištenja SEO metoda ProfitLista 27 17,716 27-12-2015 02:42 AM
Last Post: Lazar023
  Potrebni partneri za online kazino affiliate program djordje_energy 32 15,556 16-11-2014 03:29 AM
Last Post: Filip77
  Amazon metoda ? Paka 18 7,869 03-10-2011 04:55 PM
Last Post: jfkcro
Smil42c642f95f382 Laka quick cash Affiliate metoda Black Dragon 4 3,154 17-01-2010 12:27 AM
Last Post: glisha

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)