SEM rush Besplatno 2 nedelje
|
13-12-2011, 03:22 PM
|
|||
|
|||
SEM rush Besplatno 2 nedelje
Odlcian servis za istrazivanje kljucnih reci konkurencije.
Registrujte se preko ovog linka kako bi dobili 2 nedelje besplatno http://offervault.com/SEMrush U mailu sam dobio da ponuda vazi do 15 decembra tako da pozurite. This is Your Life And It's Ending One Minute At A Time |
|||
Thanks given by (2): Drenova, Davor Bomestar |
13-12-2011, 03:29 PM
|
|||
|
|||
RE: SEM rush Besplatno 2 nedelje
Svakako iskoristit ovo i spijunirat sve vece igrace u industriji. SEMrush imamo pretplatu u firmi i moram reci da je koristan alat osobito kad pogledate za koje keyworde vam rangira jaka konkurencija u nichi. Jednostavno odlican alat.
Za jednu nichu sam pregledao konkurenciju i dosao do 30 000 keyworda za koje oni rangiraju, sto je naravno poprilicno odredilo strategiju za projekt. Kombiniranjem SEMrusha i SEOmoz-ovog keyword dificulty alata vrlo brzo sam otkrio jako puno informacija o nichi. Preporucam svima koji su u niche marketingu i pouzdaju se na SEO posjetu s pretezito Engleskog govornot trzista da iskoriste ovu priliku. SaaS SEO Marketing Agency |
|||
Thanks given by (1): Drenova |
13-12-2011, 04:48 PM
|
|||
|
|||
Treba samo spomenut da su rezultati pretrage ograniceni na 500 rezultata odnosno 500 keyworda..
I da slažem se semrush je genijalan alat. |
|||
13-12-2011, 05:15 PM
|
|||
|
|||
Ne znam kako je u ovoj probnoj verziji ali ja u placenoj verziji imam 10 000 keyworda po reportu. Dok se moze uzet i veci paket sa 30 000.
SaaS SEO Marketing Agency |
|||
13-12-2011, 10:16 PM
|
|||
|
|||
(13-12-2011 05:15 PM)dbomestar Wrote: Ne znam kako je u ovoj probnoj verziji ali ja u placenoj verziji imam 10 000 keyworda po reportu. Dok se moze uzet i veci paket sa 30 000. Pricao sam o probnoj verziji... Postoji i najača Enterprise verzija pretplate od 100,000 rezultata samo je i cjena bogme poštena od 500 $ mjesečno. Makar tko znašto radi od toga može napravit desetke tisuča dolara ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)