Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google keywordtool
10-04-2010, 03:07 PM
Post: #1
Google keywordtool
Google keyword tool pokazuje rezultate u kolonama. "Obim lokalne pretrage" i "Mesečni obim globalne pretrage" za lokalnu pretragu često nema dovoljno podataka a za globalnu piše:"U ovoj koloni je prikazan priblizan prosecni broj uputa pretrage na mesečnom nivou koji se podudaraju sa svakom od kljucnih reci .Ova ststistika se odnosi na pretrage obavljene na Googl-u i u mreži za pretragu TOKOM POSLEDNJIH 12 MESECI.Ona obuhvata saobraćaj u svim zemljama i sve jezike,..Buni me ovo 12 meseci da li se broj pretraga u ovoj koloni odnosi na 12 meseci ili je za mesečni nivo što prvo i piše ili je to neki srednji rezultat na godišnjem nivou?

WHO DARE WINS!
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
10-04-2010, 03:14 PM
Post: #2
RE: Google keywordtool
Srednji mjesečni rezultat na godišnjem nivou (sveukupni broj pretraživanja tokom protekle godine dana podijeljenj na 12 mjeseci), s tim da je važna činjenica ovo "na Google-u i na mreži", jer u te brojeve ulaze i pretrage sa drugih sajtova gdje se prikazuju Adwords oglasi.

Isto tako, trebaš imat na umu da ovaj srednji broj nije uvijek isti, recimo uz pojmove vezane uz blagdane (Nova godina, Božić, Uskrs) logično je da pretraga ima najviše pred i u vrijeme kad su ti praznici i blagdani aktualni.

CERTIFIED HOSTING - Stabilan i siguran hosting
Airsoft Field
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): 1kvota1
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)