IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada
Pomoc - Printable Version

+- IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada (http://www.internetzarada.org)
+-- Forum: Internet marketing (/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Forum: Internet marketing rasprava (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- Thread: Pomoc (/showthread.php?tid=7054)Pomoc - Boris Katanic - 16-04-2012 10:56 PM

Ljudi ovako, prodajem neke stvarice preko interneta, e sad reklamiram se na nekim najobicnijim drustvenim mrezama kao sto je fb. Imam svoju grupu koja reklamira moj proizvod e sad, trebao bi mi savet u oglasavanju pa sam hteo vama da se obratim. Gde mi vi preporucujete da je najbolje da se oglasavam, tj. na koji nacin. Nije problem i da uletim neki kes pa da me reklamira neko drugi. Svi koji su zainteresovani za takav vid saradnje neka mi se jave u inbox ili ovde neka pisu.

Hvala unapred, pozdrav


RE: Pomoc - cfire - 16-04-2012 11:08 PM

Sve zavisi od toga koji proizvod prodajes, prvo od toga moras da podjes. Pored fb-a, a pretpostavljam i twittera, svakako bi bilo dobro da napravis neki video na youtubeu i tako da promovises proizvod.
Nadji neke sajtove na osnovu toga sta prodajes, znaci da su vezani za to, pa kontaktiraj administraciju (najcesce ce imati i marketing sekciju) i postavi tamo banere ako su pristupacne cene.
Mozes pokusati i preko google adwordsa da se oglasavas, malo pretrazi po forumu ima tema kako napraviti dobru adwords kampanju. Na ovom topicu imas neke osnove, za ostalo malo potrazi, ima dovoljno materijala http://www.internetzarada.org/sto-je-to-adwords-kako-adwords-funkcionira-t-5664.html


RE: Pomoc - hajro2 - 16-04-2012 11:36 PM

Teško da će ti neko sa fejsa ili twittera kupiti neki proizvod, oglašavaj se na sličnim stranicama(kupi reklamni prostor) ili uradi dobru optimizaciju i hvataj "kupce" sa googla...